Monday, January 10, 2011

Ya ampun..

Salam....pekaba smua...? 

Ampunnnnnnnn...
sebabnyer blog ni agak terbengkalai lately ni disebabkan berukband yg telah memberukkan diri nyer..uhhh sungguh laaa menyayat hati...

Tapi takpe...cerita yg nak di share dengan korang mmg sangat menimbun! cuma tak tertaip jer kat blog ni...ngeh..ngeh...InsyaALLAH, dgn kesihatan body dan minda yg Allah berikan...kitorg akan sentiasa share kan story2 kitorg dgn korang atas dasar ingin BERKONGSI...

Orait, entry kali ni yg ni jer...sbb ni kire entry memohon ampun sbb blog lama tak update..so nak nmpk simple jer..chewahh! 
Orait, tunggu story seterusnyer kay!
LURVE YA!

3 comments:

Nora Shahaira said...

tak pe..aku dah tolong sapu habuk n sawang...dah ok dah blog ko..ekeke

myfara FLK said...

biasa lah tu kak tasha...mai pun kadang2 tak update blog..ni bila nak follow blog mai nie..hehhehehehe

LyNn HaMzAh said...

nanti ada masa update la lagi yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...