Wednesday, February 29, 2012

Suke sangat dengan hasil KURUS ini...chewahhh!

As-Salam

pekaba uols..since last post pasal 'susu ibu' hagak lama laa jugek pn.isteri nak update entry baru kan...tu laa sejak2 berkongsi rahsia kekal maintain & sihat slps bersalin nih...adoyai mmg tak menang tangan..coz ramai yg nak berkongsi rahsia...pandai uols memainkan peranan sbg wanita kannnn..ye laa mana ada ppuan yg tanak cantik kan..tp ape yg paling penting kesihatan tu..tak guna cantik tp tak sihat! wow,tu diaa cikgu marah...hahaha..

ok laaa..this entry as usual nak eksen skit dgn korang my new look! ewahhh! ye laa sape tak suke kan klu dapat balik shape asal after deliver baby..jangan memain wooo...cam pn.isteri sendiri masa pregnant mmg naik 20 kilogram..!!! haaa tak ke naye je tu klu tak jaga badan..tp alhamdulillah last timbang sudah 16 kilo turun..so tinggal lg 4 kilo je lagi...chaiyok! chaiyok! utk diri sendiri..

nak nengok figure pn.isteri lepas berpantang? mesti laa nak kasi share punye...hehehe

taraaaa...!!!
pliz jeles ye...
hehehehe takde laa gurau je..
btw, mekaseh pd en.husben yg jd mr photographer yg tak bape nak pro tu..
"thnx sayang"

but ya, this is my new shape now..alhamdulillah..kalau keluar dgn en.husben witout Damian & Hazel mmg orang ingat kitorg ni tgh couple lah..walhal anak dah 3 uolssss...

tp tu laaa..yg pn.isteri nampak semenjak dua menjak berkecimpung dgn perkongsian tips nak selim melim nih, mostly people out there tak konsisten atau dgn kata lain 'angat2 chicken shit' u know pasal nak kurus ni..mana leh camtu darlink..ye laa klu nak cepat kurus haaa buat la liposuction yg kompem2 mmg sakit punye..tak pun makan ubat kurus..haa tp get ready laa kot2 ada kemungkinan kena masalah buah pinggang gagal berfungsi..haaa klu pn.isteri tanak laa camtu..kire ape yg pn.isteri buat ni dah kire ok laa..slowly tone-down dan yg pasti nyer kesihatan terjamin! oyeah!

btw, seems that pmintaan perkongsian tips makin melambung2..maka dgn ini pn.isteri dah minta kebenaran en.husben utk mewarwarkan contact no..supaya senang pada korang2 yg membaca blog yg tak seberapa ini utk contact pn.isteri thru fon sahaja...coz b4 this sume "PING" pn.isteri kat fesbuk...tetapi no fon ku itu akan diberitahu on the next entry ok..lalalala...

ok laa...nak g pump susu dulu..stock skang mmg byk! alhamdulillah..syukur pada Illahi atas nikmat & kurnia-Nya ini..sesungguhnya Allah memang maha mengetahui..

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

8 comments:

Nora Shahaira said...

huhu..aku masa berpantang n lepas pantang tu tak le risau mana...senang sgt turun...tapi beberapa bulan selepas itu..tapi tak tau le sebab sekrg anak dah tiga..pengalaman dulu..berat ku turun akibat bergimnastik dengan dua heroes aku ni..huru hara

Bitt (double IS) said...

congratulations..yeayy baru add u kat fb :)

AIRY's family said...

zima-hahaha mmg itu pun tips nak kurus gak tu..wow dasat ko siap bergimnastik!hahahaha

bitt-owh yeke..ur FB name ape eh?nak cikidot..

POSH76 said...

fuyooo cam anak dara....

lily lotus said...

phewit! ok nak menjeles jugaklah, tapi kena hold dulu sebab ada baby tecik in my tummy baru 14 weeks hehe

Shu Shinju said...

WAAA..CAM ANAK DARA....jeles la...huhu..

AIRY's family said...

alamak malu nyer...hehehe yg dara tu dah betul cuma bukan anak dah tapi dah jadi mak dara..hahahaha..

lily-takpe after deliver nanti leh try this product ye u..hehehe..congrats btw.. ;)

suriadzul said...

Kak aimiee..kita tau....ni mesti "Premium Beautiful" nyer penangan kan....hikhikhik.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...