Monday, February 6, 2012

Me @ Awana Genting Highlands even berpantang..wee!

As-Salam

olaaa guys! pekabo? cam biasa kehidupan pn.isteri yg bz memantangkan diri ni ape lagi, duk dgn anak2 ku ni ler..(pantang ler sgttt,kannn)..hehehehe..ape2 pun,alhamdulillah dah lepas dah 1st stage, i mean genap sbln pertama..Hazel dah sbln & myself tinggal lagi belasan hari je nak abis bpantang ni..sy suke! weee!

btw, disebabkan pn.isteri ni takde laa berpantang beriye kan...pantang yanyok tu mmg iye..so baru2 ni pn.isteri folow en.husben g function kat Awana,Genting Highlands! what!!! ok-ok...jgn emo ye, tau2 mmg pn.isteri lum abis pantang sesuka-suki g jalan jauh tempat sejuk lak tu kan..dont worry, sume dah prepare mental fizikal..and so far sume in good condition, tu yg pn.isteri nak gak g tanpa paksaan sesiapa..lalala

nak tau nape pn.isteri nak g, ofcoz sbb ia nyer memberi hasil yg baguzzz..benda klu takde hasil watpe bz2 nak buat kan..sama gak cam ilmu, klu ilmu itu mmg berguna utk masa depan dunia akhirat, yup! mmg kite kena ikut..tp tak dinafikan ada juga ilmu yg takde gunanyer..so sudah besar, sendiri leh pikio..bak kata org perak..ngeh2...

nah korang tgk sendiri berapa ramainyer laa org yg ada di function tersebut..takkan pn.isteri nak lepaskan pluang mcm ni ye tak..as long as kite tau jaga diri,insyaAllah ALLAH akan lindungi kite dr pkara yg tdk baik..sbb tu org kata yg penting NIAT kite tu..

haaaa ramai kan..kan..

tgk!
pantang tetap pantang..stokin tetap di kaki ye..
hehehe

 kerana mereka ni laa yg mbuatkan pn.isteri kuatkan semangat utk bersama mereka..

btw, lately ni bukan main encem lak en.husben bile tgk2..ni takleh gtau dia nih..kang kembang 800 mangkok mamat tu..betul laa org kata 'duit mmg tak penting TAPI yang penting ADA duit'..dulu bkn takleh nk bergaya tp tu laa bile keewangan mbataskan keinginan, so telan air liuq je arr bile nak sesuatu..alhamdulillah skang khidupan dah lebih baik..syukur kerna Allah tunjukkan jalan utk berubah pd kitorg..

jom layan tgk gambar balik..

my charlie angels
year 2012 sgt2 penting for them
Ina, Intan, Ain

 tgk arrr yg ada dlm pic ni pun dah rmai..
ni x termasuk lg yg xde dlm gmbar taw..
bangga nye!

dulu lain, skg dah lain..
syukur ya Allah

yg kt tgh tu our idol..
a mom of 3 kids, seorg ustazah, seorg yg dulu nyer biasa2 tp skang mmg luar biasa..
wee!



tu laa serba sedikit cite ttg pn.isteri yg g jejalan time berpantang..hehehe...actually, bile buka cite ttg entry ini maka dgn tak semena2 pn.isteri dah pun mula mahu bkongsi dgn uols my true life..kehidupan dulu dan sekarang..yg ofcoz sgt berbeza...yg dulu sgt byk psoalan bermain di minda..dan sekarang serba sedikit persoalan2 tadi hampir terjawab..insyaAllah klu korang sudi nak mbaca blog ini, pn.isteri pasti akan share dgn korang ye..

ok guys! my kids need me..GTG..see u guys on the next entry ya! luv u guys!

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...