Friday, February 17, 2012

Amacam, ini lagi KURUS tak?? weee!

As-Salam


hehehehe 
as a woman mmg syiok woo klu dengar perkataan KURUS itew...tp klu betul2 kurus mmg ar menariks! tp yg tak bape nak kurus mmg stress mendengarnye ape lagi nak melihat perkataan itew...ngeh..ngeh...by the time blog ni di-update pn.isteri dah 43 hari berpantang...maksudnyer lagi sehari je lagi nak abis pantang, yeay! 

so, as usual isu hangat org2 pas beranak ni dah tentulah kitorg ni nak selim-melim..klu dapat jadi cam victoria beckham lagi bagus..erkkk! tp pn.isteri tanak laa cam vicky tu..tu dah macam jerangkung namanyer..hehehe..klu nak lg best cam J-Lo ke..haa tu baru seksi..tak kurus tak gemok..ok now mood i tgh verangan hokay...lalalala

eleh pn.isteri..dok sibuk cite pasal body org..body sdenri ntah camne kan...tp as u all knew laa kan...previous entry kan ada pn.isteri share dgn korang cmne perubahan body pn.isteri selepas 
20 hari berpantang...and now pn.isteri nak share lak dgn korang my latest pic..and pn.isteri nak korg gtau nmpk tak pn.isteri ni dah byk lost weight??? hehehehe

jom tgk latest pic den.. 
ready!!

taraaaa...!!!
yup masa ni baru 41 hari berpantang...

alhamdulillah even lum habis pantang..tp so far pn.isteri dpt rasakan bdn ni dah mula rasa sihat....takde sakit2, lenguh2, sengal2 mahupun bisa2...even melaram keluar dgn en.husben tp pantang stil jaga cuma masa ni lupe nak pakai stokin je...hehehehe..jangan marah arrr..ihiks!

haaa ni paling best klu korang nak tahu..pn.isteri mmg tak penah timbang berat badan since deliver Hazel aritu..pastu tergerak hati nak menimbang laa kan sbb dah scale depan mata...korang nk tau hanya dlm masa 40 hari je berpantang pn.isteri dah turun 16 kilogram...!!!!! gebabommmmm...!!! 

byk kan?!
 masa lak sgt singkat,kan?! 

haaa klu korang terkejut, pn.isteri lagi laa terkezutttt..tak sangka sungguh...jom tgk balik perubahan pn.isteri dari hari ke hari yg masa ni stil dlm mood 'berpantang'..

  • tu dia...dr kiri tgh sarat mengandung 9++ bulan 
  • yang tgh lak masa 20 hari berpantang
  • and the right one is the latest one, after 41 hari berpantang

perubahan yg mberangsangkan! diriku terkesima..! (takpe laa takde org yg puji,meh den sdenri yg puji diri den..) owh btw, en.husben sungguh suke dgn result terbaru terhadap body bini dia sorg nih..ngeee...hehehe

tu laa sib baik ada secret weapon yg pn.isteri dah gunakan almost 4 years..since bujang lagi dah guna produk itu until now..betul laa org kata ape jer klu kite buat secara konsisten, confirm mmg jadi punyer...cthnyer sama laa juga klu anak kite malas belajar, mmg gagal laa exam..tp cuba kalau dorg blaja tak henti2 dan bersungguh2 sure kjyaan milik mereka..simple as that...lalalala

ok laaa nnti pn.isteri share lagi ye segala yg menarik bakal di share dgn korang in year 2012 ni..
mmg wow! mmg best! mmg bling,bling! and ofcoz kachinggg!!!  
menariks kan bunyik nyer...juz wait & see guys...

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee



5 comments:

POSH76 said...

sharela secret weapon tu....

aleeya Zailan said...

u guna produk apa.. ceciter.. share2

its me . you said...

apaaaa.. dari bujang dah pakai secret weapon.. kita bujang nak jugak tau produk secret weapon akak tu... cer share sikit.. hehhehe

odah said...

ha aa apa yee...nak tau gak nak merasa gak sihat..nak mearsa gak kuruih

AIRY's family said...

ladies! soon u will know my secret weapon ya..kite sama2 cantik,kurus,sihat dan bergaya ofcoz..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...