Monday, July 15, 2013

Testimoni Hebat Pengguna Premium Beautiful "konsisten"..!!!

As-Salam

heyya uols..!
selamat menyambut Ramadhan..
alhamdulillah dan hari ke-6 kita berpuasa..

dan yes arini TASHA sangat berbesar hati nak share dgn uols semua lagi testimoni terbaru dari sahabat karib TASHA sendiri..
nama beliau SALMAH 
(nama secomel orang nye kan)
(^.^)

orait cik salmah kite telah mula menggunakan set korset Premium Beautiful sejak October,2013 selepas beliau melahirkan anak yg kedua..
dan ya beliau sendiri dapat merasai perubahan bentuk badan dan kesihatan dalaman setelah menggunakan set Premium Beautiful

ops!
sory eh..
tamau gemok gedempol or kurus cekeding!
tapi
yang kita nak..
solid dan curvy!
macam cik salmah kita ni..

cantik,kan badan beliau..
im so impressed!

kalau uols nak tahu Salmah adalah kawan sekolah TASHA masa zaman SPM lagi dan kitorg mmg kaki sukan punya kat sekolah tu..
bgtahu laa sukan ape yg kite tak sertai smua nak masuk
hahahaha
so uols smua mesti tahu kalau org yg kaki sukan ni once dia stop je sukan
haaaa mmg badan naik bambamboom laaaa kan..
nak2 lak lepas beranak lagi laa tak kasi chan punya badan ni nak naik..
smua bhgn dah lari alignment!
hahahaha

tp sib baik laaa bertemu jodoh dgn
Premium Beautiful
  dan bagusnya ttg Salmah ni sbb dia mmg betul2 mengikut aturan pemakaian PB yg betul iaitu setiap hari minimum 8 jam sehari
and now u can see the result!
"ikhtiar adalah lebih baik daripada hanya mengharap badan kita akan kurus.."
tak gitu uols!
ihiks!

and here..
 its me!
5 years consistence wearing Premium Beautiful
with 3 kids!
takde masalah utk nampak sihat dan langsing even anak dah beratur!
tak gitu mak jemah!
hahahaha
uols nak try!

do contact me now!
0133939466 | 0133929466

BELIEVE YOUR EYES

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...