Sunday, July 28, 2013

Majlis Iftar bersama Syarikat, Anak-Anak Yatim & usahawan hebat Crown Diamond Manager...

As-Salam

Salam Ramadhan uols..
alhamdulillah pejam celik pejam celik kita dah nak masuk 10 hari2 terakhir Ramadhan..
insyaallah sama2 kita mengejar keberkatan semperna bulan baik ini..

dan alhamdulillah juga
sejak2 berkecimpung dengan bisnes hebat ini
TASHA juga rasa sangat bertuah kerana dijemput menghadiri beberapa majlis berbuka puasa..
dan antara yg terbaru juga adalah majlis iftar yg dianjurkan oleh pihak syarikat 
bersama anak-anak yatim..

Majlis Iftar ini diadakan di
The Summit Hotel
Subang Jaya
pada
24 July 2013
dan seramai ratusan 
Crown Diamond Manager
(CDM)
yg telah dijemput utk ke majlis istimewa ini..

 group photo!
CDMs
*pic credit to CDM Dr Aisyah
 sebelum majlis berlangsung
 macam biasa sebelum majlis bermula
mestilah nak snap2 photo dulu..
ihiks!
 CDM lelaki pun apa kurangnya..
mesti nak snap2 photo juga...
hehehe
CDM Ramzi, CDM Azlan, CDM Azril & Abg Aris
 selain daripada majlis berbuka & meraikan anak2 yatim
majlis iftar ini juga disertai dengan tazkirah..
ustaz yg berucap mmg lucu..
pandai beliau mencuri hati & halwa telingan tetamu ketika memberikan ceramah..
i loike!
 
its our table!
sesi pemberian duit raya & sumbangan buat anak-anak yatim..

 CDM Azril bersama VVIP syarikat
Mr Tan Kai Hee & Tan Sri Osman S.Cassim

 dan sebelum habis majlis ofcoz laa nak posing2 kan..
CDM Angah, CDM Salha, me & CDM Suhaily
 barisan CDM-CDM wanita seluruh Malaysia!
 our beloved top mentor
CDM Hajah Siti Rohana & CDM Haji Azlan Deraman
didikan hebat pasangan mentor ini membuktikan kekukuhan kumpulan kami di B32!
"cari harta dunia utk saham akhirat"

 lebih bertuah lagi weols kerana bersama dgn sepasang lagi mentor hebat
MyBMW
CDM Ramzi Abdul & CDM Zalina
yg banyak membimbing kami utk terus & terus maju bersama kumpulan di dalam bisnes ini..


its us!
CDM Azril Fikry & CDM Natasha Aimee

mmg tak sangka..
asal dulu nak buat sambil2 sahaja bisnes ini..
tapi tak siapa akan sangka dgn rezeki Allah..
dr part time now dah menjadi kerjaya buat kami..
menjadikan bisnes ini sebagai sumber pendapatan utama suami isteri mmg menarik!
that's y uols boleh tgk kebanyakkan pemimpin hebat yg lahir dlm bisnes ini semua yg bergabung antara suami isteri membentuk sebuah bisnes hebat!

tiada apa yg mustahil
kita mampu membuat perubahan dalam hidup kita
trust me!
hanya dgn langkah yg pertama!
dan kita akan rasai sendiri kenikmatan sepanjang berbisnes..
janji
NIAT mesti BAIK
TINDAKAN mesti IKHLAS
lain-lain
ALLAH akan URUSKAN..

"Usaha Tanpa Doa adalah SOMBONG & Doa Tanpa Usaha adalah SIA-SIA"
so
kasi gabung laa dua-dua
USAHA & DOA
adalah
KEJAYAAN!

be with us now!
every single step will be guided!
0133939466 | 0133929466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...