Wednesday, July 17, 2013

Sharing is giving!

As-Salam

haaa rentetan dr cerita berbuka semalam (gitu ayat buku tau)
hahahaha
dan balik tu TASHA & our partners lepak laa jap kat mamak
mmg bertuah sangat2 sbb tgh2 lepak tu
our great mentor sudi lepak sama dgn kami after terawih..

and ofcoz sesi sembang itu bukan kosong tapi mmg berisi..
sbbnya nak isi poket dgn 
$$$ RAYA BESAR!
mmg best sgt2 idea & tips dr CDM Ramzi..
 
next sharing2 pluang dgn sahabat2
org muda
tp berimpian besar utk success in life..

dan tgh lepak2
terserempak dgn kakak sekolej TASHA
namanya Mimie
tp TASHA panggil Kak Long..
kecik je sama mcm zaman remaja dolu-dolu..
nice to see u kak long..

And ya..
this is the different about us from the others
kalau uols pernah dgr org lain buat bisnes yg sama tapi mcm tak nampak ape2 
sebenarnya ada byk faktor ia terjadi..
tapi
faktor yg paling utama adalah
DIRI SENDIRI
bcoz dalam berbisnes kita mesti ada sikap
"give & take"
baru bisnes akan pergi jauh dgn cemerlang!

dan jika anda mahu bersama kami
let us guide you til u reach your success!
call & make your appointment now
&
we gonna give our consultation our for
FREE
0133939466 | 0133929466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...