Sunday, July 7, 2013

Nak tahu kenapa husband pun ambil peluang buat bisnes ini..?

As-Salam

Our business tdk tertumpu hanya pd wanita but ya cik abg (suami) juga telah ramai bersama kami di dlm bisnes yg sama..
selain yakin dgn kehebatan produk,dpt extra income,melancong free, inilah xtvt para suami iaitu ride dgn motor2 berkuasa tinggi!

sebab tu kalau uols dapat tengok sendiri our MyBMW team memang suami-isteri sama2 berganding bahu dalam bisnes ini..
sebab dua-dua akan dapat extra income atas nama masing-masing..
tu bak kata pepatah
"kalau boleh dapat dua kenapa nak satu"

bukan isu tamak atau apa tetapi mmg pluang ada utk memilikinya..
lalalala
orang pandai mmg ramai tetapi kita mahu menjadi insan yg bijak..
 
here i share with all of u
the latest pic from
CBC
Crown Bikers Club
yg now tgh konvoi ride ke negeri Kelantan

"sebelum bisnes bawak kapcai je tp siapa sangka bile dah berbisnes dpt miliki superbike!"

U will never know til u hav a try!

BELIEVE YOUR EYES!

CALL US NOW!
0133929466|0133939466

Together Everyome Achieve More!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...