Friday, November 1, 2013

PROMOSI HEBAT untuk setiap belian BBPLUS Collagen!

As-Salam

Hello November..sekejap sahaja dah masuk November in year 2013 ni kan..kan..
and ya! utk entry kali ini TASHA nak share dgn uols semua PROMOSI HEBAT buat semua pencinta BBPLUS Collagen yg terbukti sedap & memberi kesan yg sangat hebat kepada si penggunanya...

dan kerana sambutan hebat dari BBPLUS Collagen ini, kami dgn rasa berbesar hati utk memberikan FREE GIFT special utk uols semua..nak tahu kah apa ianya..?!

taaaraaaaa...!!!


Cantik kan! Cantik kan! 

yes! here you go! Promosi hebat utk uols pengguna setia BBPLUS Collagen! utk setiap belian 2 kotak BBPLUS Collagen uols akan mendapat HANDBAG KOREAN STYLE secara PERCUMA! dgn design yg esklusif utk anda! dengan sizenya yg besar mmg anda boleh letak macam2 dalam handbag ini dan sesuai dibawa kemana-mana sahaja..dah laa akan punyai wajah yg cantik then dapat handbag FREE ni pun canti seperti tuan nya..ihiks!


jadi tunggu apa lagi..make your order now ladies & gents! and get your BBPLUS Collagen special package..Promosi Hebat ini akan diteruskan selagi stok masih ada..


to make your order do call/sms/whatsapp us
 NOW!
0133939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...