Saturday, November 23, 2013

Bisnes Hebat Pilihan Ramai....

As-Salam

Apa khabar semua? hop uols baik2 ajer ya..syukur alhamdulillah dgn rezeki yg telah diberikan olehNya memang mebuatkan TASHA & team sangat2 happy dgn apa yg kami lakukan sekarang ini..

dan bercerita ttg bisnes..ofcoz kepada uols yg mengikuti perkembangan TASHA dalam blog ini memang dah tahu TASHA ni bukan laa seorg yg pandai berniaga..bermula dgn zero, takde pengalaman & memang tak tahu apa2 pun..tetapi kerana teringin sangat nak berjaya seperti seorg usahawan, hanya dgn niat ingin MENCUBA sahaja tetapi mmg membawa perubahan yg besar pada TASHA & kawan2 seperjuangan..

and here TASHA wanna share kenapa business kami best ofcoz kerana ada berisan insan2 hebat yg banyak sangat2 membimbing kami dari A-Z..tak tahu tak penting hanya dgn keinginan ingin belajar mmg kita boleh dapat ilmu meniaga yg sangat2 hebat di dalam bisnes ini...

 personal coaching
 table talk
 study case session

dari cara berbisnes dari segi offline hinggalah trend terkini iaitu berniaga secara online, serba serbi diberi tunjuk ajar dlm biz ini...jadi kami rasa sgt2 bertuah dapat bertemu jodoh dgn biz hebat ini dan paling best bersama kumpulan hebat!

TASHA pasti jika uols selalu pergi ke seminar motivasi, kebanyakkan pakar motivasi menyokong bahawa jika kita hendak berjaya dalam sesuatu bisnes yg kita ingin lakukan, maka pilihlah bisnes yg mempunyai 3 elemen iaitu

* PRODUK
* SISTEM
* MENTOR

ketiga-tiga elemen ini sgt penting dalam perjalanan kita ingin berjaya dalam dunia business..jadi syukur alhamdulillah kerana TASHA sendiri telah dipertemukan dgn bisnes yg tepat yg mempunyai 3 elemen penting tadi..

Ucapan terima kasih buat kumpulan besar kami iaitu MyBMW & B32 yg banyak memberi didikan dan dorongan kepada kami sepanjang berbisnes..jasa barisan mentor hebat dalam kumpulan besar kami amatlah dikagumi dan dihargai..

 study online
 majlis ilmu
 group discussion

and jika uols teringin utk mulakan satu bisnes tidak kira samada secara fulltime atau partime, kami sangat mengalu-alukan kedatangan uols utk bersama kami mengejar impian bersama!

dapatkan tempat anda segera bersama kami di kumpulan hebat yg akan membimbing uols dari mula hingga anda mencapai impian anda dalam berbisnes!

be with us now!

VLE
Vibrant Leaders Empire
"Your Future Aspiration"

Contact us for your appointment
0133939466 | 0182133923

LIKE US ON FB : www.facebook.com/smartbeauty39

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...