Tuesday, November 5, 2013

IRFAN KHAIRI & AZLAN DERAMAN : Seminar 2 Jutawan..

As-Salam

SALAM MAAL HIJRAH

heyye uols...tahun baru dgn semangat & rezeki lebih baru insyaallah..now TASHA tgh lepak kat starbucks nie belajar dgn kawan2 camne nak jadikan sesi online ini ber-$$$..ye ar dari dok asyik upload gambar sendiri je kan sekali-sekala apa salahnya mempelbagaikan lagi perkara2 yg nak di share..actually TASHA personally takde laa pandai sgt tp takpe sbb TASHA ada kawan2 yang mmg pandai part2 ni so boleh laa belajar dgn theyols! yeay!

orait cite ttg online marketing nie..arini TASHA nak share story betapa bertuah nya kami kerana our beloved mentors telah organize satu sesi seminar bersama 2 JUTAWAN HEBAT iaitu CDM Azlan Deraman yg power ttg strategi pemasaran secara offline & DR Irfan Khairi yg dah mmg terkenal dgn bidang yg beliau hebat kuasai iatu online marketing!

ok jom kita cuci mata tgk piccas yg sempat di snap masa tue..






 haaaa muka memasing excited sgt maklum laa bergambar dgn jutawan..
untung2 leh dapat tempias sikit..
ihiks!














syukur alhamdulillah..sepanjang satu hari berseminar bersama dgn 2 insan hebat ini mmg sgt2 awesome! syukur sgt2 sebab banyak info & knowledge baru yg kami pelajari..that's y ramai sahabat2 di luar sana memilih utk buat part time bersama bisnes ini kerana serba serbi diberi tunjuk ajar..so kalau kita tak pandai pun lelama leh jadi pandai,kan..kan..hihi

orait to all of u out there yg wanna be part of our team, jgn segan silu ye..contact us now & every single step YOU will be guided!

T.E.A.M
Together Everyone Achieve More

Natasha Aimee
0133939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...