Tuesday, April 16, 2013

Syukur alhamdulillah semuanya selesai..

As-Salam

Olaaa uols..
sorry TASHA lama sgt tak update any entry lately ni since the previous one..

Agak bz sgt2 since last 2 weeks..
mana dgn run biz yg mana mmg ramai sgt2 wanita & jejaka2 yg mengambil peluang utk bersama dgn team kami..
syukur alhamdulillah..

Dan satu lagi sebabnya mama TASHA baru sahaja menjalani Cataract Operation utk mata kanan nya baru-baru ini..
so mmg the whole week mmg TASHA kena bawak mama g Hospital Sungai Buloh..

Tp syukur alhamdulillah now dah about 1 weeks mama lepas operation..
dan keadaan beliau semakin baik..
seronok sungguh tgk mama bila dia dapat melihat dgn jelas & terang! 
Kalah kite orang2 muda ni..
hehehehe

Tp apa2 pun TASHA mmg nak ucapan million of thnx to the one yg bykkkkk sangat2 bg bantuan utk operation mata mama ni..
kalau mata kanan dulu buat kat PPUM,PJ and now mata kiri kat Hosp Sg Buloh..
dan insan yg TASHA maksud kan itu adalah
 CDM DR AISYAH!

Hahahaha pelik eh tgk title dia..
mmg hebat pun beliau ni..
Doktor pakar mata dan usahawan hebat premium beautiful dgn pangkat Crown Diamond Manager!

Tp mmg TASHA nak ucapkan jutaan terima kasih buat beliau yg banyak sgt membantu sepanjang proses nak membaikpulih penglihatan mama TASHA..
jasa kak aisyah & team hanya Allah sahaja yg dapat balas..
terima kasih kakak!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...