Saturday, April 6, 2013

FREE Trip to HONG KONG : Part 1

As-Salam

heyya uolsss..
haaa entry kali ni TASHA nak share dgn uols semua...
memandangkan bulan ni kan bulan akhir semperna pakej ke SHANGHAI so TASHA rasa berbesar hati sangat nak share dgn uols snaps we'ols melancong FREE ke negara2 Asia ni..

bukan pakej kecik2 tau..
tapi pakej 5 stars!
walaupun hanya pergi melancong ke negara Asia!
sebab tu bisnes ni best!

ok utk kali ini TASHA share dulu gegambar best masa we'ols melancong FREE ke
HONG KONG
masa ni tahun 2011
dan TASHA masa ni pun tgh preggy si Hazel dalam 2 bulan ++
tp enjoy tak hengat punya macam!
hehehehe

enjoy viewing!

 kat KLIA pun dah havoc dah..
hehe
 sampai2 je Hong Kong terus g makan!
 ni tugu Jackie Chan


dan keesokan harinya sangat2 best coz we'ols dibawa ke
DISNEYLAND HONG KONG..!!!
hoyeyyyy!!

breakfast at hotel
dah laa masuk disneyland free
pastu siap dapat angpau lagi
yeay!
macam biasa group photo dulu
weee!
keseronokan mengalahkan kanak-kanak
ihiks!

best kan! best kan!
sebab tu mcm TASHA bgtahu mmg UNTUNG kalau kita buat bisnes ni..
macam2 boleh dapat!
semua FREE plak tu..

and to all of u out there..
uols pun boleh rasai sama seperti telah kami rasai..
JOM!
let's be part of our team
BMW TEAM
every single step will be guided!

call/sms/whatsapp
NOW

TASHA
013-3939466


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...