Sunday, February 2, 2014

Chinese New Year Celebration! Lari lajuuuuu macam kuda!!!

As-Salam

Heyya darlings..oh berkurun eh takde entry terbaru..hihihi..biasa laa uols cenggini laa bile anak semakin bijak (sbb dah membesar) & of coz once biz feel so great, so Mmg bz membahagikan masa utk insan2 hebat ini..
yg penting kita happy!



And ya..for this entry TASHA nak share dgn uols our xtvt masa Chinese New Year (CNY)..ye ar baru semalam celebrate CNY and Mmg tiap2 tahun melawat chinese family Mr.Azril as usual..

And jom kita cuci mata tgk a few snaps masa CNY!

Masa nie tgh otw to their home..

Nie laa TASHA nye SIL together with the kids!

And here with uncles & unties...

Kids in action!

Happy Chinese New Year to All our beloved chinese friends & family..

Dah setel g melawat for CNY, next weols pun 1 family gather sama2 ke VIVA HOMES kat Cheras..

Kitorg masuk DORAEMON 100 Secrets..
pameran Doraemon gitewwww..haaa jgn memain Doraemon pun ada pameran, ihiks!
 Barulah mak jemah tahu..
hikhik

Ok layan je gegambar yg sempat di snap ni!

Dapatkan family photo even Damian & Hazel erkkkk!

Oh Damian..

Smile Hazel smile..

peace yawww...!!!!


Ok itu pose yg "maybe" paling terbaik ar dari Hazel..terima kasih! Hehehehe 

Itulah story mory weols masa CNY day aritu..really had a great time with our familia..
syukur Allah! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...