Sunday, December 22, 2013

Jom mandi laut yok!

As-Salam..

hi darlings...apa khabar..? lama ye TASHA tak share story kat my blog ni..nak mengarang tu yg bercinta tu..hihi..but it's ok..arini ada masa terluang sikit so leh share story dgn uols my beloved blog followers..yippee!

utk entry kali ni just nak share xtvt bersama anak-anak..kebetulan aritu balik kampung kenduri kawin adik sepupu so kalau dah balik ke Sitiawan, Perak tu mmg pluang laa nak g mandi laut kat Teluk Batik..bagi Damian & Hazel tgk laut camne kan..sbb selalu mandi pun asyik kat swimming pool je..hehehe..

and here TASHA nak share some of the moments masa mandi laut tu..jgn gelak tau sbb gambar semua sama je..sbb main kat tepi pantai je pun..hahahha

 dah sampai dah..
Damian memula tak biasa pijak pasir..
hehehe
 Hazel nerves..
nak g ke tanak..nak g ke tanak..
 ahhhh g je laaa..
air tuee!
hehehe
 lorrr nak berdiri pulok...
 ok Hazel!
makanya kita duduk je laa kat pasir ni je ye..
sbb kang mama tak sempat nak kejar awak dalam air nanti..
 tu diaaaa perenang hebat tepi pantai..
kihkih
great view
 ok family snap!
 air agak pasang masa nie
so ombak kuat
 a lovely moment bersama yg tersayang
dunia akhirat
kita enjoy!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...