Friday, May 6, 2011

DAMIAN in jersey!

As Salam

Hi guys, nak skip cite pasal Aquaria sbb gambar tak transfer lagi..huhu...so as mentioned kat title, n3 ni nak story pasal Damian bile dia pakai baju bole ~ 'jersey'

Kalau korang nak tau en.husben mmg laa kaki bola...dr kecik smp skang mmg suke sangat ape je yg berkaitan dgn bola...semua-semua lah senang ckp...luar dlm depan belakang kalau boleh ada kaitan dgn bola...tp apakan daya, en.husben nak bermain utk club Selangor pun tak dapat ape lagi nak ke club Manchester United...
hahahaha..
kiddin! (jgn mara arr en.husben)

Ok berbalik pd cerita kite tadi, ni nak bagi korang tengok pics Damian pakai jersey...
aduh! 
Damian ni baru je umur 10 bulan lebih (ketika blog ni di-update)..tp en.husben dah bli masa umur dia 8 bulan lagi...dasat kan! So nak buat camne dah anak dia, pn.isteri pun follow je laaa...even anak dia dah mcm pakai baju pinjam..besar gedabak...
sib baik Damian mmg baby yg bersaiz besar...
huhu

Ni haa Damian pakai jersey, babah dia beli,kan...

nice smile, good boy!

ok now Damian is smiling
dengan harapan luluh laa jantung 
si pembaca blog mama dia ni..
hikhik!

and now he's trying to make sexy pose..
euwwww...

"ok mama,enough!"
now Damian get bored!
hahaha

Tu laa gaya si kecik sorang nih...klu mood tak hokay tp bile tgk je gelagat Damian confirm lupe semua masalah...Actually, byk gak laa jersey2 dr club lain yg babah Damian dah bli utk dia..nanti pn.isteri capture lagi kay...
Thnx Ya Allah for these greatest gift ~ alhamdulillah...

2 comments:

lily lotus said...

alahai comel sangat :) thanks for being my blog follower, enjoy ur day!

AIRY's family said...

thnx a lot!
thnx to u too 4 being my follower ;)
do keep in touch eh.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...