Wednesday, November 28, 2012

PB testimonial..terbukti!

As-Salam

as u all knew..tasha mmg sentiasa sukakan 'bukti'...dr ckp kosong je lebih baik kita share bukti yg dah sah2 kita dpt tengok sendiri dgn mata kita..and here tasha nak share dgn uols lagi testimoni my client merangkap my biz partner yg menggunakan PB secara konsisten & ikhlas ye..

mcm yg kita semua tahu (tu pun maybe ada yg tak tahu lagi raanya...) PB ni bukan setakat utk bantuk bentukkan badan kita kepada bentuk badan yg kita inginkan tapi PB mmg membantu kita dari segi kesihatan..sbb tu mcm tasha sendiri selalu pesan kat my client or customers tak guna badan cantik kalau dalam badan banyak penyakit..bila takde penyakit dan dapat lak body figure yg menawan itu mmg satu bonus!

jom kite tgk pengalaman mereka jom!

seorang isteri


 seorang anak dara yg tak gemok pun
selim je awek ni..
tapi stil pakai PB!

so kurus tak bermakna kita sihat ye...
lebih baik mencegah dr mengubati..



 antara testimoni pengguna setia PB..
yang pakai dgn ikhlas & konsisten!


dan pada uols yg nak rasai sendiri keberkesanan PB ni, jgn segan silu utk PING me! tak salah mencuba..sebab pd tasha kita ingat satu je..kalau kita sihat kita dapat menggembirakan semua org disekeliling kita dan cuba bayangkan bila kita tak sihat...confirm anak2,suami keluarga, kwn2 tempat kerja juga terkena tempiasnya..dah tak sihat confirm moody punya..weee!


 Be Healthy! Be Beauty! Be Wealthy!
"Every Single Step YOU Will Be Guided!"


Premium Beautiful in Bella Awards..!!!

As-Salam

baru-baru ni pd 20.November.2012, tasha & husben telah dijemput ke press conference Program Bella Award, NTV7..sangat menerujakan! kerana syarikat Hai-O adalah penaja utama rancangan tersebut!  dan Premium Beautiful adalah produk pilihan utama buat program tersebut.

dan rasa best sangat2 dalam ramai2 usahawan PB kat luar sana, tasha & husben telah di jemput mewakili syarikat utk pergi ke function tersebut dan paling best dapat menyarungkan PB ke badan model2 international..!!! bukan calang2 wooo!

 i feel good!

 keratan akhbar di Harian Metro

ok meh nak story simple skit ttg program Bella ni...ia adalah program utk usahawan2 wanita berjaya di Malaysia..dan program Bella ini mengiktiraf sumbangan usahawan2 wanita ini terhadap negara..mmg best & awesome!

 dan lokasi PC itu adalah di Marini's 57
mmg superb!
tinggi di menara!


jom tengok Premium Beautiful on model's body! 

hapening giler event ni!
here are the artists!
yg sempat snap dgn Moots (Pop Shuvit), Shila Amzah, Tiara Jaquelina & Elaine Daily








Q & A session
our VIP Tan Sri Osman S.Cassim & Mr Tan Kai Hee 

so tu laa antara great moments yg sempat di snap masa PC tersebut..rasa sangat2 bertuah sebab tasha & husben dapat pergi ke majlis berprestij seperti ini..mudah2an pasni akan berpeluang lagi dapat ke program2 spt ini..

tak lupa million of thnx to our great mentor in this business
CDM Chan, Madam Lam, CDM Siti Rohana, CDM Azlan Deraman, CDM Ramzi & CDM Kak Ina
for givin us a super great opportunity!
highly appreciated!

and uols, jgn lupa ye saksikan rancangan Bella ini di NTV7!

hye uols...!!!

As-Salam

owh berjinggut rasanya tak update ini blog kan..hahaha tu tanda nya alhamdulillah rezeki Allah sedang bagi perlu diuruskan dahulu..but its ok..bukan tinggal terus blog ni..cuma lambat skit nak update..pd yg setia singgah kat blog tak seberapa ni terima kasih banyak2 ye..
jasa uols sgt dihargai..

wokay kat entry ni pn.isteri seperti nak share sesuatu..haa sape2 yg biasa baca blog ini tahu kan kata ganti diri pn.isteri adalah "pn.isteri" laa kan..
so today!
 i decided to change it to my own name, TASHA! 
well, pd yg tahu fullname kita Natasha Aimee kan..and ada yg memang panggil kita Aimee..but ya for me tak kisah laa panggilan ape pun yg pasti both are my own name..
what a lovely name given from my parent!

but ya, utk blog ni pn.isteri rasa its fine klu just guna panggilan Tasha..lebih mesra gitew..awwww!!!
so confirmed!
 start from now its me TASHA..
no more pn.isteri..l
alalala

orait..kita sambung ke next entry ye..
babai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...