Tuesday, September 25, 2012

BMW performance!

As-Salam


olaaa uols smua..pekaba..??? fuhh mmg agak lama ye pn.isteri tak ngapdet blog ini kan..bukan ape sbbnya beberapa purnama ni agak sibuk laaa sangat dgn bisnes tercinta ni..maklum laa high demand on PB and ofcoz product baru kami ape lagi kalau bukan BBplus Collagen,kan..kan...hehehe

and 1 of the reason adalah bcoz our team BLUE MANIA WORLD (BMW) bertugas utk buat presentation di majlis ilmu mingguan kami..bukan senang2 nak jadi presenter tau..setiap orang Crown Diamond Manager hanya berpeluang utk menjadi speaker setahun sekali..nak tahu kenapa..??? haaa sebabnya itulah antara bukti kehebatan team B32, Batu Caves yg mana telah melahirkan ramai pemimpin2 yg berpangkat CDM! lot of thnx kami ucapkan pada barisan pemimpin hebat kami CDM Chan, CDM Siti Rohana & CDM Azlan Deraman...

 
dan jom kite cuci mata tgk aksi2 sepanjang BMW bertugas! 
yipeee!

 ayahanda kami dlm team BMW
CDM Ramzi Abdul


srikandi & ibonda kami dlm bisnes ini
CDM Kak Ana & CDM Kak Ina


 we're
 BLUE MANIA WORLD!
kusyuk ambil ilmu..
demi masa depan yg gemilang..


 pn.isteri & en.husben pun menggalas tanggungjwb utk berikan yg terbaik buat audience..


 ramai kannnn...
so nak tunggu apo laieee...hehe..



 isi perut + isi ILMU


wif partners!

 bondaku dlm berbisnes!
sayang kak ina!


 laksanakan tanggungjwb..


 bergabung! meletop!
yaw!


jom bersama kami dlm BMW & kami akan bersama anda dlm merubah kehidupan dr biasa2 kpd yg luar biasa...yg dah baik menjadi lebih baik!


call us now!


CDM TASHA & CDM AZRIL
0133939466       0133929466

Saturday, September 15, 2012

Dapatkan segera BBplus Collagen dan jadikan ia milik anda!

As-Salam

Alohaaaa...!!!! uols smua..produk baru yg uols kena tahu dan dah semestinya kena cuba...!!!hehehehe..ok utk pengetahuan uols produk baru kini di pasaran 
BBplus Collagen..
mmg superb! maklum laa kita kan wanita yg nak tampil sihat dan cantik! and this is the right product to try!


haaaa meh nak share skit info ttg BBPLUS COLLAGEN!

semua orang tahu bahan kolagen mmg antara yg terbaik utk kulit kita..mostly kat pasaran2 luar mmg banyak produk2 kolagen nih..ada yg bentuk pil mahupun semburan & ofcoz produk yg ada kolagen ni mmg mahal...sbb tu ada yg mampu pakai dan ofcoz ramai yg tidak mampu nak pakai..walhal mmg ramai yg nak kulit wajah yg halus dan cantik!

ok now semua masalah itu dah boleh diselesaikan dgn mendapatkan produk terbaru BBplus Collagen! sebabnya collagen yg ada di dalam BBplus Collagen ini membantu :

1) mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan melicinkan tanda-tanda garisan dan kedutan pada kulit agar tegang & berseri.

2) melembabkan kulit yang kering.

3) Kolagen berfungsi sebagai ejen "chondroprotective" yang mana ia melindungi cecair synovial bagi membantu mengurangkan masalah kesakitan sendi seperti di bahagian lutut.

4) membantu meningkatkan tenaga & prestasi

5) pengambilan kolagen membantu penyerapan asid amino yang penting seperti glysine, proline and hydroxproline yg membantu mengurangkan lemak pada badan.

6) Kolagen mempunyai sifat anti-beku dan membantu mencegah darah dari membeku dan amat sesuai utk pengidap masalah.

7) Kolagen juga membantu masalah kulit yg terbakar di mana ia membantu dengan memulih semula kulit lama dan menggantikan dgn sel2 yg baru.



haaa bile uols baca setiap point2 di atas, memang takde sebab utk kita tidak memiliki produk BBplus Collagen kan..bukan nak tampil cantik semata-mata tetapi paling penting kolagen mmg membantu membentuk tisu-tisu dalam tubuh badan kita..so kita akan lebih sihat!
wanita mahupun lelaki semua pun boleh minum kolagen dan semua peringkat umur pun boleh minum BBplus Collagen!

ramai yang telah memilikinya!
dan anda bile lagi..??

dapatkan promosi hebat!
BUY 4 FREE 1 + Crystal Tumbler

hanya serendah RM180 sekotak anda boleh tampil cantik dan sihat dan berkeyakinan!!

so tunggu ape lagi meh call/sms/PM kami berdua ye..

natasha aimee
013-3939466
@
azril fikry
013-3929466

Tuesday, September 11, 2012

Majlis Penganugerahan SM/SSM yang penuh meriah!

As-Salam

alhamdulillah pd hari sabtu baru2 ni (080912) we'ols telah dijemput ke majlis penganugerahan buat usahawan-usahawan Premium Beautiful yg berjaya qualified pangkat Sales Manager & Senior Sales Manager..bunyi cam biasa2 kan...tp kalau uols nak tahu, usahawan2 yg berada di dua pangkat ini boleh generate income hingga ke RM5000 sebulan..huhoooo...best kan..rugi kalau tak ambil pluang ini! yeay~

so jom laa kite cuci mata gegambo yang sempat di snap pada hari tersebut.. 
tema as usual 
BLACK & RED

 me and my beloved!
en.husben smart as usual klu di function
and myself tampil simple and nice that evening..

 line-up to take a snap!

 we are BBplus Collagen models!

 amacam ada macam duta BBplus Collagen tak...
hehehe..
tp serius cakap air BBplus mmg sedap!


pose bersama ibonda tercinta CDM Kak Ina

 ribuan usahawan yg membanjiri dewan ballroom..

 with Beautiful ladies!

 L.O.V.E

 bersama idola-idola kami

we're so happy!


masa pn,isteri di majlis aritu, teringat laa masa memula dulu pn.isteri & en.husben berkecimpung dgn bisnes ini..masa tu kosong lagi..dengan tak reti nya..tak tahu...dan apa yg kami rasai sewaktu diraikan dlm function yg sama di tahun 2008 itu dulu adalah rasa sangatttt gembira sebab dihargai...

kalau uols perasan, sepanjang kite bekerja 'makan gaji' siapa yg akan hargai kerja kita..??? siapa??? jarang laaa ada yg nak menghargai..nak2 lak bile jawatan kita yg gred bawah2 je..

tp memang betul, once dah buat bisnes walaupun kite takde kelulusan yg tinggi, kerja pun biasa2 tp sejak berkecimpung dlm bisnes ini, takde siapa pun memandang rendah potensi diri kita..mereka hargai kita, mereka kagumi kita dan sentiasa memberikan kata2 semangat dan sokongan yg tak pernah henti pada kita..dan pn.isteri & en.husben sangat2 bersyukur apabila di pertemukan dgn bisnes ini..

cuba kita tanye diri sendiri, bila lagi kalau bukan sekarang...sementara kita punya kesihatan dan masih muda ini..inilah masanya utk kita berusaha bersama dalam mencapai impian kita bersama..untungnya kerana bisnes ini 200% kita akan dibimbing sejak dari awal pembabitan kita dlm bisnes hingga kita capai ke puncak..jadi sekarang lah masa yg tepat utk kita mula mengorak langkah! berubah demi yg tersayang! syukur ALLAH!

dan jika uols ingin bersama kami atau ingin tahu bagaimana bisnes ini mampu menjadikan kita tampil sihat dan cantik dan apa yg lebih menarik adalah apabila bisnes ini mampu memberikan kesenangan buat kita dan keluarga, let us show u how..and let us guide u til success!
 
CALL US NOW!

 013 - 3939 466
@
013 - 3929 466
 



Wednesday, September 5, 2012

Memang best utk ibu-ibu yang masih menyusukan baby..

As-Salam


dalam masa less than 24 hours..dapat bekalkan susu ibu buat Hazel sebanyak ini!

1 pax = 7oz x 5 pax = 35oz

berbaloi kan bile pakai PB dengan ikhlas & konsisten!

cepat2 call pn.isteri
 &
 rasai sendiri korset PB di tubuh anda!

 013.39.39.466
CDM
Natasha Aimee


Bisnes PB kami kini di Utara..!!! oyeah!

As-Salam

syukur ke hadrat Illahi ye...coz kumpulan kami semakin melebarkan sayap..mmg setiap bulan pn.isteri & en.husben akan turun ke Utara tanahair utk membantu bisnes partner kami di sana..dan selalunya kami akan adakan mini seminar di Langkawi tetapi disebabkan permintaan terhadap bisnes PB makin melambung-lambung, so yg terbaru sekali kami telah mengadakan majlis ini di Pendang, Kedah!

alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan! sampaikan org2 Langkawi pun sanggup utk turun ke Pendang utk sama2 mengambil semangat & aura dari pemimpin dan kumpulan..maklum laa bisnes PB bukan bisnes cikia2..tetapi bile di lakukan dengan BETUL & BERSUNGGUH-SUNGGUH, hasilnya boleh tampung kehidupan kita hingga 30 tahun akan datang tau..so kita jd laa org yg bijak ambik pluang..

jom cuci mata tgk kitorang di hari tersebut jom!

 sesi bermula..

 DDM Shukur menjaga bahagian PA System

 bakal CDM Intan sebagai emcee pada hari tersebut

 bakal CDM Piza berkongsi kehebatan produk Premium Beautiful

haaa jgn ingat perempuan je ye..
tetapi lelaki pun boleh buat $$$ dengan produk PB nih..
malah lebih hebat lagi!
sbb tu orang panggil PB ini produk "abang sayanggg.."
kalau tak caya yg dah kawin tu try lah!
hehehe

 dan as usual pn.isteri berkongsi strategi bagaimana utk kita gain income 5 angka sebulan hanya berbisnes bersama PB
 CDM en.husben dgn kepakaran beliau berkongsi ttg rahsia kejayaan bersama produk PB..
hai lelaki pun boleh berjaya dgn produk wanita..
ni kan pulak kite yg dah sah2 wanita ni kan..
ofcoz leh jadi lebih berjaya dr itu!

sambil-sambil makan..
sambil tu personal touch bisnes partner di Utara


dan kepada anda yg berada di utara tanahair..kami mengalu-alukan anda utk bersama kami BMW dalam bisnes hebat ini..

TAK TAHU tak mengapa 
yang penting MAHU 
kerana ada ramai yang ingin MEMBANTU!

call us now!

pn.isteri 013.39.39.466
en.husben 013.39.29.466

Testimoni PB : 8 Jam & Susu Ibu..

As-Salam


hi uols...sory bangat laa mmg agak lama tak update new entry kat blog ini...mmg agak bz lately ni..ape lagi klu bukan ke sana ke mari bersama bisnes partner & customer2 yg inginkan produk hangat skang ni iaitu Premium Beautiful..

and for this entry, pn.isteri nak share dgn uols semua lagi testimoni pn.isteri yg menggunakan produk PB secara konsisten selama 4 tahun berturut-turut hokayyy! dan yg pasti pemakaian hendaklah di sertai dgn niat yg ikhlas...chewahh!

dan ini dia yg perlu uols tahu..selalunya sebagai ibu yg bkerjaya + masih BF (breastfeed) baby mereka so masa bkerja mmg sah2 lah takleh nak menyusukan anak ,kan...so ape lagi maka perlu lah buat aktiviti mengepam susu..klu tak bengkak susu laa jwbnyer..

dan inilah yg pn.isteri nak share yg mana..pn.isteri dlm masa 8 jam (working hours) tdk mnyusukan Hazel secara direct dan apabila di pump, alhamdulillah boleh cecah 14oz utk sekali pump...bukan ape, kebanyakkan sahabat2 pn.isteri byk memberitahu yg susu mereka tdk dpt produce dgn byk..kalau pump pun hanya dapat 4-5oz..



sebab itu bagi ibu2 yg baru lepas bersalin atau yg masih menyusukan baby mereka, pn.isteri mmg sarankan 100% utk mereka pakai produk PB ini..dan rasai sendiri kesannya..apa yg pasti cara pemakaian kena BETUL! kalau tak, mmg takkan dapat rasai kesannya..bukan apa sekurang2nya kita ikhtiar buat sesuatu utk produce susu yg byk buat anak2 kita..dan dgn pemakaian PB insyaAllah ia akan membantu.

 look!
each pax 7oz x 2 = 14 oz
in 8 hours (working hours)


and ofcoz orang yg paling heppy juga adalah si kecik ni..siapa lagi buah hati pn.isteri yg sorang ni..my Hazel Medinna..alhamdulillah mmg betul baby yg dapat full BF mmg jarang dapat sakit..coz antibody mereka mmg kuat..!!! so as a mum, kita kena pastikan anak2 kita dapat sesi penyusuan esklusif direct dengan susu ibu!

so pada uols yg nak rasai sendiri kehebatan produk PB ini do contact us now..u guys boleh contact our team members...or boleh call pn.isteri terus seperti no di bawah...


013.39.39.466
CDM 
Natasha Aimee

Raya 2012 : Beraya bersama BMW (Blue Mania World)

As-Salam

satu story yg nak pn.isteri share sebelum habis raya nih...ni haa a great moment yg mana kitorg sambut raya bersama team kami, BMW! kalau lah ada team lain sentiasa mengembar gemburkan kemewahan tp pd we'ols tu smua tak penting..yg penting hubungan kami dalam bisnes ini lebih daripada sebuah keluarga..dan sbb itu kami sangat2 sayangkan bisnes ini, bukan setakat bisnes ini mampu merubah kehidupan kami yg dulu dok asyik tak mencukupi tp alhamdulillah kini lebih legaaaaa...hahaha u now what i mean rite!

dan ni pn,isteri nak share laa momen2 kitorg masa beraya bersama..walaupun ianya simple tp ia adalah kenangan yg sangat berharga buat kami..syukur Allah









 silakan masuk...
dan silakan makan...
hehehe


ayahanda bonda we'ols dah macam pengantin baru dah haaa..
hehehe
jgn memain tu ustaz & ustazah tau..

 
 CDM Ramzi & CDM Zalina
penaung 
BMW 

 we are one family!!

we are so happy!
Thank Allah..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...