Thursday, August 30, 2012

Raya 2012 : Nak tahu camne raya beraya bersama Millionaires..?!! yihaaa!

As-Salam

haaa kat instagram & facebook pn.isteri dah hint dah camne rasanya bile beraya bersama millionaires,kan (pada yg follow FB pn.isteri laa ye)..dan rasa bertuah sangat2 sebab dalam ramai2 orang kita menjadi antara yg terpilih...bertuah,kan! dan alhamdulillah baru2 ini pn.isteri & en.husben di jemput utk memeriahkan lagi sambutan hari raya bersama dengan pemimpin kesayangan No 1 kami dalam bisnes Premium Beautiful ini..siapa lagi kalau bukan CDM Siti Rohana & CDM Azlan Deraman..seluruh pelusuk Malaysia mengenali 2 insan ini yg sangat2 berjaya dalam bisnes Premium Beautiful!

dan utk pengetahuan semua yg dijemput ke majlis ini adalah tertakluk kepada
 CROWN DIAMOND MANAGER 
aje..dan bukan semua yg dapat hanya yg dijemput..so mmg laa terasa bertuah sangat2 diri ini..yehaaa!!!

 CDM Azril & CDM Tasha
"terima kasih CDM kak ana kerana menjemput kami"

 sebelum start makan biasa laa xtvt yg paling kitorg suka adalah 
"posing"

 cik abg cik abg yg dah mengambil tempat masing-masing dah..

 posing dulu bersama CDM Kak Ana dan ibonda kami CDM Kak Ina..
yang kanan sekali tu adalah CDM Kak Ma

teruja tengok seorang yg berjaya..yg dah bebas masa dan bebas keewangan..tetapi masih lagi boleh menguruskan hal-ehwal rumahtangga dgn baik sekali!
dan sebab itu CDM Kak Ana menjadi idola hebat buat kami..

 makan time!

 bersila bersimpuh bagai..
best sebab smua sporting!

 dah abis makan now time utk sembang-sembang..


heppy kan we'olsss!!!
sbb tu kalau nak rasa hepy buat ar bisnes PB nih
confirm hepy!

 look!
bagaimana lelaki2 ini berjaya dgn bisnes Premium Beautiful!
siapa kata produk perempuan lelaki tak leh buat
malah mereka lagi power apabila bercerita ttg produk korset PB
barisan CDM-CDM hebat!
 
 berposing di laman pula!
gojes semuanya!



we are ONE family!

 CDM Tasha, CDM Zalina, CDM Julianam CDM Siti Rohana, CDM Azilawa, CDM Misah, CDM Yatie

 family pose!

CDM Siti Rohana & pn.isteri

CDM Kak Ana sentiasa menjadi icon buat pn.isteri & en.husben..kami sangat2 bertuah dan bersyukur dgn pertemuan ini..pasti ada sesuatu yg baik disebalik apa yg Allah telah berikan ini..yg pasti kami takkan jemu akan terus berusaha..kerana hasil yg diberkati adalah hasil yg kita perolehi berkat dr titik peluh kita sendiri..dan CDM Kak Ana memang byk membantu dlm support kami..terima kasih kakak n abg lan!

CDM Azril & CDM Azlan



dan kita bila lagi..?? kita pasti tak mahu hanya tunggu dan lihat sahaja kan..
let's be apart from us! 
dan izinkan kami 'guide' uols utk merasai sendiri kenikmatan berbisnes bersama Premium Beautiful..betul lah bagai dikata:
 "kalau nak wangi berkawan lah dgn si penjual minyak wangi...dan jgnlah berkawan dgn si pembuat besi kerana kuatir terkena tempias api" 
..bermakna sungguh kata-kata ini..

call sahaja we'ols utk anda ketahui sendiri kehebatan berbisnes bersama 
Premium Beautiful!
013.39.39.466
013.39.29.466

Monday, August 27, 2012

Raya 2012 : Beraya bersama Premium Beautiful

As-Salam

haaaa dah start keje eyyy..hehehhe..jgn kemurungan ye..klu keje opis hour ni mmg camtu ler..takleh nak cuti panjang2..kang kena buang keje terus..hihihi..sbb dolu2 pn.isteri mmg camtu lah..nak2 lak keje yg memang susah nak cuti..klu tiap kali raya, mmg parah wooo!!

wokay seems that smua pun dah kembali dgn kerja memasing..so pn.isteri pun sama juga lah..kembali hangat berbisnes dgn my luv secret weapon Premium Beautiful..oh ya! for ur information pn.isteri mmg non-stop dgn PB biz nih coz as u all know, nowadays mmg high-demand on PB dr puasa sampai ke raya & sampailah ke lepas raya nih...fuyoooo best wooo!!! bak kata orang rezeki jgn di tolak! hehehehe..tp apa yg pasti, pn.isteri mmg cukup2 hepy dgn smua client PB pn.isteri yg tampil SIHAT & SLIM SOLID masa puasa & raya nih..soooooo hepy for them! yeay!

dan tanak cite banyak..ape2 pun perkara yg kite buat ofcoz laa diri sendiri kena hasilkan bukti terlebih dahulu kan...kan..klu ckp je berjela-jela cam tong kosong tp takde bukti maka sama laa dgn pepatah "habuk pun tarak!" kuikui...

so here i share wif all of u my latest figure..gambar ni mmg baru sangat2..yg baju yellowish tu masa raya ke-7 dan yg pinkish tu baru di snap oleh en.husben semalam iaitu  
raya ke-8..


SEE!!!

stil maintain kan..even pn.isteri ckp terus terang makan mmg tak hengat punya..sbb makanan kat umah2 kenalan sedap2..aiii takkan laa nak tahan tekak n perut lak kan..so belasah je makan semua..tp tu laa untungnya pakai PB masa puasa/raya nih..kite akan makan ikut tahap yg tertentu mengikut tubuh badan masing2..so takde laa sampai dah sedawa pun leh telan lagi makanan..tu namanya makan tak baca bismillah namanya tu..mana tak gemokkk! hehehehe..

tp mmg betul!! dgn pemakaian PB yang KONSISTEN & IKHLAS..kite sendiri mmg akan kagum dgn hasilnya..tak perlu terpengaruh dgn pengalaman orang lain..coz pada pn.isteri adalah lebih baik kita HASILKAN & RASAI PENGALAMAN KITA SENDIRI...kerana pengalaman itu adalah sangat bernilaiiiii...!!!

so uols yg lum try PB, bile lagi...??? 
u should try it! 
and feel it!

dan seperti biasa klu nak tahu lebih details ttg produk korset wanita No.1 di MALAYSIA iaitu PREMIUM BEAUTIFUL,do call us now..!!
and let us guide u how to be 
Pretty, Healthy & Wealthy!

call me now!
CDM Natasha Aimee
013.39.39.466

Sunday, August 26, 2012

Raya 2012 : Beraya...!!!!

As-Salam

fuhh beraya sakan sungguh kennn..hehehhe..alhamdulillah selagi boleh beraya sila-silakan..bagus juga utk mengeratkan siratulrahim...dan apa yg pasti pd pn.isteri business in still business..dan as u all tahu NOW permintaan PB sgtttttt tinggi..!!! dan sebab tu we need more agent to be apart of our team! coz klu korang nak tahu bile ada je yg wanabe PB agent will grab smua buyer2 yg sedang excited nak bentuk badan pas2 raya ni..haa sape untung..tepuk dada tanya diri laa jawabnye...lalalala

dan bercerita balik ttg raya..pn.isteri & en.husben sgtt teruja coz ramai tetamu yg datang ke teratak kami yg serba sederhana ini...dan yg lagi best apabila kami di temani dgn rakan2 seperjuangan kami dalam bisnes ini..and ofcoz bis partners kitorg mmg havoc n sporting!

jom cuci mata jom!

 Intan & Shukur
pham!

look!
kitorg dgn our youngest baby!
dua2 cumels..
intan dgn Iman while pn.isteri wif Hazel

 hera Abg Chaq & Fieza

 kalau uols nak tahu dulu fiza ni satu sekolah rendah dgn pn.isteri
and now dah bersama dan lebih rapat dalam bisnes yg kami lakukan..
walhal dulu tak rapat pun masa kat sekolah
but now mmg kamcing giler mengalahkan adik beradik..
suka sgt!


ini Ain & Syawal...
baru pas bersalin..
nampak cam rilex je kan..
mana ak nyer kat badan dah sarung PB..
sgt membantu Ain utk sihat dlm proses berpantang..



here we go..
rakan kongsi jauh dari selatan tanah air..
terima kasih buat Luqman & Faridah coz sudi turun KL dan beraya bersama..
insyaAllah pasni kite kasi gempur Johor ye..
hehehe

dan seterusnya gegamba kat bawah ni gegambar mana yg sempat kitorg snap masa beraya...
enjoy viewin!

 en.husben dgn pak ndak

pn.isteri dgn mak ndak..

pn.isteri dgn Double HUDA
kihkih

 haaa ni dgn bakal biz partner kami..
bukan dgn bebudak nih tp dgn mummy nye kita akan running biz bersama...
yg mummy nye segan nak bergambar..
so take pic dgn anak2 dia yg cumels tu ler..

 yeay!

haaa Damian..
tgh dating ke tu..
hahahahaha

Tuesday, August 21, 2012

Raya 2012 : Day 1

As-Salam

ok jgn silau..jgn silau...hahahaha...tahun ni macam yg uols tgk...kaler tema utk family pn.isteri adalah BLUE..!!! hehehehe..cantek tak biru we'ols..mesti laa cantek kan..sebab naik silauuuu nengoknyer..hahahaha...maaf laa ye..gurau je...

dan tahun ni pn.isteri & en.husben hanya beraya di KL sahaja sebabnya nak rasa suasana beraya kat KL lak camne hagak2nya feel nyer..lgpun mama pn.isteri ada medical check-up raya kelima nanti..so better laa tak jalan jauh2 sgt kan...

dan as usual, perkara yg paling bermakna sekali bile setiap kali raya adalah bersama bonda & keluarga kesayangan we'ols..maklum laa pn.isteri & en.husben kan dah lama kehilangan ayahanda tercinta..so hanya dgn mama kitorg je laa tmpt nak bermanje-manje..hehehe...so tahun ni family pn.isteri & en.husben leh laa beraya bersama di hari raya yg pertama..alhamdulillah bukan senang nak gether 1 family in one time tau..tp alhamdulillah perancangan ALLAH itu mmg baik!

dan pagi raya pertama kitorg pun bersiap dan terus ke rumah mama en.husben utk beraya bersama di area Tasik Permaisuri..

 mama pn.isteri (kiri) 
Pn.Azizah
mama en,husben (kanan)
Pn.Rokiah

 ROKIAH's PHAM!

 AZIZAH's PHAM!

 our familia..

 ladies in the house...!

 pn.isteri wif my SIL
Yana, Uya & Ati
mak budak & bakal2 mak budak..
hehehe

 snap!

dan once dah setel je makan, gosip-gosip & snap2 gambar so masing2 pun terus laa ke program yg lain..ada yg balik ke kampung..ada yg nak g umah mertua pula..dan ape yg pasti pn.isteri & family semua nak ke Semenyih pulak nak melawat nenek pn.isteri..nenek ni bonda kpd arwah ayahanda pn.isteri..

 haaa ni laa nenek pn.isteri belah arwah ayah
nenek Gayah namanya
mudah-mudahan nenek dikurniakan kesihatan yg baik selamanya..
insyaAllah..

 family snap!

dan sedang kitorg nak siap2 nak pulang, pastu ramai laa sedara mara pn.isteri yg datang beraya kat umah nenek..so sempat laa kitorg bergambar2 masa tu sebelum nak pulang..sebabnya next location nak ke Kota Warisan pulak g umah cousin pn.isteri...

 man in the house!

we're hot mommas!

tu laa antara gegambo yg sempat laa di snap masa 1st day raya we'ols..agak simple..tp sungguh membahagiakan..alhamdulillah sangat hepy! so utk next entry nanti pn.isteri share lak raya kedua kitorg kemana ye..tatatititutu..

Monday, August 20, 2012

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin buat semua...

As-Salam

syukur alhamdulillah apabila diberikan kehidupan hingga dapat menyambut lagi Aidilfitri pada tahun ini..dan apa yg pasti buat pn.isteri & en.husben setiap kali raya kami semakin gembira..bersama yg tersayang dah semestinya..kami sayang keluarga kami..dan bukan setakat keluarga malahan sahabat2 kami, rakan seniaga kami, pemimpin2 kami di dlm bisnes yg kami jalankan hingga ke saat ini..syukur alhamdulillah..

dan di kesempatan ini, pn.isteri rasa sangat berbesar hati mewakili en.husben ingin menyusun jari memohon ampun dan maaf jika ada segala kesilapan tdk kira lah kesalahan yg  kami lakukan itu secara sengaja mahupun tdk sengaja buat semua yg mengenali kami..dan tak kiralah juga samada kite kenal dlm keadaan yg nyata mahupun tdk..dan ucapan yg sama buat semua pembaca setia blog pn.isteri yg sangat laaa biasa2 ini..terima kasih ye kerana masih lagi memilih utk menatap blog yg dk seberapa ini..me luv u guys!

 SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN 
dari kami sekeluarga

MOHD AZRIL FIKRY
*
NATASHA AIMEE
*
AIRY DAMIAN MIQQAEL
*
AIRY HAZEL MEDINNA


and ofcoz raya kami lebih bermakna tahun ini coz we hav new team member in our pham!
and its a 1st RAYA for my lil Hazel..!!!
 alhamdulillah dah 7 bulan dah umur Hazel raya ini..
semakin bijak!
 semoga anak2 ku menjadi anak yg terbaik dunia akhirat, insyaAllah..
syukur ALLAH


Tuesday, August 14, 2012

IFTAR bersama Anak-Anak dari Rumah Amal Permata Hatiku..

As-Salam

heyya uols..lama betul pn.isteri tak update blog kan..mmg bulan puasa ni time agak tight..tp syukur alhamdulillah xtvt2 di bulan yg mulia ini dipernuhi dgn perkara2 yg berfaedah..seperti yg semua tahu, keberkatan berniaga di bulan puasa mmg lain dari yg lain..Allah juga membuka pintu rezeki dgn lebih luas di bulan yg penuh barakah ini iaitu Ramadhan..tp utk kite yg berusaha lebih laa ye..yg duduk aje mmg takde laa dapat ape2 kan..hehehe

dan ape yg pn.isteri nak share di entry kali ini dan mungkin juga perlu uols ketahui selama pn.isteri berbisnes..kami sentiasa diingatkan akan mereka2 yg memerlukan..kami bukan berbisnes hanya nak cari duit utk periuk nasi kami sendiri sahaja tetapi utk sama2 berkongsi rezeki utk anak2 yg memerlukan..bayangkan betapa mulianya bisnes ini sampaikan ke hal zakat & derma sumbangan juga diterapkan dalam kumpulan kami..klu tak silap pn.isteri klu kat kerja makan gaji kite mmg jarang dgr company kite buat majlis sumbangan2 ni kan..sbbnya pn.isteri dulu camtu ler..huhuhu..tp bersyukur kami dipertemukan jodoh dgn bisnes yg mmg tepat ini!

dan pd hari ISNIN 13/08/12 baru-baru ini kami meraikan anak-anak dari Rumah Amal Permata Hatiku dr Gombak..yg mananya lokasi kami berkumpul dan berbuka bersama adalah di Golf Club, Titiwangsa KL..dengan suasana padang golf yg luas dan cantik mata memandang...bertambah sejuk hati apabila melihat anak2 kecil ini bersama kami...


 ketibaan anak2 Rumah Amal Permata Hatiku


 mengambil tempat di ruang berbuka puasa

 majlis telah bermula

 amboi muka tu cam lapo je dik kan..
heheheh


 special snap bersama anak2 yg istimewa ini..


 en.husben sedang sembang2 bersama pengurus Rumah Amal Permata Hatiku


 group photo


 ustaz bersembang bersama ustaz
haaa sbb tu laa kitorg tak risau langsung dgn bisnes ini
sbb pemimpin kami di BMW juga seorang ustaz
CDM USTAZ RAMZI

 weee!

 bersedia utk sesi pemberian duit raya!


 yeay dapat duit raya!



 now turn anak2 lelaki pula..



 dan terakhir sekali sesi sumbangan cheque utk persiapan anak2 
Rumah Amal Permata Hatiku
semperna menyambut Aidilfitri

 dah setel dapat duit raya!
masa utk berbuka,yeay!

dan sambil-sambil tu adik-adik pun membuat persembahan menghiburkan we'ols!


group photo!


alhamdulillah majlis berjalan dengan lancarnya..pn.isteri & en.husben rasa sangat bertuah kerana dipertemukan dgn bisnes ini..bukan hanya mencari $$$ semata2 tetapi hasil dr apa yg diusahakan pasti kami akan kongsikan bersama mereka2 yg memerlukan..

million of thnx terutamanya buat barisan pemimpin2 kesayangan kami berdua yg sentiasa back-up kami dalam bisnes ini mahupun apa jua hal..inilah beza nya bisnes kami dgn bisnes lain di luar sana..takkan jumpa di mana2 kumpulan seperti ini dgn cara kerja yg cukup efektif..

semoga ALLAH merahmati apa yg telah kami usahakan..

dan doa kami moga pemimpin2 kesayangan kami CDM Chan, Madam Lam, CDM Kak Ana, CDM Abg Lan, CDM Ramzi dan CDM Kak Ina akan terus diberikan kesihatan yg baik agar dapat lah membimbing kami & kami juga dpt terus menimba ilmu dr mereka..insyaAllah..

let's be apart of our team
BMW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...