Wednesday, June 27, 2012

Dengan PB tak risau even dah beranak-pinak!

As-Salam


haa ni nak share laa dgn uols ye..pada 6/6/12 aritu adinda pn.isteri telah melangsungkan majlis pernikahannya..jd masa tu cam biasa kitorang satu family sempat lah bermesra-mesra posing memosing maklum laa semua tetamu cantik bagaikan bidadari turun kayangan...

dan for this entry meh sini pn.isteri nak share dgn uols  kenapa perlu nya kita pakai PB nih..check this out!


hah!
dalam ini gambar hanya pn.isteri sahaja ye yg dah beranak TIGA!
so amacam, rasa2nya layak tak sebaris dgn adinda2 pn.isteri yg lain dlm gambar ni yg masih belum berbaby dan yg masih bujang...
ihiks!



haaaa dlm ini gambar pula pn.isteri kalah 1 quota je dgn mama pn.isteri sbb dia dah beranak EMPAT!
tp hot kan my bonda...
lalalala


takde masalah utk kelihatan cantik, kemas, solid & sihat even dah beranak pinak..
hanya dgn pemakaian Premium Beautiful dgn konsisten & IKHLAS!
pasti kite akan kagum dgn hasilnya..

so what are u waiting for?!
get your PB now!!!
contact our agents to get a great special & FREE services!

Friday, June 22, 2012

Book Your Appointment NOW...!!!

As-Salam


orait, pd uols yg mahu berkongsi sendiri pengalaman bersama sahabat2 pn.isteri sebagai pengguna setia Premium Beautiful mahupun berbisnes bersama produk hebat ini, jangan segan-segan utk call mereka terus ye kawan-kawan dan book laa appointment uols dgn mereka...sbb wanita-wanita cantik ini mmg sangat bz dgn bisnes hebat PB ini! memang rugi kalau kita tak ambil peluang!


so 
Jangan Lepaskan Peluang KEEMASAN ini!


LEMBAH KLANG / UTARA (Langkawi,Perlis,Kedah)

012-4321922

FIEZA
012-3969514



LEMBAH KLANG / PERAK

FAZILINA
012-2812389

EDA
017-5870089

ZURA
017-4712359




LEMBAH KLANG / JOHOR

KAK DEE
013-7330100

KAK ADIB
012-3916991

 LEMBAH KLANG / NEGERI SEMBILAN / MELAKA

FIDAH
013-6330892

 LEMBAH KLANG (Kajang, Bangi, Semenyih)

NAZLIA
017-2633120



LEMBAH KLANG / PAHANG

KAK INA
012-6248836

 this is how we work!
TEAM WORK!
~Together Everyone Achieve More~
 yippeee!
 

Me latest figure yawwww!!! hehehe..

As-Salam

nah juz drop by nak share lagi pn.isteri nye latest figure!
yipee!


heyya! 
ini Mama yg dah beranak 3 ye...
hehehehe

pakai laa Premium Beautiful dgn konsisten!
dan uols akan kagum dgn hasilnya!

book ur appointment now!
 

"Bakar Pau" bersama our crew leaders!

As-Salam


bersyukur sangat2 kerna memang benar la setiap apa yg kita usahakan secara bersungguh2 insyaAllah Allah pasti akan berikan ganjaran yg setimpal dengan apa yg kita dah usahakan...dan pasaran PB makin lama makin meluas...pergi mana2 pun org akan bercerita ttg kehebatan PB ini..nak2 lak dah nak puasa & raya ni..kalau sesiapa yg tak bijak ambil pluang memang rugi wooo...

orait so entry kali ni, pn.isteri nak share laa story pn.isteri bersama salah seorang dr team leader group kami..lunch bersama mereka kami berkongsi bagaimana hanya dgn bisnes PB ini membolehkan mereka gain income hingga mencapai RM10,000! banyak kan! pada pn.isteri byk sgttt laa tu..(tp ada juga yg kata tak bape banyak...hehehe...memasing punya citarasa katanya...) lalalala

dan tengahari itu,pn.isteri & en.husben terus shoot ke Jalan Reko, Kajang utk bertemu dgn Hawa & Man..kalau korang nak tahu Hawa ni ibu beranak 1 tau...ibu muda lagi..haaa mmg hot sangat! dia sgt teruja dgn PB bukan sebab nak kurus tp nak kekalkan kesihatan dalaman beliau..dah pakai pastu rasa kesan yg cukup memberangsangkan,so Hawa tak buang masa terus ambil pluang berbisnes bersama produk hebat PB...

dan masa berjumpa mereka kitorg pun sembang, sembang, tunjukkan cara bagaimana nak terus maju dalam bisnes bersama kumpulan..berkongsi kegembiraan bersama mereka..sebab tu laa kan bisnes ini mmg unik sebab rapatnya kita bersama semuaaa bisnes partner kita dah macam adik-beradik! ni lah namanya mengeratkan sirratulrahim..alhamdulillah..

 BERSATU pasti TEGUH!

 buat bisnes umpama sebuah keluarga..

Man mesti betul-betul follow CDM Abg Azril, confirm akan jadi seperti beliau..
bcoz en.husben ada 1001 rahsia dalam berbisnes!

both of us adalah ibu kepada anak2 we'ols..
amacam?!
howt tak! 
hehehe

so kalau uols nak share ur experience bersama Hawa ataupun nak cuba produk hebat Premium Beautiful bolehlah call ini Mama di no :-
Hawa
012-6193779


dan seperti biasa jika uols nak terus direct berkongsi bersama on.isteri pengalaman sbagai pengguna mahupun dalam dunia perniagaan bersama PB,do lemme share it wif u, guys!

email me
natashaaimee@yahoo.com
or 
catch me on my FB!

Wednesday, June 20, 2012

Sepetang bersama seorang "Millionaire"..!!

As-Salam

yup semalam (19/6/12), pn.isteri rasa sgtttt bertuah kerna di kalangan ramai2 dalam kumpulan yg sama berbisnes dgn produk Premium Beautiful, syukur ke hadrat Illahi kerana kumpulan kami bersama CDM Azril Fikry (en.husben laa ni..hehehe) telah terpilih utk bersama secara esklusif!

dengan siapa?!

haaa ni nak habaq mai...untungnya kitorg buat bisnes ini adalah salah satu sebabnya kami boleh mendekati dengan rapat seorang yg dah bergelar 'jutawan!'...haaa jangan nak kerut2 dahi ye..percaya lah..tapi apa yg pasti, yg sentiasa pn.isteri kenang adalah even insan ini dah bergelar jutawan dgn income yg besar, rumah yg mewah & besar, kereta yg mmg besar2 (siap 3,4 biji lagi) tetapi satu je yg korang kena percaya adalah insan ini sedikit pun tidak ada sikap "suka cakap besar"..orang nya cukup humble, periang, sentiasa dahulukan bisnes partners beliau smp sanggup turun padang even kesihatan tak mengizinkan..dan beliau adalah...


CDM SITI ROHANA



bayangkan camna rasa di depan mata kite seorg yg bergelar jutawan..
bukan setakat boleh dgr kata2 semangat dr beliau..
malahan dapat sentuh, peluk cium lagi!
(untung-untung leh jadi seperti beliau juga..insyaAllah)



tak pernah jemu utk berikan yang terbaik buat semua rakan-rakan kongsi beliau..
itulah ceri kepimpinan CDM Kak Ana


nampak tak tu..
kusyuk sungguh mendengar kata2 motivasi pembakar dr CDM Kak Ana


dan seperti selalu, setiap baris ayat yg kak ana lontarkan pasti pn.isteri akan tuliskan di nota..
biar tersemat dalam hati bile setiap kali membuka nota itu..


tu laa yg pn.isteri katakan..dalam bisnes ini tak perlu ada pengalaman, tak perlu pandai dlm dunia bisnes, tak perlu berpendidikan tinggi dan tak perlu ada jawatan besar utk berjaya...hanya dgn satu perkataan NAK sahaja mampu mengubah 360 darjah kehidupan kita..

memang benar kita org biasa, tetapi bile dalam bisnes ini, kita umpama dipertemukan dgn peluang yg luar biasa...dan bila kita betul2 buat dgn berterusan, hasil yg kita akan terima juga luar biasa..

dan sbb tu laa pn.isteri & en.husben buat bisnes ini! kitorg mmg tak pandai berbisnes, kitorg sekolah pun takkat tu je laa, kitorg juga bukan minat nak berbisnes dan kerja kami hanya setakat bergaji rm2000 je sebulan, kalau nak ikutkan mana reti nak bisnes2 ni...

TAPI!

tu yg sentiasa pn.isteri katakan, dalam bisnes ini kita akan sentiasa di guide dan dibantu oleh mereka2 yg berpengalaman dalam bisnes ini..pengalaman bukan setahun jagung yea...all these great leaders dah berpengalaman 7 tahun, 10 tahun hingga ada yg dah mencapai 20 tahun hanya dgn satu produk iaitu Premium Beautiful!

so, cuba kita tanya diri kita...kalau orang lain boleh, kenapa kita tidak?! apa beza kita dgn mereka?! Allah dah jadikan kita punyai semuanya sama rata..bezanya adalah ada di antara kita bijak ambil pluang & ada pula yg dah selesa dgn apa yg ada katanya..(katanya laa...kata hatinya tak tahu pulek...hihihi)..so kita yg mana satu?tepuk dada tanye diri sendiri..wee!

so tak perlu takut! tak perlu risau!





tahniah kerana yg ada di dalam gambar ini hanya yg terpilih utk bersama CDM Siti Rohana..
memang betul2 bijak ambil pluang..
siap ada di antara mereka yg terus datang dr Tanjung Malim lagi..


dan ini jejaka2 ganteng yg juga berbisnes dgn satu-satunya produk Premium Beautiful
apa nak risau..
kalau tanya mereka, mereka akan kata berbisnes dgn PB lah pasaran luas..
sebab mana ada wanita kat Malaysia ni tak pakai baju dalam kan..kan..
dan rahsia mereka lagi..
 "isteri pakai PB, suami pula boleh rasa & jadi testimoni"
hehehehehe...
"setiap hari macam malam pertama katanya.."

sbb tu yg betul2 pakai PB secara konsisten+maharani memang subur!

so,ladies & gents! 
lets be apart of our team! 
and
book ur appointment now! 

"kita LAMBAT, orang lain confirm REMBAT!"
lalalala




PM me on my :-
@

Premium Beautiful memang best!

As-Salam

heyya ladies & gents! pekaba uols?! pn.isteri alhamdulillah semakin hari semakin bahagia..insyaAllah ketika Allah sedang memberikan kegembiraan pd pn.isteri bersama keluarga & sahabat ini, akan pn.isteri gunakan ia sebaik mungkin..maklum laa kehidupan ni kan umpama roda..kadang kite di atas kadang2 kite kena gak jenguk kat yg di bawah...insyaAllah mudah2an diri ini sentiasa 'sedar diri'...lalalala...

orait lah! seems that pn.isteri mmg betul2 'serius' dlm dunia perniagaan kini..mmg kalau boleh tiap2 hari nak share picca & story pn.isteri segalanya about bisnes! tp maklum laa...sebabkan appointment yg terrrlalu tight, maka pn.isteri kena curi2 masa utk update blog ini..tp insyaAllah pn.isteri akan sentiasa update segala aktiviti yg pn.isteri lakukan utk kite berkongsi bersama...

dan as usual nak share laaa dgn uols the latest of me! kihkihkih...mmg syiok! PB makin lama makin beri kesan mendalam bukan setakat terhadap figure kita, malah dalam badan juga makin sedap sbb kesihatan akan sentiasa terjaga & yg palinggg best poket pun makin lama makin 'tebellll'...ngeh! ngeh!

so ni lagi nak share dgn uols hasil pemakaian PB yg konsisten! now dah almost 5months++ after deliver Hazel on January lepas...gambar ni sempat laa di snap2 masa otw nak g appointment dgn client bout PB & how to make money wif PB business! yeay!




amacam cemerlang tak..!!!
hahahaha..


haaa dah pakai PB ni mmg kena sentiasa ambik gambar cekak pinggang..
ala2 model kebaya lagi...
hehehe




peace no war!
wikiwikiwiki..




and million of thnx to my beloved hubby yg juga merangkap one of my great leader in this business!
"thnx sayang,muaks!"




so tunggu apa lagi..klu tak start sekarang bile lagi kan..kan...kalau kite duk asyik kata 'nanti dulu' orang lain dah laju kaut rezeki dalam bisnes ini..mmg adil, siapa yg berusaha utk dapatkan dah tentu dialah yg akan rasai nikmat..!! weee!


Monday, June 18, 2012

"Bakar Pau" bersama bisnes partners..

As-Salam

fuhh semalam memang seronok apabila dapat bersama antara bisnes partner pn.isteri & en.husben..dan yg pastinya all our biz partners mmg sporting2! dan jumpa diorg semua bukannya saje2 hokay dan bukan sembang2 kosong...tapi lebih kepada nak tunjuk how to make a 'ribu riban' punya income!

tu laaa yg syioknya ttg bisnes yg kami buat...sebab tidak ada langsung masalah pentingkan diri..sebabnya mmg kami dah dididik  dgn "cara sama2 usaha sama2 dapat hasil dan nikmat".so kalau ada yg tak bape nak dapat hasil tu maknanya dia kurang usaha secara berkumpulan laa tu...hehehehehe...tp tu org2 kat columbia sana..dgn kami tidak cenggitu...sebab tu makin lama makin seronok buat bisnes!

dan semalam,alhamdulillah dpt luangkan masa bersama 3 org biz partner kami yg kesemuanya dgn pangkat masing2...apa yg pastinya mereka semua telah pun berumah tangga dan masing2 mempunyai impian yg sungguh tinggi dlm kehidupan mereka..

background toksah ckp ar...sbb yg pn.isteri & en.husben jumpa ni mmg org2 yg pegang gaji RM5000-RM6000 sebulan tapi tu laa still nampak pluang utk buat bisnes...bile tanye kenapa buat bisnes sdgkan gaji dah besar...dorang jwb senang je.."sebab sy nampak pluang buat duit! dan bisnes ini SENANG sbb byk dpt guidance!" org cenggitu laa mereka kata..


SSM Anne

DSM Abg Wan & Kak Ina


Bakal CDM Irwan Shah & Fazilina Darus


dalam berbisnes memang cukup mudah hanya perlu follow je..tak pandai takpe sebab ramai yg nak beri tunjuk ajar..jadi dont under estimate kemampuan kita coz Allah tak suka dgn hambanya yg cepat berputus asa..jadi pluang berbisnes inilah dpt mngubah kehidupan 360 darjah even minda juga kini positif..(tak perlu lagi sembang atau berfikir perkara2 yg tak berfaedah)

this is what we called
Together Everyone Achieve More  
@
TEAM Work!

so for those yg nak be apart of our team,juz PING me ya!




natashaaimee@yahoo.com
@
www.facebook.com/natashaaimee

Sunday, June 17, 2012

Pn.isteri the latest!

As-salam

orait, musti uols nak tahu juga kan gimana laa keadaan rupabentuk pn.isteri yg dok asyik berkongsi ttg kehebatan produk Premium Beautiful ni kan..betul ke menjadi atau hanya ckp je...hehehehe...ok laa pn.isteri sembang byk pun tanak juga kan sbb manusia ni kalau pandai bercakap mmg ramai tp lagi ramai yg tak tahu ape ntah yg dicakapkannya..so kite tanak jadi camtu ye kawan-kawan...ckp ape yg perlu jer...hehehe

ok lah ni pn.isteri nak share dgn uols pn.isteri the latest!

 taraaaaa...!!

haa iye ini lah pn.isteri yg terkini..even masa ni baru je balik meet-up client..syukur alhamdulillah..berkat pemakaian PB yg konsisten, mmg kita dapat kekalkan bentuk badan kite mengikut figure yg diinginkan...kira ok laa ni kan utk mak budak yg dah 3x beranak nih..lalalala

pd pn.isteri laa...bile badan elok je bentuknya (maksudnya tak gemok & tak terlalu kurus) pastu ditambah lak dgn kesihatan yg baik dalaman & luaran..memang terus terang ckp laa hati kite pasti tenang, girang, dan cemerlang...lalalalala....ni pd pn.isteri laa pd org lain pn.isteri tak ambik tahu (sbb maleh nak jd org yg bz body cam sesetangah org tu...ihiks!)

tp jika kite mempunyai pendapat yg sama ttg kesihatan dalaman badan & bentuk badan yg ideal, jangan segan silu utk PING pn.isteri utk berkongsi pengalaman ttg satu2nya produk korset wanita yg dah terbukti berkesan ini..

"belum cuba belum tahu,dah cuba pasti tahu hasilnya"

 

Saturday, June 16, 2012

Ciri-Ciri pada Premium Beautiful...

As-Salam

ok lah ladies & gents..untuk entry kali ni, pn.isteri nak share dgn uols semua apakah ciri-ciri yang ada pada produk Premium Beautiful ini sebenarnya...so pada yg belum pakai ataupun yg memang dah pakai, at least u guys got an idea laa kan..

so takde laa masalah tak pakai PB secara konsisten lagi pasni..nak badan cantik, sihat dan menawan, mesti nak kena pakai PB ni consistently..klu tak, jwpnnye mudah jer
'yang hado'...'hehehehe...kidding!

full-set of Premium Beautiful

orait, seperti yg diketahui ramai, PB ni mempunyai 3 bahagian utama iaitu Long Brassiere, Waist Nipper & Long Girdle...dan dlm entry kali ini, pn.isteri akan share dgn uols ciri-ciri PB ini pada setiap satu bahagiannya..

are u ready!

CIRI-CIRI LONG BRASSIERE

  • mempunyai 3 lapisan jahitan pada 'cup' berstreoskopik yang dapat menolak payudara ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payudara kita.
  •  
  • terdapat rawan keluli yang berfungsi utk menetapkan dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  •  
  • rekabentuk yg membantu utk beri tekanan & regangan berganda pd bahagian hadapan sehingga dapat selaraskan perut yg menonjol (utk mereka yg memiliki perut yg buncit) dan juga membantu utk meningkatkan kontur payudara.
  •  
  • pada bahagian belakangnya akan membentuk seperti huruf 'U' yang mananya akan memberikan kesan terhadap posture badan yg lebih menarik.
  •  
  • mempunyai 3 bahagian cangkuk boleh laras yang mananya si pemakai boleh membuat pilihan dalam menyelaraskan cangkuk tersebut mengikut kesesuaian.
 

CIRI CIRI WAIST NIPPER

  • mempunyai 7 batang keluli yang mendapat pengiktirafan daripada pakar-pakar tulang belakang iaitu Quebec, Canada & USA.
  •  
  • dan 7 keluli yang terdapat pd WN ini dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang.
  •  
  • membantu merampingkan pinggang (bg wanita) dan menutup perut yg buncit (utk wanita/lelaki).
  •  
  • rekabentuknya yg ergonomi yg unik kerana boleh menyelaraskan lemak pd bhgn pinggang/perut ke bahagian dada & pinggul.
  •  
  • rekabentuknya juga fleksibel yang dapat memberi kesan yg sangat mengujakan si pemakai mengikut bentuk badan masing-masing.
  •  
  • juga mempunya 3 bahagian cangkuk mudah laras mengikut keselesaan si pemakai.

CIRI-CIRI LONG GIRDLE

  • terdiri daripada 32 lapisan jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan bagi meletakkan lemak2 ke bahagian yg sepatutnya.

  • rekabentuk unik berbentuk LOVE shape yg membantu memperbetulkan bentuk pinggul si pemakai supaya tidak jatuh dan kendur.

  • terdapat garisan yg mengasingkan bahagian paha & pinggul yg mana lelemak pd peha akan dikemaskan masuk ke bahagian pinggul dan sekaligus membantu membentuk pinggul yg menarik.

  • penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga boleh menyelaraskan lemak di bahagian dalam mahupun luar peha dan bantu utk membentuk kaki yg cantik.

  • pd bhgn bwh kaki LG direka dgn kain renda (lace) yang fleksibel di mana ia mengatasi masalah dr ia bergulung dan tidak akan meninggalkan kesan garisan pada peha.


so itulah serba ringkas ttg ciri-ciri Premium Beautiful..dan ia adalah lebih fokus kepada bahagian pembentukan badan...macamana pulak dikatakan PB ni leh membantu dari segi kesihatan eh...?sehingga terlalu banyakkkk testimoni2 kepada si pemakai yg memakai PB secara konsisten!

haa kalau uols nak tahu yg itu pula, pn.isteri akan share dgn uols di entry yg seterusnya nanti ye...

apa2pun for those yg nak pakai PB ini dan nak rasai sendiri keberkesanan produk dan bagaimana orang di luar sana telah menjana pendapatan hingga ribuan ringgit sebulan hanya berproduk kan PB, apa tunggu lagi! juz PING me..nak call, SMS, email, facebook...semua pun boleh! 

"kerna diriku begitu berharga"

natashaaimee@yahoo.com
@
www.facebook.com/natashaaimee

Thursday, June 14, 2012

Presentin' our Leaders..!

as-salam

terus terang ckp,pn.isteri & en.husben mmg tak reti apa2 pun tg bisnes..kitorg mmg 0 dalam bisnes..tapi itu laa keunikan bisnes ini, semua golongan boleh buat..janji NAK sahaja..tak perlu ada qualification tinggi2..maklum laa pn.isteri & en.husben pun bukan belajar tinggi mana pun..cukup2 makan jo..

dan dalam bisnes ini juga laa lahirnya barisan pemimpin2 yg mana mereka ni bukan calang2 orang..memang benar,mereka org2 biasa tp setelah jumpa peluang yg luar biasa, sekarang mereka antara pemimpin luar biasa yg mampu bergelar jutawan hanya dgn bisnes ini..

haaa sure korang tak caye kan..ataupun ada yg buat tarik muka..hehehe..tak kisah laa apa pun pandangan org lain, yg pasti kita tahu apa yg mereka ada...sbb inilah pemimpin yg tepat utk kite follow..income BESAR, rumah BESAR, kereta mewah & BESAR tapi satu yang cukup mengujakan iaitu CAKAP TAK BESAR..

sbbnya kebanyakkan pengalaman pn.isteri sesetengah org baru nak naik skit dah mula tinggi diri..tp takpe laa,pd pn.isteri senang je itu style masing2..dan apa yg pasti kami husben & wife mmg selesa dgn carakerja dlm bisnes ini...syukur ke hadrat Illahi kerana dipertemukan dgn bisnes ini..

yup seperti yang dijanjikan, meh pn.isteri kenalkan mereka2 yg menjadi tulang belakang pada pn.isteri & en.husben dalam bisnes ini..



ini adalah ayahanda & bonda dalam bisnes kami
yang sentiasa sabar dgn kerenah kami
yang tak pernah jemu2 turunkan ilmu pd kami ttg bisnes ini
kami sayang kalian berdua
CDM Ramzi Abdul & CDM Zalina Muhammad Zain


amcam rugged kan!
klu korang tahu latar belakang mereka berdua pasti korang kagum..
hehehe
kalau nak kenal dgn dorg,meh laa be apart from us!
confirm leh ketemu selalu


wanna be exactly like her!

dan sepasang lagi insan yg banyak bantu bagi semangat dan kata2 motivasi pada kami adalah seorang pemimpin yang sangat dikenali ramai! nama beliau kalau di search kat google pun akan keluar story ttg beliau..tp ini lah ye sepasang lagi insan yg nampak potensi pn.isteri & en.husben sejak dr kami memula buat bisnes..even beliau dah 10thn berkecimpung dlm bisnes ini tp tak pernah lokek dgn ilmu beliau..

terima kasih CDM Hajah Siti Rohana & CDM Haji Azlan Deraman




one of my idol too..
terima kasih kak ana for ur endless support!

dan seterusnya dah tentulah pd sesorang yg paling dekat dgn pn.isteri..siang malam pagi petang sentiasa bersama beliau..memang benar, hubungan kami semakin rapat sbb kami sama2 buat bisnes yg sama..insyaAllah tak perlu berjauhan utk gain 5 figure income..bukan utk org lain pun dah tentulah utk mereka yg kita sayang,kan
sape lagi kalau bukan...


CDM Azril Fikry
my beloved en.husben..
alhamdulillah..
dah hampir 9 tahun bersama dr zaman bercinta dan kahwin
dah sudah 4 tahun berbisnes bersama2..
beliau lah org paling kuat membantu dan sentiasa beri sokongan pd pn.isteri dr segi mental & fizikal..
"terima kasih sayang..me luv u til the end of time"

so...masa kami dah kami rasai..kini tanggungjwb kami pula utk berikan yg sama kepada semua barisan pemimpin dlm kumpulan kami..dan uols juga boleh! jika ada terasa dihati utk mengubah taraf kehidupan kita, will be our pleasure to share it pd sesiapa sahaja yg mahu..perkara baik kalau dikongsikan akan menjadi lebih berkat,insyaAllah..

catch us at
www.facebook.com/natashaaimee
or 
natashaaimee@yahoo.com

Bagaikan bulan jatuh ke riba...syukur Allah!

As-Salam

ye ini yg paling pn.isteri nakkkk sgt kongsikan bersama uols..kalau uols nak tahu, masa mula2 dulu pn.isteri & en.husben berkecimpung dalam dunia bisnes bersama Premium Beautiful ini, kitorang juga terpilih utk menjadi salah seorang peserta seminar..ingat sgt2 waktu tu di tahun 2008, masa tu baru beberapa bulan buat bisnes ini..

so bile bercerita ttg 'buat bisnes' ni...senang cakap masa tu memang laa pn.isteri & en.husben langsung tak minat bisnes2 nih...dan bile tak minat ofcoz laa tak pandai langsung kan...tp tu laa maybe sbb masa tu keadaan mendesak kami, so nak tanak buat juga...

tp bersyukur sangat2 sebabnya dpertemukan dgn bisnes yg betul2 banyakkkk sangat membantu kitorg husben & wife...memang sangat2 berubah hingga 360 darjah...patut laa kan, org kata kalau tak cuba tak tahu..buat dulu baru kite tahu bagaimana rasanya..

dan ape yg pn.isteri rasa terkesima sangat2 sebabnya pd hari seminar baru-baru ni, pn.isteri telah diberi kepercayaan drpd top2 leader kumpulan kami utk berkongsi pengalaman selama berbisnes dgn mengambil bahagian utk jadi 'speaker/presenter'..


 fuhhh ramai...
nebes weiii..!

peluk ibonda pn.isteri dahulu..
bonda dalam bisnes merangkap pemimpin pn.isteri & en.husben spjg kami berbisnes..
my luv CDM Zalina

mintak restu suami dulu...
en.husben wuz my BIG supporter!
CDM Azril Fikry

maka bermula lah...

haaa jom kite buat senaman muka dulu!

sportingkan diorang..!
memang cool arh!

ok lahh intro dah setel..nk tanak..kena laa start present juga! grrrrr..menggigil wooo even muka control...ye laa bukan calang2 function nih..semua yg attend ni semua ranking leader dalam bisnes kitorg dan mereka2 ini antara leader2 yg gain income cecah RM10,000-RM15,000 sebulan wooo..kalau kat opis kite dah hampir rangking2 pengarah/ceo punya gaji wooo...

tp ape yg pasti, sebenarnya senang kan nak buat $$$ sebenarnya..hanya dgn produk Premium Beautiful!

ok-ok start dah sesi presentation pn.isteri!





Alhamdulillah..bile pn.isteri punya slot setel je...nasib baik semua sahabat2 bg respon yang sangat positif! Jutaan terima kasih yang tak terhingga buat CDM CsChan, CDM Kak Ana, CDM Azlan, CDM Ramzi dan CDM Kak Ina juga CDM Azril sebabnya memberi kepercayaan terhadap pn.isteri utk berkongsi pengalaman bersama peserta2 pd seminar ini....bukan senang utk memenuhi kriteria utk menjadi seorang presenter dlm bisnes ini..tp bersyukur sangat2 apabila dipilih..insyaAllah pasti lepas ni pn.isteri & en.husben akan upgrade lagi cara kerja kami..

pemimpin?!

haaa jgn terkejut ke ape..sure korang tertanye2 ape yg pemimpin2 ni..???pemimpin parti politik kah? owhh tidak sama sekali ye...pemimpin yg pn.isteri maksudkan adalah mereka2 yg dah berkecimpun bertahun2 hingga ada yg sampai puluhan tahun dalam bisnes yg sama tetapi mereka inilah yg terlalu byk guide kami dengan tidak jemu2 menjaga kami dan semua bisnes partner kami..

kata-kata semangat yg mereka katakan pd pn.isteri & en.husben, mmg membuat kan kitorg jadi seseorang yg lain dr yang lain...confident level pun makin up! lepas kita dah mula rasai nikmat berbisnes then we'll know apa yg best bile kite dah berkecimpun dlm bisnes ini!

haaa korang sure nak tgk bagaimanakah gerangan pemimpin yg byk laa membantu kami dr permulaan berbisnes hingga kekal smp hari ini,kan....~haaa klu camtu, tungguuuuu...!!!

so if u guys nak tahu lebih details mcm mana kami berbisnes, dan nak rasa sendiri keberkesanan  produk Premium Beautiful, do CALL/SMS me ya..

 natashaaimee@yahoo.com
 

Tuesday, June 12, 2012

Seminar Upcoming Leadership, 2012..

As-Salam

owhhh seronoknye nengok kwn2 sentiasa ada je cerita baru di blog dorang..best2 bile singgah tengok & baca..pn.isteri pun sebenarnya byk cite nak kongsi..but then cam biasa 'masa itu emas'..!! kalau betul2 tak de xtvt lain then leh laa ngadap pc ni utk update story...tap jgn risau, since pn.isteri dah melibatkan diri dlm dunia blog ni mmg byk sgttttt nak kongsi kisah2 best bersama uols yg setia kunjung kat blog 'vuruks' nih...kihkih..

so ok lah entry kali ni as stated kat title nun..yup! we'ols baru je selesai adakan Seminar Leadership pada hari Ahad lepas...alhamdulillah semua nya berjalan dgn lancarrrrr sekali...dan yg pastinya hanya yg terpilih sahaja yg dapat mengikuti seminar ini...senang ckp bukan calang-calang arrr...

bertempat di De' Palma Hotel, Ampang..seawal 7 pagi pendaftaran telah dibuka buat semua peserta yg terlibat..memandangkan yg terlibat dlm seminar ini adalah semua ranking2 pemimpin, so masing-masing dah tahu apa tanggungjwb mereka...so lagi mudah laa perjalanan majlis pd hari tersebut.


Alhamdulillah, bersama dgn bisnes inilah dah 4 tahun, pn.isteri dan en.husben rasa tak pernah jemu2 bila tiap kali seminar diadakan..sbb mmg dah tahu sejak memula buat bisnes, pendekatan yg setiap speaker kongsi kan mmg sesuatu yg luar biasa...!



masing2 kusyuk mendengar..

dulu sebagai peserta..
kali ini pn.isteri & en.husben dtg sbg salah seorang dr VIP..

we're CDMs!


seorang yg sangat bermakna dlm kehidupan kitorg di dalam bisnes ini!
CDM Siti Rohana..



en.husben salah seorang line-up di barisan CDM

sentuhan berlian CDM Kak Ana


yeay!
 menari punya time!

u've got style DSM Abg Chaq!

sungguh happening!


makan!

comel kan dua orang ibu ini..
sorry they are not available..
ibu muda berjiwa besar!

pose!

aumggghhhhhhmmmmmmmm...!!!


orait enuff utk 1st session ni...more to come..lalala...tp kat di sini, pn.isteri memang nak bgtahu selama 4 tahun pn.isteri & en.husben berkecimpung dalam dunia bisnes Premium Beautiful, tidak ada satu pun yg menghampakan...malah makin lama makin byk perkara baru yg kami pelajari hingga boleh serius dlm bisnes ini...power sungguh kan...


itu semua kerana kumpulan kuat yg di bentuk oleh 4 pasangan hebat CDM Chan, Madam Lam, CDM Kak Ana & CDM Abg Lan...masing2 memainkan peranan mereka masing2 dgn cukup hebat! yg lebih hebat walaupun mereka dah punya pelbagai aset dlm bisnes tetapi mereka inilah tak pernah lokek ilmu utk bantu kita yg benar2 mahu..

jadi kalau kita benar2 mahu, lets join us!


sihat + cantik + bergaya + kaya
hanya dengan 
Premium Beautiful

catch me on
natashaaimee@yahoo.com
www.facebook.com/natashaaimee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...