Thursday, April 19, 2012

Testimoni Premium Beautiful terbaru..

As-Salam

haaa sape laa yg kata kalau pakai korset PB ni tak beri apa-apa hasil...sejak pn.isteri berkongsi pengalaman menggunakan produk PB ini, lebih ramai dan tinggi permintaan dr wanita2 vogue the vast kat luar sana yg sama2 nak rasai pengalaman menggunakan PB..smp kan ada yg b4 this dah mmg pernah pakai PB ni, tetapi nak pakai lagi dgn saiz yg baru ikut susuk tubuh masing2...sebabnya kebanyakan alasan yg diberikan dorang adalah dorang tak tahu ape sebenarnya function korset PB ini..

dan alhamdulillah...lagi testimoni terbaru yg pn.isteri terima daripada pengguna setia korset PB yg mananya dia ni dah lama tahu ttg korset ni tapi sebelum ni tak pernah pun ambil kisah..sebabnya dia kata korset mana2 pun sama je..ketat, tak selesa & belum tentu boleh kurus...haa biasa laa kan alasan2 klise yg diberikan...

tapi itu dulu laaa ye...

dan korang nak tahu tak ape testimoni beliau yg terbaru ni...? hasil dr pemakaian PB secara konsisten shj...nah tgk sahaja SMS ini..

tahniah buat Wani & husben, Adam
nampaknya Yaya (anak pertama dorang) akan dapat adik!
yeay!

ini lah gerangan orangnya..
 Syazwani
019-753 5262

yup..!! Wani telah disahkan hamil..dan dia baru sahaja pakai PB ni beberapa minggu sahaja (seperti yg dinyatakan dlm SMS di atas)..syukur alhamdulillah dgn izin Allah...pn.isteri pun sgt gembira dgn berita yg disampaikan oleh Wani..

dan pn.isteri pasti ada di antara kite yg mungkin mngeluarkan kata2 yg tdk enak dgn mngatakan syirik laa percayakan produk PB daripada tuhan..pastu maybe ada yg mngatakan ntah2 dia dah mmg mengandung laaa...dan macam2 lagi...pd yg suka berfikiran sedemikian, terpulang laaa...apa yg pasti..tak salah kalau kite ikhtiar...kalau asyik berdoa sahaja tanpa berbuat ape2 pun belum tentu rezeki dtg pada kita kan...m i rite??

cth yang paling senang laa yg kite boleh tgk..bile kite jatuh sakit, kite akan g jumpa doc & ambik ubat kan...pastu doc pun kata ubat2 itu nak laa di makan ikut seperti yg diberitahu..kalau 3x sehari, maka macam tu laa kite kena ikut urutan makan ubat..pastu bile dah makan ubat konsisten dan smp abis, for sure kite pun dah sihat,kan! so kalau camtu nape kite tak ckp syirik lak ye...??? percayakan doc & ubat yg boleh ubati kite...huhuhu..that's why laa pn.isteri kata ape2 pun kite kena usaha/ikhtiar dan apabila Allah izinkan insyaAllah segala2nya akan menjadi baik! simple as that..lalalala

kalau korang nak tahu, pengalaman Wani adalah dia baru sahaja kehilangan anak kedua beliau ketika di usia 8 bulan dalam kandungan..dan itu adalah impak terbesar dlm diri Wani..ye laa mana ada seorg ibu yg sanggup kehilangan anak,kan..dan peristiwa itu baru sahaja berlaku beberapa bulan lepas...dan syukur alhamdulillah dgn niat ikhlas nak pakai PB dgn konsisten & dgn izin Allah juga, smlm (17/4/12) dia bgtahu pn.isteri dia dah disahkan mengandung...pn.isteri apa lagi...sooooooo hepy for her!

so sape kata pakai PB takde hasil...??? tepuk dada sebelum nak bg statement ape2 ye...hihihi...dan pd uols smua kalau nak tahu sendiri pengalaman Syazwani menggunakan produk PB dan bagaimana dgn hanya produk korset ini telah membuka hati beliau dan suami utk bersama2 gain income dgn hanya produk baju dalam hitam ini sahaja...boleh laa korang call dia sendiri di nombor seperti yg tertera di atas..tak sangka,kan...macam yg pn.isteri selalu bgtahu laaa...

"yang MAHU pasti DIBANTU"

dan syukur ke hadrat Illahi, makin hari semakin ramai yg Call, SMS, PM di FB nak tahu dgn lebih details ttg produk Premium Beautiful...dan bukan setakat hanya nak pakai produk sahaja...ada juga di antara mereka yg sama2 nak bersama our team to gain income in this superb business..congrats for those yg dah pun be apart from our team..kalau nak tahu camne we'ols bkerja..ofcoz laa secara TEAM WORK!

"Together Everyone Achieve More"

ayat kat atas ni dan menggambarkan segala-galanya...

ok la..that's all for now..more stories to come..naik tak tahu nak share cite yg mana satu dulu..sbb byk sttt..kihkihkih..maklum laa pn.isteri ni bukan laa reti sgt berblog ni...ape yg ada ni...tu je laa yg pn.isteri tahu buat..yg lelain langsung tak reti..tp takpe laa, slowly learn..weee!

orait cam biasa, wanna know more bout Premium Beautiful...??? juz gimme a Call/SMS yaw!

make ur appointment ladies & gentlemen
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Tuesday, April 17, 2012

Lagi testimoni pengguna Premium Beautiful....

As-Salam

ye seperti yg dijanjikan..di entri kali ni pn.isteri akan share lagi dgn uols smua testimoni pengguna-pengguna tegar Premium Beautiful...setiap si pemakai PB akan merasai pengalaman yg mungkin sama di antara satu sama lain dan ada juga pengalaman yg berbeza..sbbnya PB akan bertindak balas pd body kite berbeza-beza utk setiap si pemakai...ye laa jenis darah pun tak sama, ofcoz ler testimoni pun tak sama..janji kena pakai secara konsisten!

ok jom kite tengok lagi ape pengalaman atau testimoni pengguna PB ini..sebabnya dengan pengalaman dr kawan2 kite ini maybe boleh menambahkan lagi info dan ilmu kite ttg keberkesanan produk PB ini..

Testimoni 1


ye seperti yg tertera di SMS di atas, Syakila (pengguna PB) adalah ibu yg mempunyai 2 orang anak..ok Syakila ni melahirkan anaknya secara C-Section..senang ckp anak kluar ikut tingkap laa..secara pembedahan..

ok ape yg Syakila dapat rasakan dengan hanya 2 minggu memakai PB secara 'konsisten', bekas jahitan atau pun parut kat tempat yg kena operate tu dah jadi dlm keadaan yg sgt baik dan kemas kalau nak dibandingkan dgn sbelum ini..sebab kata Syakila, bekas jahitan selepas dia bersalin akan mengelembung-gelembung...

adoiii permulaan tu tak tahu laa gak pn.isteri camne rupanye sbb pn.isteri melahirkan secara normal..tp ini merupakan antara testimoni baru utk kumpulan kami..dan kalau uols nak tahu, Syakila ni yg asalnya sebagai pengguna produk, dan sekarang dah pun be apart from our team to gain $$$ dalam bisnes hebat ini..ini lah org yg bijak mengambil pluang! tahniah Kila...

Testimoni 2


Ye dan ini testimoni yg kedua pn.isteri sembang dgn dia thru BBM...yg mana nama puan cantik ini adalah Azrina..dan sedikit info ttg Azrina..dia bkerja di salah sebuah syarikat penerbangan antarabangsa...vavavavava mantap kan! ok Azrina sama laa dgn pn.isteri sebab Azrina pun baruuuuu je abis pantang selepas melahirkan her baby girl Airis..kalau korang nk tahu Azrina ni takde laa naik sgt badannya selepas bersalin, tapi yg pn.isteri kagum dgn dia ni sbbnya ada sikap ingin mencuba & pada Azrina sendiri pun katanya kesihatan itu lebih penting! nak2 pula mcm dia setiap hari berjalan kaki dr opis ke tempat train...pd pn.isteri bagus laa juga tu sebab utk senaman,kan..tp satu je bile berjalan byk kompem kite cpt letih..tetapi hanya dgn pemakaian PB yg konsisten jarak yg jauh utk dia berjalan tdk pernah menjadi isu..

dan ape yg paling menarik sekali...Azrina juga mengatakan bhw 'susu ibu' dia sudah semakin byk produce...so kenyang laaa anaknya si Airis tu dpt breast feed..sebabnya Azrina ni dia mula pakai PB lepas abis pantang, so mngikut katanya masa dlm pantang susunya agak limited...tp lepas pakai PB mmg membuak2 spt yg nyatakan dlm BBM kat atas nun...congrats Rin! teruskan pakai produk hebat ni secara konsisten ye...

haaa tu laa dia, antara testimoni terbaru pengguna PB..sampaikan permulaan asalnya nak pakai je produk koset PB ni..sekali sudah dtg syiok, terus berkecimpung dlm dunia pniagaan PB...cuba kita sama2 tgk eh...kalau kita pernah terdengar org lain atau kita sendiri mengatakan produk PB ini hanya produk biasa2 aje...cuba kite fikir secara logiknya kenapa harga PB ini tak pernah susut nilai dan setiap tahun semakin ramai yg ingin mngambil peluang berbisnes dgn hanya berpegang pd korset PB...tu belum lagi yg betul2 nak dapatkan korset PB ini utk kegunaan sendiri...sebab tu laa nak bagtau nye kat sini permintaan korset PB ini mmg sgt tinggi!

best,kan! sebab tu pn.isteri trus decided nak buat biz PB ini sebabnya bila pakai PB dgn konsisten, kite mmg dapat rasa kelainan pada badan kita & ofcoz dgn hanya berbisnes dgn PB, tawaran yg disediakan oleh syarikat pun lumayannnn!!! takkan tanak kot...???klu pn.isteri mmg ar nak sgtttt...!!! tp itu pn.isteri rasa laa..org lain pn.isteri tak tahu.. hehehe

ok lah! smp sini je bebelan pn.isteri kali ini...more to come on the next entry...so pd sesiapa yg ingin mencuba produk 'abang sayangggg' Premium Beautiful ini, jgn segan silu to gimme a call/SMS ye...

017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Sunday, April 15, 2012

Permulaan berbisnes dgn Premium Beautiful...

As-Salam

ok mcm yg dijanjikan, pn.isteri di entry kali ni nak share dgn uols ape yg pn.isteri dan en.husben dapat dalam masa 7 bulan pertama hanya dengan bisnes berprodukkan Premium Beautiful sahaja..tapi sebelum tu, kat sini nak kena laa gtau awal2 nie..sbbnye pn.isteri sangat yakin once uols dah bca smp abis entry kali ni nanti, byk laa persepsi2 yg bakal terkeluar dr hati si pembaca..kalau tak keluar dr hati kompem terkeluar terus ke mulut kannn...klu yg positif takpe, tp biasa laa lumrah alam..setiap yg positif itu pasti tak dapat lari dgn sebahagian yg memandang negatif..tp takpe arrr..niat pn.isteri satu je..nak kongsi dgn uols bagaimana hanya dgn bisnes PB ini sahaja, kitorg husben & wife dpt byk sgt perkara yg tak pernah kami jangka,kan...

dan utk pengetahuan uols, kitorg berdua ni memang TAK pandai sgt nak berbisnes2 ni..yg kitorg tahu permulaan dlu nak buat side income utk tambah pendapatan bulanan yg sentiasa tak cukup tu...masa tu kitorg pikir, klu dpt dlm 3-4 ratus sebulan pun dah syukur alhamdulillah..sape nak bg kan..kite ni klu tanye duit, smua pun nak tp usaha tanak pulak..haaa camne tu..mmg mustahil la Allah akan berikan rezeki pd kite, so tu sbb la kitorg decided buat juga bisnes PB ini walaupun permulaannya serba tak tahu...

baiklah, r u ready?! now pn.isteri nak 'share' dgn korang ni lah antara yg kitorg dapat utk 7 bulan pertama berbisnes dgn PB..

1) INCOME


ye cite panjang pun talak guna,ape yg korang tgk tu laa hakikatnye...klu dicampur-campur itu laa jumlah income yg kitorg dapat dalam masa 3 bulan sahaja berbisnes dgn PB..terkejut,kan! pdhal masa ni kitorg tak reti langsungggg berbisnes tu...klu korang tak terkejut takpe laa..tp kitorg terkejut beb! mana taknyer selama ni gaji RM2000 je sebulan klu 3 bulan baru RM6000..ini 3 bulan campur2 smua nak dekat RM20,000+-...tu yg asyik sengih je memanjang tu..tp nak gtau juga kat sini, ape yg kami dpt ni adalah di atas bantuan dan sokongan senior2 kitorg..dan kitorg follow jer! folow punye folow, rupanya dapat jugek! banyak lak tu..syiok betul masa nih..

2) KAHWIN

 sesi nebes-nebes..
ihiks!

yeay!
officially as husben & wife!

yeay! dapat gak kawen! klu korang nak tahu pn.isteri & en.husben ni 5 tahun dah berkawan..bile org tanye bile nak kawen kitorg akan bg alasan klise "jodoh tak smp lagi"...huhuhu..walhal, duit yg tak pernah cukup..jgn memain wooo...masa tu klu nk buat kenduri kawen bukan seribu dua ringgit tau..tp ribu-riban...nnti tetamu dtg tak cukup makan ape kes! jgn cari pasal wooo...hehehehe...tp alhamdulillah dgn hasil berbisnes dan guna sedikit simpanan kami,itu lah yg kitorg buat kawen...syukur pd Illahi sbb panjangkan jodoh kami berdua..

3) KERETA

syukur merasa gak pakai kereta siri tiga nie..
wee!

haaaa ni bukan nak menunjuk hokayyy..tp nk buktikan sahaja..ye laa kata nak tunjuk bukti kan...kang ckp je 'pong pang pong pang' tapi bukti tarak...talak guna juga kan...haa tp nk cite ttg kereta ni laa kan..kitorg ni mmg laaa admire gile dgn ini kereta 3 huruf ni...dulu kalau tak buat bisnes ni mati 3x pastu hidup balik 3x pun mmg takkan dapat pakai keta ni...tp alhamdulillah, dlm masa 5 bulan sahaja buat biz PB ni..kami merasa juga pakai keta ni...kita dah usaha pasti Allah kurniakan nikmat...tp kena laa usaha,kan...

4) MELANCONG 'FREE' KE PARIS

 yeay!
dapat naik Eiffel Tower
 syiok woooo!!!
jangan mara arrr...

masa ni kitorg kat cruise
and bile malam eiffel tower tukar kaler biru...
Paris weiii..Paris...!!! bukan parit taw...fuh..fuh...masa dpt je surat mengatakan kitorg pemenang trip perlancongan PERCUMA ke Paris, ya Allah rasa cam bulan jatuh ke riba laaaa haiiii....mana tak nye bukan calang2 org yg leh smp Paris tu, nak2 cam kitorg yg setakat makan gaji je ni..harap maaf ler nk dapat g negara2 eropah nih..kitorg nih cakap org putih pun tak pandai! hahahaha...tp skang dah dpt pergi dah..biar ar tak pandai ckp omputih pun, janji dapat g negara omputih,
ko ade..??? hahahahaha gurau je ye...so trip FREE ke Paris ni laa merupakan hadiah honeymoon kitorg yg paling bermakna..lagi bermakna sbb takyah guna duit sendiri...dpt duit lagi ada...lalalala

5) PANGKAT DOUBLE DIAMOND MANAGER &
    CARFUND ACHIEVER 

alhamdulillah
berkat usaha yang berterusan & dgn izin Allah

Alhamdulillah, dok dalam tak reti-tak reti nak berbisnes..tp simpan dlm sudut hati nak gak berubah taraf kehidupan & ambil pluang belajar dgn senior2 ttg bisnes ini akhirnya hanya dlm masa 7 bulan, en.husben qualified pangkat ke-4 dalam syarikat..masa ni tinggal lagi 1 level sahaja lagi utk capai pangkat yg terakhir dlm bisnes ini..syiok nyer tak terhingga..mana taknyer mcm en.husben sendiri masa berkhidmat dahulu dgn makan gaji, dah la keje dah 10 tahun tp asyik kontrakkkk je..sbb en.husben tak pandai nak bodek atau kipas2 ni, langsung tanak serapkan dia tetap...masa tu pn.isteri pun takut nak kawen dgn dia..ye laa kite sbg ppuan pun perlu kan jaminan..kawen bukan perkara main2..tp itu dulu ye..sekarang tidak lagi! weee! ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

so itu lah cerita nye, permulaan kitorg mula berjinak-jinak dlm bisnes Premium Beautiful..betul laa spt firman Allah "Aku tidak akan ubah nasib seseorang melainkan mereka mengubahnya sendiri"...sangat dlm maksud kata2 itu, dan pn.isteri mmg sgt percaya! Allah tdk kejam & Allah maha melihat apa yg kite usahakan..dan Dia akan turunkan nikmat selaras laa dgn ape yg kita usahakan itu..sape sangka, betul tak..? hanya dgn korset yg banyak memberi kesan baik pada pengguna ini dan dlm masa yg sama dpt mengubah kehidupan seseorg yg mahukan nya...

begitu la serba sedikit cerita we'ols..ape2 pun pd sesiapa yg sdg bca blog ini spt terasa sesuatu yg tak best dgn ape yg pn.isteri share kan, mohon maaf laa ye bebanyak..maklum laa kite takleh nak penuhi kehendak smua org...tp ape yg ingin pn.isteri smpaikan di sini adalah peluang utk kite berubah mmg ada, sama ada kite sedar dgn tidak je..jd ambil laa pluang tu, dan belajar sikit demi sedikit,insyaAllah kejayaan pasti dtg pd kite...kite buat bukan utk sesape pun tetapi utk mereka2 yg kite sayangi, betul tak?

ok laa next entry, pn.isteri nak share lgi testimoni pengguna produk Premium Beautiful..dan as usual pd sesiapa yg nak tahu dgn lebih jelas ttg produk PB ni ataupun nak juga tahu bagaimana boleh gain income dgn produk power ni, juz gimme a call/sms..c ya!

017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Saturday, April 14, 2012

Al-Kisah bersama Premium Beautiful.. (^.~)

As-Salam

Yup, as u all knew pn.isteri dgn product Premium Beautiful ni dah almost 4 years ++ dah...even PB ni mmg dah sebati dgn body ni..tak pakai masa nak tido & pregnant jer...ye lah as i said, PB ni klu pakai 8 hours a day pun dah mencukupi..klu pakai lebih dari tu lagi laa bagus..

so, pn.isteri tahu..since pn.isteri mula berkongsi cerita ceritu ttg PB ni kat blog mahupun di fesbuk..ramai gak yg dok terpikir2 sejauh mana sebenarnya keseriusan pn.isteri dgn produk PB ni...

baiklah! 

pn.isteri akan serba sedikit cerita kan bagaimana life pn.isteri boleh berubah 360 darjah hanya dengan set baju dalam kaler hitam ni jer...dan awal2 pn.isteri nak gtau, cerita yg bakal atau akan pn.isteri share dgn uols ni bukan lah nak buka pekung ke ape lagi nak menagih simpati...
(wah! tetiba emo jap kan..ye laa bile cerita ttg perkara ni..terimbas smula kehidupan lama...sobsob)

wokay! 
tanak bebel panjang..straight to the point jer..



 fuhhh pn.isteri sgt terpukul hokay dgn ayat di atas..

ok lah..
yup!

pn.isteri bukan setakat pengguna, tetapi pn.isteri juga berbisnes dengan produk yg sama iaitu korset Premium Beautiful...

nape?? 
ada masalah ke..?? 

hehehehehehe..ok lah, once pn.isteri bgtau ni for sure ada pembaca blog pn.isteri skang ni sedang memberi mcm2 tanggapan kannnnnn...atau pun maybe ada di kalangan uols siap berkata "OOOooooo"...kan,kan...tau dah tu..so tanggapan itu maybe ada yg positif & tak kurang juga ada yg negatif kan....elehhh tamau tipu2 taw...mesti ada punye...hehehehe...for me, tak kisah laa ape org nak kata, kannn..yg penting kite tahu ape yg kita nak & yg kite mahukan...bak kata pepatah..

"tak hidup dek puji & tak mati dek keji"
...lalalalala...

klu nak dikenang kisah pn.isteri bersama en.husben dgn bisnes PB ni mmg sangat banyakkk..!! terlalu banyak kenangan manis kami apabila berbisnes dgn PB ni sampai hurmmm sampai tak tahu camne nak start eh...ahaks!

ok lah..

ape yg mbuatkan kitorg terjebak dgn bisnes PB ni?

2 insan yg paling bermakna dlm hidup pn.isteri & en.husben dunia akhirat
luv both of u.. 
"MAMA.."

to be honest, both of us bukan lah lahir dr keluarga org berada..tp kitorg berdua ni pun takde laa miskin sgt..tp hidup dlm taraf hidup yg sederhana sahaja...alhamdulillah syukur pd Allah sebab cukup makan minum, tempat tinggal ada..bygkan kitorg berdua ni klu diingat semula nak kawin pun tak cukup duit tauuu...kitorang tak segan lah nak mengaku..buat ape klu dah mmg takde, tp nak belagak cam org berduit,kennn...(tak kuasa taw..) nak2 pulak mama kitorg berdua single parent..arwah papa pn.isteri meninggal in year 1996 while arwah papa en.husben lak in year 2006...then cam mama kitorg lak pun bukan nyer org kaya nak support our weddin walaupun seringgit...tp kitorg tak penah laa nak merungut ttg itu smua..sbb kami tahu dah Allah tentukan itu jalan yg kitorg kena lalui, then juz faced it laa kan..


orait, smua nya bermula apabila pn.isteri mula pakai PB ni then dah mula rasa keberkesanan produk PB ni..bygkan laa masa memula tu pn.isteri mana tak terkejut, pn.isteri yg slalunye akan kena period pain setiap kali dtg haid dan slalunya kena hari ke-2, dan alhamdulillah dgn izin Allah dgn penggunaan PB dgn 'konsisten' takde dah masalah sakit perut masa dtg haid...atau dgn kata lain 'senggugut'

dan hanya berbekalkan testimoni itu shj, start dr situ pn.isteri mula rasa mmg produk PB ni punya pasaran yg sangattttttt luas...!!! sebabnyer mostly yg pn.isteri tahu kebanyakkan org hanya ingat PB ni utk kurus je semata2 walhal ya Allah byknyer laa testimoni2 lain kesan drpd pemakaian produk PB ini secara konsisten..nak2 lak dr segi kesihatan..hanya dgn penggunaan PB ni je leh rsa perubahan..janji kena pakai konsisten!

dan dari situ lah pn.isteri mula kan langkah berbisnes dgn hanya satu produk PB ni je laaa...dan kat sini juga nak pn.isteri bgtahu yg en.husben was my big supporter! pn.isteri berani ckp yg en.husben bukan laa seorg lelaki yg bykkk sgt 'ego' nye cam ada sesetengah org kan..ye laa lelaki ni pd pn.isteri sometimes ckp byk sgt..tp mereka sendiri kurang membantu..mana tak nyer..klu kata laa sepasang suami isteri ni, si suami tak izinkan si isteri nak cari pluang tambah pendapatan, si suami ni tadi dok abiskan juga gaji isterinya..pdhal niat si isteri nak buat pun sbb nak bantu ekonomi keluarga juga..tak paham laa pn.isteri kadang2 dgn perihal manusia sekelian alam ni...(haaa jgn ada yg tersentap ye bile pn.isteri share this story coz ni kan blog pn.isteri..so ikut suke ler nak cite ape pun kannn...hehehehe..peace no war)

so berbalik pd cerita kite tadi..ye! ttg en.husben..klu korang nak tahu..en.husben ni klu cerita ttg PB, pn.isteri leh bgtau en.husben ni lagi power! ye laa dia kan testimoni utk produk PB ni sbb tu laa PB ni dikenali sbg produk "abg sayang"..(ni utk mereka2 yang dah kawen ye) lalalala..ihiks! tp nak bgtahu nyer..sbb kberkesanan produk terhadap pn.isteri dan pd diri en.husben sendiri..tu yg membuatkan en.husben mmg cukup yakin 200% dgn bisnes PB ni...cth mcm skang ni, waktu pn.isteri sdg update blog ni..en.husben ada di utara sedang membantu our business partners kat sana..iye! bisnes ape lagi klu bukan bisnes korset premium beautiful lerrr...en.husben tak kisah laa klu ada org panggil dia 'usahawan baju dalam'...klu dgn baju dalam ni dia boleh dapat ape yg tak pernah dia jangkakan..peduli ape org nk panggil ape..bukan jual benda haram pun kan..huhu..

so dari situ bermula laaa langkah kitorg husben & wife dgn dunia perniagaan..walhal klu uols nak tahu..kitorg ni sumpah tak minat betul dgn bisnes2 nih..mana tak nyer bukannyer tahu pun selok belok berbisnes nih..tp tu laa kan, akibat dari tekanan keadaan waktu tu..paksa gak diri utk buat! tak pandai takpe lah! janji ada rasa nak belajar..sbbnya kitorg yg ala2 dlm kumpulan 'lombab' nih pun boleh buat sbbnya dpt support dr ramaiiiiiii senior2 yg sama2 bkecimpung dlm bisnes PB ini juga..untung,kan! org ajar kite utk jadi kaya, taknak ke?! (klu tak kaya pun tp utk jd lebih senang dr kebiasaan pun dah syukur alhamdulillah..) tp kite kenalah mula bertindak dulu, baru lah boleh berubah...ni klu duduk jer kat takuk yg lama..jgn mimpi ler...

kalau korang perasan, pn.isteri suke post kat wall FB pn.isteri ayat nih..

"kite boleh tipu org lain..tp kite takkan dpt tipu diri sendiri"

..jgn laa ckp klu gaji tinggal rm800 tp kite bole bahagia bersama yg tersayang..nak2 lak kena byr sewa rumah, kereta, bil api air, bli susu anak pampes, ataupun perbelanjaan persekolahan anak2, petrol, tol, dan blablabla....haaa cukup ke tu??? tepuk dada tanyer jer diri sendiri, & tak perlu tanyer org lain..sbb kan persoalan itu juga lah yg dulunyer selalu menghantui kitorg husben & wife & disebabkan itu laa kitorg buat bisnes ini, simple as that!

ok laaa utk starting ni cukup laa smp sini dlu ye uolss smua..next entry nnti pn.isteri share dgn uols smua apa yg dah pn.isteri & en.husben dapat masa memulaaaa get involved into this biz...haaa suspender nak tahu kan...pn.isteri pasti for sure uols nak tahu punyerrr...kite rakyat malaysia ni kan 'prihatin'..or dgn kata lain boleh gak ckp 'busybody'..hahahahaha..juz forget it! juz kiddin!

c u guys on the next entry yaw..~

btw,as usual for those yg nak mngetahui lebih details ttg PB, do gimme a call/SMS ya..

017-239 8366


p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Thursday, April 12, 2012

Pn.isteri the latest..kuikuikui...

As-Salam

weehuuuu...!!! pekaba uols...??? lama kan pn.isteri  tak mengapdate belog ini...terasa cam hangat2 chicken shit je diri ni terhadap sesi berblogin nih...hehehehe takde laa...mana ada...bukan ape, berkat kurniaan dr Illahi kerna kesibukan berkongsi pengalaman & perubahan body & kehidupan bersama sahabat2 smua tu lah yg membuatkan diri ini sedikit bz dan tak sempat nak berblog nih...tp jgn risau coz pn.isteri mmg tdk akan sama sekali meninggalkan dunia blog ni even pn.isteri sedar blog pn.isteri laaa yg palinggggggggggg standard skali atau dgn kata lain tak menarik langsung! maklum laa tak reti nak cantik2kan blog ni cam org lain siap ada kupu-kupu terbang...(byk kali dah pn.isteri terai tp tak jadi..stress,kan)..huhu

ok lah...to all Premium Beautiful lovers...termasuklah uols yg maybe memandang sinis terhadap produk korset kesayangan ramai wanita ini...for sure uols nak tahu bagaimanakah kdaan pn.isteri di ketika ini..maklum lah..klu nak ikutkan now dah almost 3 bulan++ usia Hazel after deliver...so macam biasa, ada org pas beranak makin naik...ada pula yg menten jer pas branak dgn sebelum branak..n ofcoz ada juga yg selimmmm pas melahirkan...tak kisah laa camne pun,yg pasti kite tanyer diri kite sendiri yg macam mana yg kite sendiri NAK..??!! haaa senang kan..(jgn dok asyik sibuk hal org lain je..tak elok taw attitude camtu..ihiks)

ok cite byk tamau, nah tgk gambar!

dr bhgn hadapan

 dr pandangan sisi

p/s : kualiti gambo sgt laa kureng sobabnyo ambik pakai henpon kan..takpe laa..sekurang-kurangnye ada dr takde langsung..kennnnn...hihi


haaa iye itu antara gambar terbaru pn.isteri..as i've told u..ckp laa ape pun ttg produk PB ni tp for me kalau pakai konsisten & berterusan, takde alasan pakai PB tidak memberi ape2 kesan...sometimes ape yg pn.isteri perasan laa kan..mostly people out there byk bg pendapat mereka yg kdg2 pn.isteri pun pelik..ntah mana dtg laa pendapat2 pelik mereka itewwww...but pd pn.isteri spjg bkecimpung dlm dunia pemakaian korset PB ni bukan setakat pn.isteri shj malahan to all my customers yg pakai secara konsisten mmg akan merasa hasil ataupun kesannya..so yg dah ada tu pakai laa sungguh2..yg tak pakai lagi tu, pakai dulu baru laa nak bole nak bg pendapat..pendapat ni pd pn.isteri laaa pd org lain pn.isteri tak tahu..

for mysef, adalah lebih baik klu kite memikirkan ttg diri sendiri dr dok asyik memperkatakan ttg org lain..ye laa klu kite nak sihat ke..cantik ke..senang ke..bahagia ke...tak kira laa ape pun kan...its all about ourselves..buat penat je klu kite sibuk kan hal lain sbb sedar tak sedar org lain makin upgrade in their life while kite sendiri dok duduk di takuk yg lama dan sama jer...klu pn.isteri tamau dah camtu..tp takpe laa masing2 punye diri, ikut suke memasing laaa..pn.isteri berkongsi ajer...ewah!

pd pn.isteri laa kan.."pedulik ape org lain nak ckp ape, janji sy tahu camne nak attract en.husben sy..so sy kena laa pasang badan sentiasa..sudah anak 3 maaa..klu tarak jga..ayooo takut wooo"

as usual for those yg nak tahu ttg this super product Premium Beautiful, do gimme a call/sms ya..


 017-239 8366

ok lahh...pn.isteri ni ada bertimbun2 nak story mory kat uols taw..tp takde masa yg byk je nak ngadap lappy pink ku ini jer...takpe2, wil share my story to u guys slowly...janji cite tak kire ler biler pun kan..ihiks! ok, more appointment for today! gtg guys! c u on the next entry..LUV! 

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Wednesday, April 4, 2012

Its our MAMA's Bornday!

As-Salam

Ya Allah....lama betul kan tak hapdate ini beloggg...ya ampunnnnn...waduh2 anak2 makin bosar..mmg tak dpt nak on9 dgn tenang....ditambah lak dgn pmintaan dr wanita2 hebat yg inginkan sesi "Nipiskan Body & Tebalkan Income" kennnnn...haa cenggitu laa..mmg bz skit tetapi rsa puas sgt!!!

ok as mentioned on the title...sebenarnya cite ttg birthday mama we'ols ni mmg dah ter overdue dah...hehehehe..tp takpe laaa nak gak cite kan...ye laa ni kan blog pn.isteri...ikut suke pn.isteri laa nak cite ape pun kennnn...hehehehe

Mama Azizah & Mama Rokiah

orait, cite ttg celebrate bufday mama pn.isteri & mama en.husben ni actually mmg last minute sgt2 tau...ye laaa pn.isteri kan aritu dok cuti sbb maternity...then pastu masuk keje lak...so sume plan adalah last minute..tp alhamdulillah smuanye berjalan lancar...weeee!!

klu uols nak tahu bufday mama en.husben adalah pada 17/Mac dan mama pn.isteri lak pada 18/Mac..amacam terkesima tak?hehehhee...tu laa masa memula tahu bufday mertua pn.isteri mmg terkezut sgt2....ye laa even berbeza thn kelahiran tp tarikh sebelah2 dan yg paling penting bulan kelahiran sama iaitu MAC! best kan! senang celebrate sekaligus je..

so venue yg dipilih setelah di google dan di teleponnn..akhirnya pn.isteri decide utk clebrate kat Restoran Tupai-Tupai KL...katanya food kat situ best! so ok laa tu..sbb nye mama & mertua pn.isteri ni jenis wanita yg power gile memasak...so dorg demand skit laa kan..klu bwk tempat yg food nyer kurengggg skit kompem dorang rsa tak best!

so jom laa kite layan beberapa snaps masa tu, ayok!

yeay! 
kek dah sampai!

tu diaaaa bufday mama tgh make a wish...
hehehe

time utk potong kek pulerrrr..

 kek sudah potong
now makan time!!!

20 minit kemudian....

*
*
*
*
*
*
 taraaaa...!!! 
dah licin dah...ihiks!

my DAMIAN

and ofcoz my lil HAZEL 
(yg dah botakkk..)

sempat lagi menyusukan HAZEL
thnx to my great weapon,PB
coz produce susu yg sgttt byk to my baby,syukur!

and klu uols nak tahu present pn.isteri & en.husben laa yg paling kecik skali
nak tahu ape...????!
haa yg tu kena tanye kat mama kitorg lah..ihiks!

 OUR FAMILIA

me luv u both sooooo much!

last but not least, millions of thnx to all my siblings yg sama2 mjayakan program meraikan bufday mama ni...(chewah mcm buat program kemasyarakatan lak kan!) and ofcoz to my beloved en.husben all selalu bersama tak kire in any situation pun..luv u so much sayang...

so tu je laa cite ttg bufday mama we'ols..nnti pn.isteri update lagi cite2 best eh...korang suka ke tak suke ke...janji pn.isteri suka..hahahahaha..suke hati je kan!takde laa kidding je!orait, got to go now ada misi besar yg perlu pn.isteri buat for me & my family future!
bak kata pepatah
"lebih baik melalui pahit getir yg SINGKAT daripada melalui kesengsaraan yg berpanjangan"

so moral of the story, tgh Allah kurniakan kesihatan yg baik dan umur yg masih panjang ini, baiklah kite buat sesuatu yg boleh upgrade kehidupan kite di masa akan dtg...tepuk dada tanyer diri sendiri...ok guys!
luvs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...