Monday, March 12, 2012

Kenapa pn.isteri pilih Premium Beautiful...?

As-Salam

alhamdulillah sejak berkongsi rahsia utk kekal sihat & cantik ini mmg ternyata ramai kaum hawa yg sama2 nak merasai nikmat yg sama...takpe2, biar pun bz melayan kerenah customer yg nak sgttt rasai sendiri pengalaman memakai korset PB, pn.isteri cuba gak curi2 masa nak update entry kat blog ni supaya pn.isteri dpt berkongsi pelbagai pengalaman pn.isteri sendiri bersama dgn PB..

dan mcm yg korang tahu juga mmg ramai yg dah penah pakai korset PB ni dan masing2 melalui pengalaman yg berbeza-beza..so jgn cepat nak buat perbandingan ye..sbb kesan pemakaian PB ni pd bdn seseorg bergantung ke atas diri memasing..janji kalau nak hasil yg terbaik kena pakai 'konsisten'...orait kali ni pn.isteri nak share pulak dgn uols nape dalam byk2 brand korset pn.isteri pilih Premium Beautiful (PB)..

SELESA
yup! mmg material kain PB sgt2 selesa...tak tebal tak nipis..pd pn.isteri kain yg dihasilkan pd PB sgt sesuai mngikut keadaan kite..cam pengalaman pn.isteri sendiri bile berada kat tmpt sejuk pun tak terasa sejuk sgt..bile kat tempat panas lak, takde laa berpeluh bagai nak gilaa...ok maintain jer...nak buat ape2 kerja pun takde masalah..kerja berat kerja ringan, no problem punye..

tak nampak cam pakai korset kan..kan...
even sebenarnyer seluruh tubuhku masa ni dibaluti dgn PB

TAK MENYAKITKAN
haa yg ni yg membuatkan pn.isteri terasa seperti seorg wanita yg terpilih...sbbnyer sebelum ni mmg pn.isteri tak penah pakai ape2 korset brand lain TETAPI ape yg berlaku bile tiap kali pn.isteri bkongsi cerita dgn customer yg dah pernah pakai korset brand lain, dorg sume kata yg best ttg PB ni sebab tak menyakitkan..nak2 lak pada bhgn yg ada 'tetulang'..dan bile kite pakai size yg betul ikut kesesuaian badan kite, kite takkan mengalami masalah 'terlalu' ketat sbbnye korsetkan dah sinonim dgn perkataan 'ketat'..

eeeuwwwwww...
rimas nyer klu camni
oh NO!

KESIHATAN LEBIH TERJAMIN
haaa cite pasal kesihatan ni sgt subjektif ye..ye laa lain org lain pendapatnyer..so ni yg tgh korang baca ni sume adalah atas pengalaman pn.isteri ye..mcm pn.isteri ni disbb pemakaian PB yg konsisten alhamdulillah pn.isteri yg dulunyer pengidap senggugut, migrain & gastrik tegar bersyukur sgt2 hingga ke hari ini tak lagi didatangi penyakit2 ini...pastu lepas dah beranak-pinak nih, ofcoz bhgn rahim juga antara bhgn yg terpenting utk wanita..so far alhamdulillah juga sbb tak penah kena sebarang penyakit2 pelik yg berkaitan dgn rahim selepas bergelar 'mama' nih..

 sihat + cantik = happy!

'NO GLEBEY-GLEBEH!'
haahahaha..rasa stress kan dgr pkataan gelebeh nih.. haaaa sbb pn.isteri pun x suke dgn gelebeh! nak2 bile kite yg dah bergelar 'emak' ni..mmg takleh lari laaa dgn bhgn yg dah mula lembik & kendur...kite leh laa mngaburi mata org lain dgn pakai baju longgar2..tp takkan nk tipu diri sendiri kot kan..sanggup ke tengok 'mangkuk tingkat' kat bhgn perut tu..pastu breast plak dah tak 'parking' properly kat tempatnyer..aduih! lomah jantung dibueknyo! hehehe


OMG!
No Way!


SELF-CONFIDENT LEVEL LEBIH UP!
last  but not least, pd pn.isteri semua pasti setuju kan bile kesihatan dalaman & luaran kite bagus pastu dapat lak susuk tubuh yg diinginkan...ofcoz self-confident akan up dgn sendirinya! nak berdepan dgn other people pun takde masalah..dan kite takkan dgr laa kwn2 ckp "ehhh lain dah ko skang ye" hanya disebabkan kite gemuk! tp biar dorg ckp ayat yg sama tapi sbb kite ni semakin Hot & Fabulous! oyeay! hahaha

dan keyakinan itu akan terpancar dgn sendirnye dr sinar mata kite
blink! blink!


haaa tu laa antara 'main reasons' nape pn.isteri pilih PB jadi sebahagian dr keperluan utama pn.isteri..penting sgt2 kite sbg perempuan ni jga serba serbi ttg tubuh badan kite luar dan dalam..zaman skang ni setakat pandai masak je tp tak jga betul penampilan & kesihatan, mmg tak mustahil laa cik abg kite bulat mata tgk si 'dahi licin' yg lain..nak buat camne dah lumrah manusia mmg suke yg cantik2! so senang,kan..kite pun kena lah jd cantik & sihat juga..ihiks!


so cam biasa, jgn segan silu utk dapatkan sesi pkongsian pengalaman bersama pn.isteri anytime & anywhere..oyeah!


call me!
017-239 8366


p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee




Thursday, March 8, 2012

Presentin' my crew LEADERS...

As-Salam

yup! mcm yang dah diberitahu kat entry sebelum ni...kali ni pn.isteri nak kenalkan kat uols semua a part of my team...klu nak dikenalkan smua nyer kat sini mmg alamat nyer 7 hari 7 malam tak abis-abis lah pn.isteri myiapkan 1 entry je ni haaa...hehehehe...so pn.isteri kenalkan kat korang yg top2 leader je laa ye...nanti dorg kenalkan lak dorg nyer team..

ok jom kite cikidot all my line-up! a great agent for Premium Beautiful!

 



Lembah Klang/Negeri Sembilan/Melaka/Johor
NANI 019-734 7081




Lembah Klang/Negeri Sembilan/Perak
FAZILINA 012-281 2389

 




 Lembah Klang/Negeri-negeri di Utara
 INTAN ZIHANIM 012-432 1922






Lembah Klang/Melaka/Negeri Sembilan
FIEZA 012-396 9514







Lembah Klang/Negeri Sembilan/Pahang
left : AIN 017-638 0365
right : ASMIDAR 012-260 4494















kalau korang nak tahu semua line-up di atas adalah pengguna tegar PB bertahun2..dan masing2 mempunyai pengalamn memakai PB masing2 dan berbeza2...klu u guys nak share some experience dgn dorg juz straight away call them...dorg leh entertain korang...hehehehe..

klu korang nak tahu all of them are strangers..dan pn.isteri mmg tak kenal mereka 'sebelum' ini..tp cuba tgk juz becoz of this great produk Premium Beautiful..we'ols rapat umpama adik-beradik! so takde salahnyer kalau kite nak berurusan dgn org yg bukan kite kenali..as long as their service tip-top! betul tak?! pd pn.isteri ok ape..kdg2 yg kenal lagi laa kdg2 tak serius, baik berurusan dgn org luar yg dah terbukti..maklum laa 1 bukti leh tumbangkan 1000 kata2..kan...ihiks!

dan last but not least, ofcoz pd uols nak share bersama pn.isteri jgn "malu-malu meow" eh nak call/sms pn.isteri at anytime..sharing is caring...sebagai wanita ape salahnyer klu kite kongsikan benda yg bawa kebaikan nanti kite bole sama2 cantik, sama2 sihat, sama2 hepy! 

 call/sms
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Pesanan Penaja ye..

As-Salam

Selamat Hari Wanita!! 
yup arini hari wanita..so sgt sesuei laa dgn pn.isteri kat sini yg lately ni asyik mengapdate segala cerite-ceritu ttg wanita je...lalalalala...ye lah pd pn.isteri senang je..

 "kerna diriku begiru berharga"
oyeah!

alhamdulillah, sejak pn.isteri dah mewarwarkan pd seluruh rakyat jelata ttg secret weapon iaitu Premium Beautiful (PB) yg pn.isteri gunakan selama ini utk kekal "sihat & cantik"...so mmg tak menang tangan nak berkongsi tips dgn kengkawan kat luar sana...tu belum lagi campur dgn appoinment yg dorang buat semata2 nak tahu ttg PB dgn lebih detail, nak tgk sendiri pn.isteri ni 'depan mata' secara live & ofcoz nak pakai terus korset powerful nih..mekaseh pd smua yg sudi berkongsi ke'best'an ini! lalalala

TETAPI !!
haaaa entry ni nak habaq mai kat hampa seperti title di atas lah iaitu
 "PESANAN PENAJA" 

sbbnye ada sesetengah kwn2 yg nak pn.isteri berkongsi ttg kehebatan PB tp nak dapatkan PB pd org lain..pd pn.isteri adalah lebih elok jika terus sahaja minta si 'penjual' PB itu sendiri yg menceritakan ttg pengalaman mereka sendiri..sbbnye kenapa ye pn.isteri kena take serius benda2 camni, coz dah byk berlaku kes yg mana most of the ladies out there yg dah tahu ttg PB ni even ada yg siap dah penah pakai lg lama dr pn.isteri tp tak rasa testimoni spt ape yg pn.isteri rasakan sepanjang 4 tahun memakai PB..what happen?!



haaa tu laaa...biasa laaa skang ni sales PB mmg penuh dgn saingan...itu takpe lagi...tp kite ni sebagai org yg 'nak pakai' korset PB ni kena laa bijak memilih..mostly yg pn.isteri dah jumpe ladies out there yg dah penah pakai sebelum ni, bile pn.isteri gtau kat dorg nape dorg tak pakai konsisten, dorg kata tak tahu lak PB ni baik utk kesihatan sbb katanye org yg jual kat dorg tu juz ckp nak kurus, itupun tak gtau bape jam sehari nak kena pakai utk dpt hasil...pastu lagi yg tak bestnye, si 'penjual' tu pun takde gtau ttg PB ni leh membantu dr segi kesihatan..lg dasat bile si pemakai yg dah penah pakai PB ni siap pakai yg wrong size lagi! kesian2...camne laa nak rsa keselesaan nyer klu camtu kan...

that's why pn.isteri cukup serius hokay dgn benda2 camni sbb ini melibatkan profile we'ols sbg pengguna & juga agent PB ni...biasa laa ada sesetengah org lebih mementingan diri sendiri dr memberi atau berkongsi sehabis baik utk kebaikan org lain...maklum laa nama pun manusia kan, mmg macam2 hal lah..so kalau boleh kite elakkan, then why not kite elakkan, rite?!

haaa tengok!
ni sebagai salah satu contoh & bukti lah ni..

so pd uols yg betul2 nak tahu atau nak pakai korset PB ni, klu korang pembaca setia blog yg tak seberapa pn.isteri ni...pn.isteri sarankan buat lah pilihan yg tepat dan jadi lah pengguna yang bijak! nanti on the next entry pn.isteri akan perkenalkan a part of my team yg sama2 bersama dgn Premium Beautiful ni...so klu korang nak share ttg kehebatan PB ni dgn dorang pun lagi bagus! sbb semua yg bakal pn.isteri perkenalkan pd uols nanti adalah pengguna tegar Premium Beautiful!

and as usual, to all ladies out there yg nak rasai sendiri kehebatan & ke'best'an produk korset hebat Premium Beautiful ini & nak berkongsi sendiri pengalaman bersama pn.isteri...do gimme a call...kalau segan sms pun ok jer..ihiks!

" kerna diriku begitu berharga "
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Tuesday, March 6, 2012

Antara testimoni para sahabat....

As-Salam

ok! last entry korang dah tahu testimoni pn.isteri sendiri melalui pemakaian secara 'konsisten' produk kesihatan & kecantikan Premium Beautiful...and now, pn.isteri nak share pulak sebahagian drpd testimoni sahabat2 pn.isteri yg juga pengguna setia PB secara 'konsisten'..

jom kite kenali skit latar belakang sahabat2 pn.isteri ini sambil cuci mata tgk perubahan mereka setelah memakai korset PB :-

nama si pemilik gambar ini adalah FAZILINA DARUS..nama glam ina..nak panggil fazi pun dia hokay jer..seorang lecturer & masih menuntut utk dapat Master gitew u...dah bkerluarga & mempunyai 2 orang anak..start pakai PB masa anak yg kedua...dan hasilnye mmg owesome! gambar yg kiri tu masa Ina beranak satu..dan yg gambar kanan gambar latest setelah beranak dua! berbeza kan! anak dua tp body cam anak dara u! ni laa dia hasil dr pemakaian konsisten! lg best anak dah dua tahun dah pun tp stil breastfeed anaknye..byk susu wooo!


ok yang ni pula namanye SITI INTAN ZIHANIM HALIM..seorang ibu beranak dua juga..pengalaman beliau sgt banyak setelah menggunakan produk PB ini secara konsisten..dahulu berkhidmat di sektor kerajaan..tetapi sekarang ni dah full-time buat perniagaan bersama korset premium beautiful..power kan!

dan ini adalah HANANI MOHD YUSOF..seorang staf nurse di hospital swasta yg sgttttt laaa terkenal...beliau sama dgn pn.isteri sbb beliau pun start pakai PB masa bujang lagi...dan masa tu pakai bukan sbb nak kurus tp nak rasa sihat & bertenaga ketika bkerja sbb kata beliau kerja sbg seorang nurse ni sgt laa memenatkan...klu antibodi tak kuat mmg akan cpt letih...dan skang beliau terus pakai sehingga kini mempunyai seorang cahaya mata...

tu antara yg korang leh tgk perubahan setelah pemakaian produk PB ni..dr segi kecantikan ofcoz akan terserlah...dan yg paling penting dalaman tubuh badan kite tu..

and now..pn.isteri nak share lagi antara feedback drpd si pemakai premium beautiful...


ini SUHAILA..beliau mengalami masalah dlm rahim sebaik sahaja melahirkan cahaya mata kedua...kata beliau, mmg sakit pd bahagian rahim yg teramat sgt smp kena buat follow-up check-up dgn doctor selalu...so pn.isteri suggest kan kat beliau utk cuba produk ini, mana tau kot2 membantu...dan akhirnya selepas 5 bulan, itulah seperti ape yg beliau sendiri katakan (spt tertera di gambar di atas)...smp husben dia pun leh rasa...hikhik...haaa ni laa dia pemakaian PB secara konsisten!


dan yg terakhir ini, adalah salah seorg kenalan pn.isteri di FB,alhamdulillah disebabkan beliau selalu mngunjungi blog yg tak seberapa ini, akhirnya memberi kesedaran kpd beliau ttg kehebatan produk PB ini..hanya di sebabkan sebelum ni beliau pakai ON/OFF so dia tak dapat rasai kesan produk PB...tp kata beliau mulai saat ini, beliau akan buat seperti yg disarankan oleh pn.isteri iaitu pakai secara 'konsisten'!

ok..clear?! tu baru sebahagian je tu tau...ada byk lagi sebenarnye..memang jenuh laa pn.isteri nak menaip kat blog burukku ini..tp takpe, pn.isteri akan sentiasa uodate dr masa ke semasa...benda baik tak salah kalau kite kongsikan...

so cam biasa yg nak tahu dgn lebih lanjut & share some experience boleh je roger2 pn.isteri ye..anytime anywhere..yg penting kite sbg kaum hawa sihat & kekal cantik..!

call me!
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Testimoni Diri Sendiri...

As-Salam

wokay...now u guys dah tahu dah me luv secret weapon kan...takde dah tertanye-tanye lagi..ape lagi nak berteka teki...ewahh bermadah pujangga puleks kan...hahahaha...orait, dlm entry ni, pn.isteri dgn berbear hati nak share dgn u guys ttg testimoni diri sendiri sejak memakai korset premium beautiful (PB)...ni testimoni pn.isteri sendiri tau..takde guna testimoni orang lain punye lagi...dan nak gtau awal2, sume testimoni yg bakal pn.isteri share ni bukan rekaan semata-mata hokayyy tp ia benar2 berlaku...

as i told u guys, pn.isteri dah pakai korset PB ni almost 4 years..!! so klu nak ikutkan angka 4 tu mmg lama laa kan sbb bukan 4 hari tapi makan tahun punye...so, senang ckp mmg PB ni dah sebati dalam diri pn.isteri nih..now, lets cikidot ape testimoni pn.isteri sejak memakai PB :-

1) MASALAH SENGGUGUT SETEL!

yup! inilah masalah utama yg menggerakkan hati pn.isteri utk memakai korset PB ni...mmg pn.isteri ni selalu kena period pain dulu, dan bile diperkenalkan masa mula2 dulu yg korset PB ni boleh mbantu baikkan masalah senggugut, at that time pn.isteri musykil gak coz ye ar bile pk logik camne laa korset boleh baikkan senggugut yg ada dlm bdn kite kan..so nak tanak, pn.isteri juz pakai je laa dah org yg mperkenalkan korset PB ni kata mmg ia dpt mbantu baikkan masalah senggugut....



tp i tell uols...mmg betul laa bagai dikata...sebulan selepas pakai PB, pn.isteri period as usual tp ni nak habaq mai masa tu my period mmg heavy flow smp bocor macam bleeding! haaaaaa masa tu mmg pn.isteri suspen tahap gaban! sbb tak penah kena period camtu sekali..cuma yg peliknye, mmg period banyak tp pn.isteri langsung takde rasa sakit perut senggugut tu...dan start from that moment, until now pn.isteri langsung dah tak kena masalah senggugut! haaa magik kan!

2) MIGRAIN & GASTRIK 

haaaa ni lagi satu yg magik! terus terang gtau laa kan..pn.isteri ni mmg ada habit yg kureng baik laa dulu...bukan habit ape pun...tapi pn.isteri mmg selalu kena migrain & gastrik nih...so pn.isteri mmg tak penah berlekang dengan ponstan! yg 500 mg lagi uolsss....yg dose rendah tak main tau..sbb tak bg kesan ape2 pun...haaa tu laa org kata bile dah berkait dgn ubat ni mmg laaa tak elok...sbb ubat2an kan akan mbuatkan some of our sistem dlm bdn tak dpt function dgn baik utk jgka masa panjang...



mujur laa juga ada PB ni, selamat dah pn.isteri dr dok melekat je dgn ponstan bile tiap kali di serang migrain & gastrik...tu pun pn.isteri mula tersedar bile dok terpikir "ehhh cam dah lama aku tak makan ponstan..pastu lama dah tak kena migrain & gastrik"...haaa sampai camtu sekali..pk punye pk...rupa2nye PB yg mbantu...

3) SELARASKAN SUHU BADAN

pd uols yg tak tahu, ni nak gtau yg pn.isteri ni bkerja dalam suasana yg sgttt sejuk...! maklum laa keje dlm studio kan..ekon mmg kuat sebab terlalu byk equipment dlm studio tu..takleh nak panas2...so suhu dlm studio mmg sejuk smpkan penah pn.isteri pakai baju sejuk yg versi org bwk pakai masa g oversea punye..haa sejuk kan! so ape yg pn.isteri sedar sejak pakai PB ni g keje, pn.isteri langsung tak rasa sejuk sgt dah...sejuk versi sepoi2 bahasa sahaja..sbbnye klu korang nak tahu PB ni membantu menyelaraskan suhu badan kite bile kite di tempat yg sejuk!

4) KECUTKAN RAHIM

ok klu 3 point yg di atas testimoni pn.isteri masa bujang, now kite cite masa dah kawin punya cite..maklum laa bile dah kawen ofcoz laa nak ada anak kan! so ini pengalaman pn.isteri apabila melahirkan anak2..pn.isteri mmg takde nak pakai bengkung2 traditional tu ye...hanya dgn PB je yg pn.isteri pakai sebaik start berpantang hingga lah sekarang nih...dan yg paling best, inilah yg di beritahu oleh tukang urut tu pada pn isteri masa mngurut "tasha, kamu ni ada pakai ape2 ke?" pn.isteri pun pelik laa so tanyer makcik tu balik kenapa...makcik tu terus jwb "sebabnye rahim kamu ni dah kecuttt sgt mcm dah sebulan beranak!"..what?! sbbnyer kalau korang nak tahu masa tu makcik tu baru berurut pn isteri ketika hari ke 10 berpantang! magik lagi kan! 

5) MEMPERBANYAKKAN SUSU IBU

yang ni ofcoz korang dah mmg tahu klu korang mmg pengnjung setia blog pn.isteri yg tak seberapa nih...ye tiada yg lain melainkan PB laa yg mbantu mperbyakkan lagi susu ibu pd pn.isteri..sebabnya susu kan drpd darah dlm tubuh bdn kite..so sbb itulah pn.isteri boleh produce smp 28oz susu ibu masa pump hanya dlm masa setengah jam! dan rekod terbaru pn.isteri sendiri, dlm masa 10 min shaja pn.isteri dpt penuhkan 3 bekas dadih!

28oz dalam masa setengah jam

rekod terbaru
dalam masa 10 minit penuh 3 bekas dadih

ni antara stok yg ada dlm fridge utk my dear Hazel

5) MELANCARKAN PROSES BERPANTANG

yg ini mmg perlu kite tahu...sume org sedar bile kite melahirkan anak mmg ribu riban urat putus...dan byk darah yg keluar dr badan...pengorbanan seorg ibu utk yg tersayang...tp kite kena sedar juga yg badan kite ni nak pakai lama...takkan nak biarkan camtu je...so PB ni laa yg mbantu pn.isteri..semasa proses berpantang mmg pn.isteri takde masalah..spjg masa dlm nifas, takde masalah sakit perut lagi..smua darah kotor keluar dgn lancar...dan ape yg penting luka jahitan yg kat 'bahagian dlm' tu yg penting dah cepat sembuh...yang biasa kite ni tahu yg bhgn luar dah kering, so ingatkan yg bhgn dlm pun dah baik..sbnrnyer 'tak' hokay..sbb tu pn.isteri selalu sarankan nak2 lak yg deliver secara ceaser tu..penting sgt bhgn dlm jahitan tu kena baik sepenuhnya..maklum laa badan nak pakai lama

6) MENGERATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI

haaaa ni yg ramai taknak ambik perhatian...selalunyer kite pempuan ni lepas beranak mmg laa takde dah nak jaga hubungan intim bersama suami..nak2 kite org2 melayu ni...ehhh takleh camtu tau...penting sgt2 hubungan intim bersama suami nih...sebab ini antara salah satu pengikat hubungan rumah tangga...tp bile dah beranak pinak ni korang sendiri tahu alignment smua lari kannn..haa yg tu yg nak kena jaga tu..bukan takat jaga rupa paras luaran je...yg dlm2 tu yg lagi penting...tu yg smp en.husben penah gtau "eh, even dah beranak cam baru kawin je kan"..hehehehe...(anggap pn.isteri share ni sebagai pengalaman utk dikongsikan bersama ye..not more than that)

 awwwww...!!

 phewwwww...!!!
jangan maraaa arrrr...hehehehe

5) MENYUBURKAN HORMON

ni lagi satu...mmg sgt subur hokay!!! klu tak, takde laa setahun sorang anak kami...2008 kahwin..2009 dapat arwah Airy Nur Aisyah...2010 dapat Airy Damian Miqqael and the latest one 2012 dapat lak Airy Hazel Medinna..haaa dgn bukti ini, cukup lah membuktikan powernye produk PB ini yg membantu suburkan hormon kewanitaan ku..selain kepoweran en.husben! hahahaha

6) KURANG RASA LETIH DAN LESU

dan utk pn.isteri sendiri yang memang kuat bkerja ni..tipu laa klu tak penat,kan...tp alhamdulillah dgn pemakaian korset PB ni memang dpt rasa kurang letih dan sengal2 tubuh badan..

7) BENTUK BADAN MENAWAN

and last but not least, ofcoz utk body shapin' lah...cite pasal kurus ni sebenarnye sgt laaa best..tp kat sini pn.isteri nak gtau awal2 eh..pandangan seseorg ttg kurus ni berbeza2..utk org lain pn.isteri tak tahu..tp utk pn.isteri sendiri pakai PB bukan nak jadi kurus keringggg eh..tp nak slim & hot...haaa kena tahu tu perbezaan antara dua tu...sbbnyer en.husben mmg tanak bini dia sorang ni kurus cam papan katanye...tp dia kata "syg jgn gemok sgt,atau kurus sgt..org nak yg sedap2 mata memandang.." haa cenggitu laa katanyer...so now alhamdulillah...masa tiap kali mengandung naik 20kg..masa dlm pantang turun 16kg yg pertama..and now skit lagi nak ke berat asal..best kan!

masa ni dlm pantang lagi k



so tu lah dia cerita pn.isteri bersama korset magik premium beautiful ni...smua yg pn.isteri alami ini adalah sebab FIR (far infrared rays) yg ada pada korset PB ini...pastu, pakai mesti nak konsisten..sebab cam yg pn.isteri tau laa klu setakat "angat2 chicken shit"..jgn berangan laa nak sihat ke, nak selim ke, ape ke...bukan susah pun...cuma perlu kite pakai berterusan je utk hasil yg sgt the vass! bukan utk sape2 pun..utk diri kite sendiri gak kan..bile kite sihat, suami, anak2 & family pun terkena tempias nyer...ye laa bile kite tak kena penyakit kite leh uruskan hal umah tangga & kerja dgn baik & hepy...and bile body cantik, org kompem puji melambung punye..haa tak suke ke...??? klu pn.isteri mmg suke sgt! hehehehe

so as usual, pd korang yg nak rasai sendiri pengalaman memakai korset PB or maybe nak share dan dgr sendiri pengalaman pn.isteri do lemme know..juz call me for an appoinment,simple as that..

call me!
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Here my 'Secret Weapon'...!!

As-Salam

ok laa now is the time..yup time utk gtau kat uols ape 'secret weapon' pn.isteri selama ini...lalalala..ok cmni..pn.isteri tahu ada di antara yg setia mjadi mengunjung blog pn.isteri ni mmg dah tau ape kah produk yg pn.isteri gunakan..tetapi pn.isteri sgt pasti dlm ada yg tahu, pastinye ada yg tak tahu juga apekah 'secret weapon' itu kan..

ok lah...korang tahu ke atau korang tak tahu ke..pn.isteri nak gak share dgn korang...lalalala..ni kan blog pn.isteri so suke suki pn.isteri laa nak share ape pun kan...hahahaha...daring sgt hayat iteww kannn...hehehehe...takde laa pn.isteri gurau jer..

orait, now i'm ready to share wif u guys my dear 'secret weapon'...produk yang selama ini pn.isteri gunakan mmg takde tolok tandingan nye..haa tu laa bile kite pakai konsisten dan tahu menghargai setiap perkara yg kite lakukan ofcoz hasilnye sgtttt laa mmbuatkan kite terkesima..! bukan kite je tau malahan org disekeliling kite juga akan perasan akan hasilnye itew...

dan produk yg pn.isteri guna kan tak lain tak bukan...and the only one adalah...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

~~*PREMIUM BEAUTIFUL*~~

...haaa sure now korang terlopong sejenak kan dan malah ada yg sampai terkeluar laaa pkataan "ooooOOOooooo"..kan..kan...hehehehhe tau dah tu..ihiks!




let me explain nape bile sebut je 'premium beautiful' ke 'beautiful' ke mahupun 'PB' sume org dah tahu...?? pd pn.isteri ofcoz laa sume org tahu sbb dah sah2 produk2 ni fofuler...!!! dats y most of the ladies out there mmg dah tahu tentang produk korset ini...tak kire laa dia anak dara ke, mak dara ke, nenek dara ke, janda, ibu tunggal atau ape sahaja status si pemakai..


TETAPI! 

haaa ada tapi tau...tetapi ape yg pn.isteri sedari kebanyakkan kwn2 kite yg tahu ttg produk ini hanya utk kurus semata2..walhal ia adalah di sebaliknya....haaaa itu yg terkeluar dr mulut 
"eh aku pun pakai tp cam takde ape2 pun perubahan" 

haaaa nape leh camtu sedangkan pn.isteri hokay jer..semakin hari semakin byk testimoni yg lahir dr dlm diri ini...dan sama juga to all my customers! haaa rahsia tu yg nak tau tu kan...ngeeee!


ketika dlm pantang 20 hari selepas melahirkan
Airy Hazel Medinna


sebenarnya cerita pn.isteri dgn PB ni mmg panjangggggggggggg sangat....bukan masa pn.isteri lahirkan Hazel baru pn.isteri pakai korset PB ni tetapi sebelum kahwin lagi pn.isteri dah pun pakai PB ni...haaa suspender kan! hehehe...cuma nye that time pn.isteri takde laa nak hura horay ttg pemakaian korset ni sbb ingatkan nak pakai utk kesihatan diri sendiri je...rupanye i'm totally wrong...!!! rupa2nye ramai kwn2 pn.isteri yg tercari2 juga ape produk yg boleh dorg gunakan utk kesihatan & kecantikan tubuh badan dorg gak...and now i'm here to share my experience...


klu korang nak tahu, pn.isteri dah 4 tahun dah pakai produk korset PB ni...dan ada byk pengalaman manis pn.isteri bersama dgn produk ini...syukur sgt2 kerna dipertemukan dgn produk yg sgt best ini i tell uols...!! and as i said juz now..pn.isteri dah pakai PB ni since bujang lagi...dan kompem korang tanye sbb ape pn.isteri pakai eh masa bujang tu...sbb gemok ke? NO! masa tu bukan pakai sbb nak kurus tp sbb lain..nanti pn.isteri akan share dgn korang smua testimoni yg pn.isteri sendiri lalui selama 4 tahun on the next entry..


perubahan dari 
sarat mengandung 9 bulan ~*~ dalam pantang 20 hari ~*~ selepas abis pantang 44 hari


so sesi pemakaian korset PB ni diteruskan hingga lah pn.isteri dah beranak 3 skang ni...setiap kali pregnant pn.isteri mengalami pengalaman yg berbeza-beza hanya dgn pemakaian secara 'konsisten' produk power PB ini..takde guna produk lain pun..ape lagi jamu2..takde pun..


yup! now u guys dah tahu ape yg pn.isteri guna pakai hingga terhasilnye testimoni2 yg korang tgk selama ini...ni baru sikit tau..maklum laa pengalaman 4 tahun bersama Premium Beautiful mmg tak dpt dibayangkan...sgt2 special taw...nak tahu ape dia...haaaa tunggu to the next entry k...

 call me!


orait, cam yg pn.isteri penah gtau...now pd uols yg nak tahu secara details ttg kehebatan produk PB ini dan nk tgk sendiri secara live, leh call pn.isteri di no ini 017-239 8366

korang cuba je dulu kerna bak kata org tua2 "tak cuba tak tahu, dah cuba baru bole feel u.." and ofcoz will be my pleasure to share wif all of u..
" the powerful of Premium Beautiful! "

ok lah! on the next entry pn.isteri akan share satu per satu ttg testimoni pn.isteri sendiri ttg pemakaian produk premium beautiful ini selama 4 tahun..klu korang nak tahu ape dia, tunggu k...
 
p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee


Monday, March 5, 2012

SUSU IBU : Rekod baru untuk diri sendiri! yeay!

As-Salam

fuhh sungguh membara2 hati ini..maklum laa baru pas turun dari tempat sejuk Awana, Genting Highlands sbb pn.isteri & en.husben ada seminar kat sana...btw, arini nak share dgn uols lagi cerita pasal 'susu ibu'...ye laa dah gtau kan yg pn.isteri ada seminar 2 hari 1 malam (3-4/3/12) kat Awana tu...meaning that kena arrr tinggalkan Damian & Hazel dgn oma nyer kat umah...Damian tu ok lagi...tp Hazel tu laa..maklum laa Hazel kan masih fully breastfeed..

So seperti yg diketahui oleh ibuk2 semuaaa (waah ayat skema sgt kan) hehehehe..haa ye arr bile anak tak mnyusu direct from mumy's breast ofcoz laa kejadian yg akan berlaku adalah 'bengkak susu'...tp ini yg best nak share dgn korang semua..b4 pn.isteri bertolak ke Awana, pn.isteri dah menyusukan Hazel direct around 12.30pm and setel je..terus kiss all my kiddos then terus drive ke Awana...

So dalam kul 4.30pm camtu masa tea-break...haaa so ape lagi pumpin time laa! so ni yg buat pn.isteri terkesima lagi sebabnya hanya dalam masa baru 10 minit pn.isteri pump, terus dpt penuh kan 3 bekas dadih! haaa terus pecah rekod sendiri kan..nak tgk tak?

tu diaa..siap label lagi tau..
lalalala

thnx again to my 'secret weapon' coz itu adalah 1 of the reason pn.isteri dpt produce susu ibu yg tersangatttt laa banyak...sbb terus terang pn.isteri gtau yg pn.isteri mmg takde makan ape2 supplement utk produce susu bg banyak...its juz my 'secret weapon'...lalalala

   peace!

klu ALLAH hadiahkan 'anak' sbg hadiah yg tak ternilai..while mysef hadiahkan 'susu ibu' pada my dear Hazel yg juga merupakan hadiah yg tiada tolok tandingan nye..im so heppy! to my luvly Hazel, arini Hazel genap 2 bulan..alhamdulillah semakin sihat & chubby!

tu diaaa si botak mama!
semakin semangat!
penangan susu ibu,oyeah!

ok lah c u guys on the next entry!

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...