Monday, June 6, 2011

Kawin,kawin dan kawin...huhu

As Salam

Ye memandangkan musim cuti sekolah as usual mmg masa ni laa rakyat jelata sungguh bz utk berkahwin...OMG! org kawin,tp pluang utk pn.isteri semakin gemoks! oh no...! tp nak wat camne, org dag jompuit,datng je laa kan...dah datang takkan lak tak makan..mesti laa nak kena rasa juadah yg dah terpampang di bekas2 milik caterer2 itu...hehehe...

So baru ini, pn.isteri n family ada laa attend a few kenduri...memana kengkwn yg mcm tak nmpk muka kitorg kat majlis uols sory sgt ye, mmg le tak berkesempatan kitorg nak dtg ke majlis uols...ape2 pun selamat pengantin baru laa kat semua pengantin yg baru nikah ke kawen ke... ;)

Jom laa layan kenduri2 yg sempat kitorg pegi..

1st ni kenduri adik kepada adik ipar pn.isteri (Su)...kenduri nye buat kat Wisma Sejarah kat sebelah perpustakaan negara tu...cantik sgt! pepelicious gitewww...hehe..last time masa Apit (adik pn.isteri) kawin dgn Su pu clebrate kat sini gak...

masa ni kawin Uteh (adik pada adik ipar pn.isteri-Su)..
ni sume family member pengantin perempuan..

and this is our family..together wif pengantin..

 lama dah tak bergambar berdua2an cenggini..awwww..hahaha

 now dah ada si kenit sorg ni..soon tambah lagi sorg lak..
ihiks!

 haaa ni adik en.husben-Uya wif her partner Lan and ofcoz yg muke seposen tu our lil Damian

 wif my youngest sista-Are

 ini Nabil! percaya tak?! hehehe

 ni laa Su & Apit

 hurmmm nape laa Damian ni tanak nengok camera nih...
grrrr...

Ok next, wedding member sekolah pn.isteri...kira nye x-sculmate laaa...
Shahiza namanyer...
nama glamer Sherry....
euwwww...!!!
hehehe... 
beliau pun nmpk sungguh berbeda mlm itu berbanding kebiasaan..mmg make-up artis telah berjaya mggunakan teknik solekan nyer.. 
kenduri buat kat golfclub s.alam taw..vass sangat!

 tu diaaa...pengantin baru masuk dewan

 sungguh cantik!

 pelamin beliau juga cantek!

 haaa ni sume x-sculmate pn.isteri laa ni...
from left : Amy, Pae, Huda, pn.isteri & Mimi

 ok sesi gedikan as usual...lalalala

 Last but no least, kenduri partner pn.isteri n en.husben...
Jaja n husben...masa ni buat kat dewan Gemalaisari, Risda..
eh tul ke...tembak je ni...
tp mmg buat dlm bgnn Risda laaa..beliau pun sungguh cantik..katanyer Nurul Shukor lagi yg make-up taww...kerlassstt!

 bergambar dgn pengantin

 ye Damian yg konon2 mcm dah pandai jalan..huhu

 snap wif our partners Kak Ida, Sasha & Aimi

 smile!

tu laaa cite nyer al-kisah kenduri kawen...pasni ada byk lagi jemputan..insyaAllah klu tak kena alahan smp laa kitorg ye...
hehehe...
to all of u guys, jgn jemu nak layan blog kitorg ni ye...
weols janji pasni kitorg lebih selalu ngapdate ye..
hehehe

Maap laa yer....ihiks!

As-Salam

Ok...ok...tau2 from this n3, kire genap sebulan laa pn.isteri tak mengapdate blog ini...hampir bersawang laa jugek...hahaha...actually too many things to do...tu laaa, as u all know mmg kena ada effort nak berblog nih...
ngeh2..
takpe2,pn isteri teraiiii hokay....

Actually, mcm2 story ada dlm sebulan ni...berjenis2..tunggu nak story jer...
takpe,nanti pn.aimee akan share dgn korang yer...

So,utk n3 ni cukup ler sekadar untuk memohon maaf kat korang coz dah lama tak share story mory pn.isteri, en.husben wif family n friends...
maafkan ye...
c u guys on the next n3 ya!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...