Friday, May 6, 2011

DAMIAN in jersey!

As Salam

Hi guys, nak skip cite pasal Aquaria sbb gambar tak transfer lagi..huhu...so as mentioned kat title, n3 ni nak story pasal Damian bile dia pakai baju bole ~ 'jersey'

Kalau korang nak tau en.husben mmg laa kaki bola...dr kecik smp skang mmg suke sangat ape je yg berkaitan dgn bola...semua-semua lah senang ckp...luar dlm depan belakang kalau boleh ada kaitan dgn bola...tp apakan daya, en.husben nak bermain utk club Selangor pun tak dapat ape lagi nak ke club Manchester United...
hahahaha..
kiddin! (jgn mara arr en.husben)

Ok berbalik pd cerita kite tadi, ni nak bagi korang tengok pics Damian pakai jersey...
aduh! 
Damian ni baru je umur 10 bulan lebih (ketika blog ni di-update)..tp en.husben dah bli masa umur dia 8 bulan lagi...dasat kan! So nak buat camne dah anak dia, pn.isteri pun follow je laaa...even anak dia dah mcm pakai baju pinjam..besar gedabak...
sib baik Damian mmg baby yg bersaiz besar...
huhu

Ni haa Damian pakai jersey, babah dia beli,kan...

nice smile, good boy!

ok now Damian is smiling
dengan harapan luluh laa jantung 
si pembaca blog mama dia ni..
hikhik!

and now he's trying to make sexy pose..
euwwww...

"ok mama,enough!"
now Damian get bored!
hahaha

Tu laa gaya si kecik sorang nih...klu mood tak hokay tp bile tgk je gelagat Damian confirm lupe semua masalah...Actually, byk gak laa jersey2 dr club lain yg babah Damian dah bli utk dia..nanti pn.isteri capture lagi kay...
Thnx Ya Allah for these greatest gift ~ alhamdulillah...

Monday, May 2, 2011

Berjimba di Sg Chongkak!

~As Salam~

Fuhhh diswik mmg best coz full of xtvts...yg lg best tu dpt spend time dgn all familia...ok nak story laa ape je xtvt pn.isteri n sume family...smlm (Sat 010511), kitorg g jejalan kat Aquaria,KLCC...patutnyer nak update story masa kat Aquaria, tp gegambo sume kat en.husben lak...so takpe laa..bior le pn.isteri update story pasal agenda kitorg arini iaitu 
"Berjimba di Sg Chongkak!"...

Actually, family en.husben yg plan nak g berkelah kat sg.chongkak ni...so dorg pun invite laa pn.isteri & family join sekali...best! coz now dah tiba masa utk luaskan pengalaman si kecik DAMIAN...hehe..

Ok nak start cerita dr awal, family en.husben dah smp kat lokasi kul 9 pagi lagi...tp kitorg..huhu biasa mmg 'janji melayu'...hehe..mana tak nyer pn.isteri & en.husben tido kul 3am pagi tadi layan movie..
(haaa jgn pk yg bukan2 eaaaa...)..
so bgn pun hagak terlambat laa...sedar2 dah terang benderang...huhu

Kitorg bertolak dlm kul 10.15am camtu...di sbbkan arini cuti ganti utk hari buruh, so jalan pagi tadi tak laa jem...kitorg smp ngam2 59min selepas itew...ok laa kan..ngeh..ngeh...
sesampai je..lepas letak barang..cam biasa pn.isteri g laa ambik camera & buat ape yg patut laa kan...masa kitorg smp tu semua adik2 ipar pn.isteri tgh mngipas haiwan...ye laa sbb buat BBQ!

from left : Lan, Apis, Uya & Yana

Cite pasal BBQ ni kalau korang nak tau, adik ipar pn.isteri si Uya mmg superb laa buat gravy utk peram ayam/daging utk BBQ...
fuhh!!!
klu pn.isteri makan laa dia punya hasil BBQ ni, mmg laa makan tak berenti...

pn.isteri pun nyebok gak + yg kiri sekali adik bongsu en.husben~Faiz

So bile sume siap dihidang..penutup makanan dalam tupperware pun dah terbukak, haiwan2 yg di BBQ dah siap so ape lagi sume pun melahap laaa...nak2 lak masing tak bekfas lagi, so mmg sume nyer nmpk agak kebuluran..hehehe...

 Makcun yg setia nyuapkan anak buah nyer, Damian

makan time!

 haaa ni lagi sorg...en.husben yg sungguh kelaparan..

 makan beradap ngan mertua...lalala


ni Ayu ~ cousin pn.isteri

bile perut dah kenyang,so now ape lagi, time utk terjun laaa!!!! 
oyeay!
macam tak mandi setahun je kan...tp mmg kitorg takleh tgk air sungai pun...hehehe



 Damian suke air!!!









 dua2 masuk air! hahaha

sgt,kan!



ok tu laaa a great time kitorg kat sg chongkak arini..thnx to all familia...hop nextime kite leh plan lagi g memana yg lagi best,aite! 

ok laa mata dah ngantok nih..coz damn tired! nanti pn.isteri update story masa kat aquaria lak eh...nanite peeps! luv ya!

Luv~Luv~Luv




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...