Monday, March 21, 2011

Kak Long Mimie & Abg Edy's Wedding

As-Salam

Orait ni nak share story dgn korang lastwik kitorg g kenduri kawin bestfren pn.isteri masa ambik degree dulu..nama nyer Mimie..tp kitorg dr kolej lagi dah panggil kak long..even badan nyer kecik comey lotey haaa...tp ni nak habaq mai kat korang cite pasal pengantin nih..klu korang nak taw dorg mmg laa pecinta yg setia..mana tak nyer, bercinta dr sekolah lagi & now dorg dah umur 29 thn, akhirnyer selamat gak diijabqabulkan...alhamdulillah, kitorg as a fren tumpang gembira.. ;)

So, kenduri ni is on the 13th March 2011 Sunday, kat umah kak long area Taman Kosas..cantik umah kak long..pastu dkt lak dgn umah AC Mizal..ngeh..ngeh..


 smile..! 
group photo dgn pengantin + yg kat belakang tu semua collegemate masa kat PTPL, Ampang

haaa ni part yg paling DAMIAN suker...Luvly kissed from unty Mimie..
asal g memana je mmg ramai aweks yang akan kiss dia..
(tak kira laa sma ada anak dara+mak dara mahupun mak janda..haha)

So as usual, bile dah tua bangka ni rasanyer suma pun tau kan..masa kenduri kawen laa time yg sesuei utk jumpa balik bebudak sekolah, kolej or ape je laa..kire kenduri kawen merangkap reunion ler...so pn.isteri masa tu dapat laa jumpa beberapa org collegemate masa kitorg study kat PTPL, Ampang & KUTPM, Shah Alam dulu (now a.k.a MSU)..coz pn.isteri & kak long mmg sama2 ambik diploma & degree + dlm course yg sama..hehe

Ape yg best nyer bile jumpa dorg di kala ini, ofcoz laa sume nyer lain,kannnn...selain dr bentuk body yg berubah..(kihkih)..so ramai le yg dah beranak pinak..so ape lagi, jadi laa sesi meng-introduce anak2 memasing yg comey belaka tu...but we rily had a great time there..!

Ya! korang nengok ler gelagat kitorg ngan anak-anak kami...btw, bile direnung2 kembali sorg pun husben kitorg nyer gambar takde dlm kejadian ni..hehe..
sorry ye bro..!
ihiks!

 masa ni pn.isteri dgn zura (baju pink~x-KUTPM), ziela (baju putih~x-KUTPM), intan (baju coklat~akak ipar ziela) & yg melaram merah menyala tu mama pn.isteri..

haaa ni dia budak sebaya nih..beza sebulan jer..nama pun dah nak dekat dah..sorg DAMIAN..yg anak ziela lak DAYYAN..tp kan, dayyan ni mmg le nak gigittttttttttttt je..montoks!


 haaa kan dah kata...makcik2 sgt kitorg time ni kan...sume dgn anak2 memasing..hehe

 cool DAMIAN looked at the camera!

 haaa meh sini nak introduce sesorang ye...frm left Nora & baby Mitilda, then ofcoz pn.isteri & baby Damian, next Ziela & baby Dayyan and on the right is Ayu & baby Kyra

 we're x-collegemate..!
 frm left : nora, darmima, pn.isteri, ila, sofia, kak nurul

 klu korg nak tau dgn Nora ni bukan setakat sekolej je kitorg...
even kitorg pun tinggal serumah masa study dulu..

ini clzmate pn.isteri masa kat KUTPM..
Ely namanyer..klu korg nengok secara live..ely ni sama cam muka wardina..weee..!


Laaa cari punyer cari jumpa gak gambar dgn en.husben..sib baik ada..klu tak sure dia dah majuk! hehe..
taraaaa...!!

as usual both of us wif our luvly DAMIAN

and last but not least, ni pic mama & adik pn.isteri dgn mempelai..


To :
KakLong & Abg Edy
Congratulations!
 Semoga berkekalan hingga ke anak cucu..cepat2 join the mummy's club..
sure hapenning! klu tak pun confirm pening..ngeh..ngeh...!!!

Laman sesawang yang bersawang!

~ As-Salam ~

Pekabo sume...? 
Aduhaiii...cabaran sungguh rupanyer nak jadi blogger ni eh..hehe..
Mintak ampun bebyk sbb nyer dah berzaman takde new entry kat blog kitorg ni..bukan takde story...even story melambak gile...tp tu ler mcm2 cabaran yg dtg tu yg tak sompek nak mengupdate cite2 kitorg..

But, dont worry coz a loooottt of story mory yg kitorg nak share dgn korang nih..nak tau ape, akan di update se-soon yg mungkin ye..hehe.. ;)

Arios Amigos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...