Thursday, December 30, 2010

Countin' Hours

Salam

Pejam celik..pejam celik...tahun 2010 dah nak melabuhkan tirai dah..dan takleh dah nak 'countin' days' pun..tu yg jadi 'countin' hours' tu..ngeh..ngeh...

For us, byk kenangan manis yg kami berdua dah dapat sepanjang tahun 2010 nih..sgt banyak! tp sebagai manusia biasa kami juga tak terlepas dgn cerita2 duka, kegagalan, keburukan dan mcm2 lah yg sama waktu dgn nyer...ape org kata tu..
" Lumrah Kehidupan"

Disbbkan blog ni pun wujud di ujung tahun 2010 ni so kalau nak cite smp abis ape yg berlaku pada kitorg spjg thn 2010 ni, mau kematu punggung kitorg ngadap lappy nih...so klu korang tak kesah n menjadi follower setia blog kitorg, kitorg akan share smua cite2 kitorg yg sememangnyer takkan basi laa dlm ingatan kitorg...
Nak tau ape...??

TUNGGU...!!!!

Dan..!

Menjelang tahun 2011 ni jugak, ada sesuatu yg kitorg akan BONGKAR, kan!! 
(wah! cam suspender jerk bunyi nyer eh..padahal takde ape2 pun..hehe)
ehh ada,lah! dan di sobabkan benda ni juga laa kitorg di minta utk adakan blog ni...lalalala...
suspen,kan!

Alaaa relex jer...ape jer entry dlm blog ni sume dgn niat baik kitorg utk BERKONGSI...
as people says ;
" Sharing Is Caring "

Nak tau ape kah ia.....???

As usual...

TUNGGU...!!!!

lalalalalala




Danga Bay, here we come!

Salam

Aloha sume folower setia kitorg..entry kali ni stil nak share cite masa kitorg kat Johor baru2 ni..masa blog ni di-update kitorg dah kat KL dah..yg tak best nyer en.husben & our lil Damian tak sihat..dorang demam & batuk2..cian tgk anak beranak nih..btw, dah jumpa doc & dah dapat ubat..hopfully dorg cepat sembuh...

So, ape lagi pn.isteri yg alhamdulillah sihat walafiat ni lah nampak nyer kena mengarang blog ni supaya tak bersarang macam sawang2 yg ada kat siling...korang belasah je laa layan blog kitorg ni eh...

Ok ar..mcm dibgtau ni nak cite pasal trip kitorg ke Danga Bay baru2 ni...as usual thnx to Salmah, Azra & Huda (owhh sebelum terlupa kat Eqal gaks)..sbb nyer even penat2 balik keje..sudi gak nak bwk kitorg g jejalan...pastu esok bgn pepagi nak kena g keje balik..baik tul korang..korang ler kawan2 dunia akhirat..amin...

Sesampai kat Danga Bay pun dah lewat sbenarnyer..nak shoping pun kedai sume dah pakat tutup! hagaknyer tanak bg kitorg melontar kot kat kedai dorg..ngeh..ngeh..bagus gak takde la kitorg over budget...lalala..

tp yg best nyer masa kitorg sampai..masih byk lagi restoran yg buka & yg paling best utk kitorg anak beranak apa lagi kat tempat amusement nyer ler..ada rolercoaster, game ular, game beskal, game kuda (len macam jek bunyi nye ek)..dan mcm2 lagi laa permainan yg ada kat situ..

So udah jer order mkn,kitorg anak-beranak pun g ler melaram ambik gambar kat situ..kengkawan yg lain katanyer tanak ikut sbb nak muntah dah nengok Danga Bay tu..hagak nyer selalu sgt kot dorg dtg situ dolu2..ahhh lantak dorg ler..janji kitorg yg jakun! hahaha..

Ok maleh nak cite panjang..nengok je laa gambo kitorg..enjoy viewing!

sesampai je..terus je snap kat ceruise nih..
kire cruise ni landmark ler klu nak dtg Danga Bay nih..(eh yeke..???)hehe

Ok cam biasa ambik gambo kat dpn entrance Danga Bay nih..
Damian wit Babah

 ye..untuk berlaku adil..now Damian dgn Mama laks!

 tu dia game kuda..! 
Damian is too small utk naik kuda tu..apakan daya..

 Marry go round..pose lagik!

 yeay! 
ada gambar bertiga gak..thnx arr kat mamat cina yg tolong ambik kan gambar kitorg..

 kusyuk nyer Damian nengok kuda tu pusing..pusing..

 Orait! Time to TATIH..!

 Kat sini babah n Damian..sbbnyer en.husben teringat masa dia naik game kapal ni kat Sunway Lagoon aritu yg sgt laa boleh mngeluarkan segala organ dalaman spt paru2,buah pinggang & sebagainyer..

kami suke...!
~Babah~Damian~Mama~

Monday, December 27, 2010

RAWA Steamboat,best!

Salam..

Arini feelin2 rajin lak nak update blog berulang kali...meklum laa ada free time..DAMIAN pun tgh tido dgn lenanyer..lalala en.husben & pn.isteri sgt hepy!

Orait, ketika blog ni di-update..kitorg kat Pasir Gudang, Johor...thanx utk En.Azra & Pn.Salmah coz tumpangkan kitorg tido kat umah korang...owhh tak lupe gak kat Eqal...anak kecil cantuman si Azra & Salmah..(alah susah2 je ayat berbunga...senang ckp anak dorg laa)..hehe

Orait semalam (Sun,26/12/10) kitorg telah selamat smp ke Pasir Gudang ni..smp pun dah lewat petang..so sesampai je umah tuan umah..pn.isteri pun cepat2 mandikan DAMIAN yg dah mula merengek-rengek kerimasan..so once DAMIAN dah siap jer..yes! time utk bergosip! hahahaha

En.husben n Azra ape lagi dok layan bola..sbb smlm kan game MAL vs IND utk Piala Suzuki (sib baik Malaysia menang..leh laa di bangga kan...yg hado..huhu)..so lelaki2 ini sungguh kusyuk laa layan bola..dorang ye arr senang nak bersiap..


Di waktu yg sama, pn.isteri n Salmah pun ape lagi bergosip bagai smbil bersiap nak g dinner..ala yg di gosipkan pun versi keibuan punyer..uhhh! sungguh cepat masa berlalu,kan...so siap punyer siap..dalam kul 8.30 mlm, kitorg pun start arr enjin kereta..nak g ke lokasi utk dinner..

Dorang plan nak bwk kitorg makan kat steamboat yg mbuatkan takleh tido mlm..kitorg pun dok pk laa awat laa camtu teruk ye steamboat tu smp takleh tido dibueknyer bile makan..rasa takut pun ada nak makan..huhu..so dlm setengah jam perjalanan smp ler kitorg kat lokasi nyer..

here we come RAWA STEAMBOAT!

Masa en.husben n pn.isteri sampai, kitorg hagak tercengang arr nengok keadaan sekeliling..mana tak nyer giler ramai org...padahal esok kan keje (Mon,27/12/10)...tp for us,maybe ni cara idup org johor kot..abaikan..hehe

So bile dah dapat meja utk 8 orang..kitorg pun duduk arr..elok jer duduk one of our fren, Huda (namanyer) kata.. 
"haaa korang g laa ambik dlu ape yg korang nak" 

aii,dah kata tak penah dtg kan..kat mana nak ambik mknn tu pun tak tau laa..lastcut Huda sendiri sedar keadaan iteww...dia ckp lagi 
"ok takpe, biar aku ambikkn" 

haa itu laa jawapan yg kitorg mahukan..masa ni Salmah dah ilang dah..agaknyer tak sabar nak rembat daging..coz dlm keta tak abis2 kata nak daging..nak daging...pelik!

ok laa korg tgk laa sendiri camne kitorg mlm tu dinner kat Rawa Steamboat 

 ye..begini keadaan meja yg di set-up oleh tuan kedai..
dan dah ada pun mknn2 yg bakal di steamboat kan

 yang ini adalah Azra & anak nyer Eqal...
kire nyer buah hati pengarang jantung si Salmah ye kengkawan..
"Azra muka tension je nak jadi chef..hehe"

 En.husben cam biasa kena ambik tugas jaga DAMIAN...
sbb pn.isteri tgh bergelut mengambil ikan2, ayam2 fishball2, dll
(bab2 pergelutan bg je kat pn.isteri ye..uihh cam ganas je bunyik nyer)

 yang tgh menunding jari itu Huda..ye dia yg banyak ambik tugas mlm itu utk explain itu dan ini..
muka pn.isteri hagak nebes setelah melihat udang2 yg meloncat2 sblm di rendamkan kedalam sup tomyam yg enak..(urghh sanggup ke nak mkn udang ni..)

 ye..cam biasa posing itu wajib! so sempat laa bagi pose cool dr pn.isteri..
even dah meremang nengok udang loncat2 tadi..

 Azra masih lum selesai menjadi chef nampaknyer

 ye gambar dah berdoyon ambik..makan nyer tak lagi..
btw,yg bertudung tu laa Salmah ye kengkawan..

 ye teruskan memasak ye puan-puan..(mood checf wan plzz)

 tak abis2 lagi si Azra ni meng-chefkan diri...
nampak tu pn.isteri dah mula buat muka stress kebuluran..hihi

 pn.isteri "ape je yg korang buat nih..dari tadi aku tak pegang any sudip,sudu,pengepit pun..."

 mungkin kite kena mulakan dgn minum air kot...

 haaa pasangan suami isteri ini..sedang menegok kusi yg di duduk oleh anak mereka Eqal..
tp di manakah Eqal?

 ye begini lah keadaan meja setelah sume nyer selesai..maaf ye..masa tgh mkn takde gambar yg diambil sbb smua org melahap bagai nak gila!

Thumbs up! plus mata kasi beliak skit utk mengukuhkan lagi bhw mmg best mkn kat sini..ngeh,,ngeh.

Wow! mmg mantap Rawa Steamboat nih...kitorg makan smp tak keruan arr...dan tak lupe gak air 'lime' nyer sungguh menusuk hati..smp 18x nak refill jer...tak lupe gak aiskrim potong! yes sedap!
mekaseh bebyk laa ye kengkawan bwk kitorg kat sini..ni yg buat nak dtg sini lagi nih...

credit to : Huda, Salmah & Azra
(luv u guys!)



Damian & AIR!

Salam..

Aloha...orait di entry kali ni kitorg nk share dgn korang cite pasal anak bujang kitorg sorg nih..sape lagi klu bukan..

Airy Damian Miqqael 
(ni nama penuh beliau ye..klu dlm hati korg kata panjang nyer..nnti susah dia nak isi borg masa sekolah..kami menjawab : "takpe, practise make perfect! lalala.." ye cara pertama utk berdikari dgn menulis nama sendiri ye kengkawan..)

Kitorg nak share cite dgn korang kesinambungan dr cite masa kat Sunway Lagoon (di entry sebelum ni)..ni kiranyer 1st time laa kitorg bawak anak g jejalan setelah umur DAMIAN 6 bulan..klu tak b4 this mmg takkan nak bwk DAMIAN g tempat org ramai sbb dikhuatiri terkena penyakit2 bahaya yg menular sesuka hati  dorang je skang ni..ni lah penyakit2 zaman skang..org sangat senang nak kena penyakit!

Ok berbalik pada cerita sebenar..hehe..(klu ter-emosi selalu terberubah topik..ngeh..ngeh)..so dihari kitorg bawak DAMIAN mandi manda kat Sunway Lagoon, dgn harapan anak kitorg akan jadi hero penyelamat air lah...boleh meredah lautan luas..boleh melanggar segala ombak...boleh menyelam sedalam-dalamnye hingga ke dasar laut..tapiiiiiiiiiiiiiiiiii............sangkaan kami meleset!

DAMIAN sungguh gayat dgn AIR..!! wut?! takleh diterima sungguh..mana tak nyer dari dia lahir smp laa skang pun dia tak penah menangis bile mandi kat umah..tp nape kat sunway lagoon dia tanak air..musykil2..even, dipujuk2 dan disaiko..tp DAMIAN stil nebes..bile kitorg roger pada org2 yg berpengalaman, dorg mngatakan "mmg laa dia takut air sbb kecik lagi..korang tunggu laa nanti bile DAMIAN dah tak takut air,siap laa korang bersilat masa tu"..owhh yeke??

korang layan laa gegambo ni yg membuktikan DAMIAN nebes dgn air..enjoy!

 yeay! pose dlu sblm meloncat ke dalam air 

 okay, DAMIAN...jom mandi..try duduk dlu kay...

 alamak mama dah basah ni..
DAMIAN lak duduk atas riba mama..camne nak mandi manda ni..

 ok kite try sekali lagi kay...1,2,3...ehh berdiri lagi..
DAMIAN kena duduk..

 ok..saat nak mengsaiko beliau utk duduk berendam dlm air..

urghhh gagal lagi..DAMIAN stil berdiri dgn gagahnyer..

ok babah nyer turn lak..dgn harapan akan berjaya
hahaha babah pun gagal mempengaruhi DAMIAN..lalalala

gitu arr citenyer..maybe di entry yg akan dtg kite leh sama2 nengok anak kecil ni bergelumang dgn air..en.husben & pn.isteri dah tak sabar menunggu saat itew..tapi, pengalaman bersama anak mmg adalah yg paling manis utk kitorg...mmg benar bagai dikata
" ANAK itu adalah ANUGERAH "
luv our kids!


Wednesday, December 22, 2010

Sunway Lagoon!

Salam...

Orait we ols dlm keadaan 'good mood' nak berblog malam nih...lalalala..ok cite utk entry kali ni pasal xtvt kitorg sefamily g Sunway Lagoon lastwik...klu nak tau kitorg ni dah lama tahap cipanzi hitam tak g Sunway Lagoon ni...maklum laa klu dulu2 pikir Sunway Lagoon tu utk bebudak je g mandi..so kitorg g pun masa2 remaja ler..klu tak pun tempat utk bwk anak2 bermandi-manda..so leh laa jimat air kat umah..
(jimat ker?hihi)...

actually plan nak g reramai..lastcut, yg betul2 pegi ada laa beberapa kerat..yang lelain sume cakap tak serupa bikin..padahal ada org nak sponsor lagik..huhu..abaikan je laa..mereka adalah org2 yg tak pandai mengambil peluang..lalalala

Sepatutnye, pepagi lagi kitorg dah gerak g Sunway Lagoon tu..so boleh laa start mandi pepagi balik petang...lama skit..ye arr mahal owhhhhhhhhhhhhhhh...!sorang masuk RM60 untuk 3 parks..tp apakan daya..jarum panjang kat no 11 and jarum pendek kat no 12, baru lah kitorg gerak dr umah...sungguh lewat!

Sesampai je kat Sunway Lagoon dalam 45min perjalanan (sejak en.husben menjadi seorg bapa di kala ini en.husben mmg bwk seslow yg mungkin dgn mood kebapaan)..

MAK Aaaiiiiii...! BAPAK RAMaiiiiii...!!!!...

masyaALLAH, ramai giler manusia sekelian alam yg tak mandi pagi gak cam kitorg rupanyer...dlm hati memasing pegi dah lewat, smp2 tgk manusia sgt ramai beratur kat kaunter tiket, so kul bape nyer nak masuk?! nak tanak sbb dah smp, so mr.apit & isteri (syu) laaa yg volunteer beratur utk bli tiket...en.husben & pn.isteri nak g park kereta ye...sbb si kecik ni ada..(our luvly Airy Damian Miqqael).

Tunggu punye tunggu, nak dekat sejam gak arr baru laa dapat jam tangan! (tetiba jam tangan taw..masa zaman kitorg dolu2 pakai gelang tangan kertas yg lekat2 tu..punyer laa lama en.husben n pn isteri tak g Sunway Lagoon...So kitorg pun masuk laa..masa masuk tu ada sport check! pn.isteri sudah gundah gulana sbb dia bwk 'makanan'...huwawawawa..abes laa..smp jer turn kitorg, sesi bukaan beg pun berlaku..

ALAMAK kantoi! 

abis kekacang pn.isteri dirembat dorg..alahai takkan laa kacang sekecik tu pun takleh nak bwk masuk..lain laa klu bwk nasi berlaukkan rendang ayam, sayur brocoli goreng bersama cendawan atau ape je laa yg lebih thrill resipi nyer..tu ye ar takleh nak bwk masuk..tp nak wat cmne kena redha je arr...sib baik susu si Damian dorg tak rembat gak...klu tak kat situ gak pn.isteri bancuh suh dorg telan air susu tu..

Cite panjang pun tak best..layan je laa gegambor kitorg yg tak bape nak hapening nih..sbb memasing dah pening dapat masuk dah lewat, perut pun dah berkeroncong...huhuhu

camni laa keadaan masa kat Sunway Lagoon nih..ni baru kat bhgn sini..yg kat bhgn sinun lagi laa ramai..maleh nak ambik gambo sbb strees! tgk je laa muka si apit (t-shirt cokelat)  n syu (tudung hitam pink) tu yg sabar beratur tunggu giliran..

disebabkan Damian pun dah boring tunggu lama..elok laa dia memilih utk tidoq! hilang gangguan jiwa beliau...
(masa ni en.husben n pn isteri rasakan alangkah bagus nyer kalau ada stroller utk org2 tua cam kami)

ye! masuk2 je en.husben dah sibok nak beli pelampong! ajak shoping kat mall tak sesibok dia sewa pelampong..

ni laa kitorg yg beberapa kerat g sunway lagoon masa ni..dr kiri shemshul, ketot, syu n apit..
(abaikan mamat2 yg dressing hagak 18sx tu..ngeri sungguh!)

ye now time utk pn isteri lak pose...sejak dah ber-anak ni..kena laa gilir2 ambik gambar..Damian as usual, TIDO!  


Saturday, December 18, 2010

Camne kitorg leh kenal eh..??

Salam

Hi pekaba korang smua..?thnx laa coz sudi singgah sat kat blog kitorg ni..highly appreciate.. (",)

Orait,utk entri arini kitorg tertibe tersgt laa rajin nak share dgn korang smua cmne kitorg leh kenal...hehe..Ok arr..smua nyer bermula masa tu di tahun 2003...klu nak lebih detail lagi pada 25 Dis 2003,senang ckp masa tu mmg chrismast day laa...

Utk pengetahuan u ols..si pn.isteri (AIMEE) ni stil tgh study in diploma kat salah sebuah kolej swasta...so si pn.isteri ni ambik course IT masa tu (meklum laa masa tu mmg gile buta IT si pn.isteri nih..kihkih)...
so pada suatu hari..haa masa date yg diberitahu kat atas tadi tu laa..nak dijadikan cerita PC si pn.isteri "masuk ayer" pd hari tersebut..so si pn.isteri ni nama jer ambik IT tp nak godam2 pi betuikan PC tu,maap laa ye..klu godam jadi jahanam mmg si pn.isteri ni pandai..hahaha...

So pn.isteri mintak laa tolong dgn sorg clazmate pn.isteri nih..Ijat namanye..nak dijadikan cite si ijat nih takde traspot nak dtg umah pn.isteri utk tolong betulkan komputer tu...maka diajak laa si en.husben (AZRIL) ni bawakkan dia ke umah family pn.isteri nih..(cehh ala2 rombongan meminang laks)

Bile sampai je dorg (ijat & en.husben) kat umah pn.isteri, haa kat situ lahh bermula nyer pandang pertama..(hahaha feelin industan skit eh)..tp sebenarnyer pn.isteri tak pandang pun si en.husben nih..ye arr nengok dia ni cam poyo pun ade..masa tu dia sesorg dia duk sibuk main henfon..
(eleh tu sms2 dgn awek laa tu~dlm hati pn isteri ckp cmtu arr..haha)..
pdhalnyer ntah2 si en.husben ni pun tak heran kot kat pn.isteri..yg si ijat pun ape lagi menjalan kan tugas laa mperbetulkan komputer yg mereng tu..(maklum laa komputer secondhand..huhu)

Pastu,lepas beberapa jam (mak aii lama laa plak kan..) siap dah komputer tu si ijat betulkan..so time utk en.husben n ijat balik! pn.isteri pun ikut la nganto dorg ke kereta n ckp mekaseh berkali2..tp yg paling pn.isteri ingat, pn.isteri dgn selamba nyer ckp kat en.husben masa tu..

"mekaseh ye bwkkan ijat dtg umah kite, len kali klu dtg lg jemput laa bawak buah tangan! "

hahaha..terkojut en.husben masa tu..pastu masa dia start kancil dia masa tu..lagi sekali pn.isteri ckp kat en.husben..

"makk aii..keta kancil tapi bunyi macam harimau !" 

hahaha..terkojut lagi si en.husben...(selamba sungguh si pn.isteri nih)

Bile dorang dah balik..so abis laa pertemuan kitorg kat situ..so takde laa ape2 lg yg di fikirkan pastu...tgh pn isteri lelapak kat umah..setengah jam pas dorg balik..."ting,ting.!!" (bunyi hp nokia 3310..) masuk laa seketul SMS...nak tau ape ayat nyer..

"seronok jumpa awk dgn bunga tadi" 

(bunga tu sepupu pn.isteri ye kengkwn)..
aik pelik laa kan pn.isteri bile en.husben anta SMS camtu..last cut kitorg dok laa berbalas SMS sejak kejadian tu..haaa! dr situ ar kitorg mula kenal each other..dari SMS, call plak..pastu dating..tp dating masa ni versi reramai punya..siap g ajak kengkawan sekampung lagik...hahaha..senang ckp kitorg mmg tak romantik..hehe

kat bawah ni gegambo kitorg masa memula kawan dlu..tp masa ni dah declare ar..hehe..klu tgk jgn ejek lak taw..haha

 ye..puan2 & tuan2 sekalian ni muka kontrol ye dr kitorg sbb baru2 kawan laa katakan..
haha

 masa ni g kenduri bestfren en.husben..dah pandai "hug-hug" gitew..huhu

 ni biasala pose perasan kata orang..lalala

 kitorg mmg suke pakai baju sama kaler..even smp skang pun..
klu org tak suke tgk..ada kitorg kisah..hahaha janji kitorg suker..lalala

haaa tgk dah lama skit je kawan memasing muka cam hampeh..
berminyak bagai..macam org tak mandi pagi pun ada..huhu

Gitu laa citenyer perkenalan kitorg..next entry nanti kitorg akan share lagi cite2 kitorg yg dirasakan best utk dishare dgn korang..klu korang rasa tak best takpe..toksah laa diteruskan baca blog ni..sbb blog ni kami nak share pada org2 yg suke nak baca blog kitorg jer..yeay!

pssst : pada korang2 yg mmg kenal kitorg,mesti kat dlm hati (atau mmg dah terkeluar pun dr mulut) mengatakan kitorg kurus masa ni..atau mungkin korang akan kata yg skang kitorg dah..
GEMOK! 
takpe kitorg redha..lalalala

Wednesday, December 15, 2010

Shooting 'SERASI BERSAMA'

Salam..

Fuhhh...akhirnye setel gak shoting utk program baru di Astro RIA (channel 104) "Serasi Bersama"..meklum laa kitorg ni mana laa penah masuk tv sekali...sekali dpt offer utk program game show ni..ala2 terkojut boghuk laa kitorg..hahaha

Sebelum buat recording kat studio..kitorg dah di interbiu dlu kat umah..sesi perkenalan katanyer..yg hado..haha..dah shoot sekian bagai..siap dgn our lil Damian sekali dapat masuk tv..(eleh suke laa Damian tu)..dr kul 8 mlm smp membawak ke pukul 11 mlm gak laa..sib baik mood hokay..kalau lemau alamat nyer cam limau basi laa..kihkih...

So 2 minggu lepas shoot kat umah tu, smp laa masanyer utk recording di studio lak..masa episod kitorg ada lagi 2 couples yg sekali dgn kitorg...mereka adalah..jeng..jeng..jeng..(ehh cam nak bg anugerah laa plak..huhu)..2 kapel lagi tu Esma Daniel n isteri dan Zul (2by2) n Isma AF7...dorg mmg cool!

Secara ringkasnyer bout this show..setiap episod ada 3 pasang selebriti (dgn psgn masing2 laa..)..then setiap couple tu kena lalui 2 segmen..1st segmen soal jwb..2nd segmen kanda dinda..ape yg "serasi bersama" nyer eh..ok,setiap psgn kena bg jwpn yg sama utk setiap soklan yg Aznil & Sharifah Shahira berikan...betul ke salah jwpn tu tak kisah, tp yg penting kena SAMA,,,so bile dah sama maksudnyer SERASI laa tu..ngeh,,ngehhh..

Korang leh laa layan gambar2 tak bape nak comel kitorg ni..enjoy viewing!

 cam biasa kite make-up dulu...

 adoyaiii..nak tunggu siap make-up ni yg bercinta nih...
boring dah en.husben..hehe

 ni laa dia yg bakal terjadi pada meja2 yg terlibat..
penuh dgn alat solek si make-up artis

 yeay! we've done! 
en.husben nyer rambut ada style lak..
pn.isteri lak mmg dah ala2 cam zaman 60-an nyer olang..hehe

stanby dgr soklan...serasi kah?! haha

 end of show...rily fun!


masa ni kitorg mmg nebes gilak arhh..tak tau nak cakap dah..
huhu


So pd u ols smua jgn lupa saksikan "Serasi Bersama" episod kitorg pd 
SABTU 16 January 2011, 9 mlm



Saturday, December 11, 2010

alahaii laa kasimmm....

~salam~
  pekaba uols..?aduyaii..kitorg mintak maap laa ye kalau korang tgk blog kitorg ni hagak carcamarba..dalam hati teringin laa nak blog yg santek2 mcm blogger yg lain..tp nak buat cmne..kitorg ni leh laa dikatakan agak buta teknologi nih..
so disebabkan kitorg nih nak sgt ada blog..nmpknyer kena arr kitorg belajar skit2..pd uols yg sudi nak beri tunjuk ajar,amatlah kami alu2 kan ye..cuma, satu je pesanan kami...jgn serik laa nak ajar kitorg eh sbb nye kitorg ni mmg 'selowwww..' dgn kata lain 'lambat pick-up!'..kihkih...

orait..kitorg nak bersiap nih..petang ni ada bufday party member nak kena attend...then,mlm ni lak memasing dok gabra nak buat presentation..pdn la muka kat kitorg 'en.husben & pn.isteri'

 ok tata!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...